Slechte ervaring met Karwei en VWT Wonen! Ik ben woedend over mijn ervaringen met Karwei en VWT Wonen! Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan. Sinds augustus en het is nu december daar... Toon meer
Ze hebben zeer mooie spullen. Helaas verlopen hun leveringen niet vlekkeloos. Veel te laat of later dan eerst meegedeeld. Of erger: gebroken spullen toegestuurd krijgen! Moeilijk te bereiken klantendi... Toon meer
Slechte ervaring met Karwei en VWT…
Slechte ervaring met Karwei en VWT Wonen!
Ik ben woedend over mijn ervaringen met Karwei en VWT Wonen! Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan. Sinds augustus en het is nu december daarnaast heb ik een klacht over mijn PVC-vloer ingediend, maar er is helemaal niets opgelost. De communicatie is belabberd; soms moet wel twee weken wachten op een e-mail, en tot nu toe heeft niemand me ooit telefonisch benaderd. Hoe kan dit in hemelsnaam gebeuren?
Eerst werd er gesproken over een compensatie van € 100 omdat ik niet tevreden was terwijl de vloer meer dan €4000 heeft gekost, maar dat is niets vergeleken met de enorme afwijkingen van het product dat ik heb ontvangen. Ik ben simpelweg niet tevreden en het lijkt alsof ze dat niet eens begrijpen.
Ook werd er afgesproken dat er een expert zou komen, daar heb ik nooit verder een bericht van gehad.
Het is niet alleen een probleem met Karwei, maar ook met VWT Wonen. Beide bedrijven laten hun klanten in de steek en het is ronduit frustrerend. Ze nemen geen verantwoordelijkheid en geven blijk van totaal gebrek aan zorg voor hun klanten. Ik raad absoluut niemand aan om hier iets te kopen. Het is een enorme teleurstelling en een verspilling van je tijd en geld!
Ik kocht een magazine van vt wonen
Ik kocht een magazine van vt wonen. eerder was ik geabonneerd op Feeling, mr had dit even geleden afgezegd. Onlangs miste ik een woonmagazine en na het lezen/doorbladeren va, het magazine VT wonen kon ik alleen maar zeggen dat dit enkel een verkoopmagazine is voor eigen meubels/ abonnementen etc zonder enige diepgang
Abonnement stopzetten een ramp!
Word van het kastje naar de muur gestuurd ik probeer nu al 3weken mijn abonnement stopt te zetten eerst gebeld moet ik het online doen online lukt niet want ik vind nergens mijn abonnement nr zelfs niet op het boekje via messenger krijg ik automatische berichten dat er binnen 24u antwoord is na 2 weken heb ik nog niks te horen gekregen de andere collega's onder dpg media krijg ik wel te pakken maar die kunnen/willen mij niet verder helpen (waarschijnlijk omdat ik mijn abonnement wil stopzetten) mails gestuurd zonder antwoord....ondertussen dit ook al doorgegeven aan de Consumentenbond foei foei foei wat een oplicht praktijken voordat ik aan dit abonnement begon reageerden ze van ja ja zonder problemen opzeggen... Niks ja neem hier geen abonnement!
Opzegging abonnement zeer moeilijk
Ik wilde een abonnement op VTWonen vanuit België opzeggen. De telefoonnummers die ze doorgeven op hun website (02 249 011 20 en 02 245 429 10) werken niet. Wanneer ik inlog online is het abonnement ook niet te zien. Bij mail naar VTWonen krijg je onmiddellijk een automatsich gegeneerd antwoord waar je niets aan hebt. Wanneer ik naar het nummer in Nederland belde dat de vriendelijke meneer van de chat doorgaf (0031 88 550 0250), probeerden ze me af te schepen omdat ik uit België bel. Wanneer ik dan voet bij stuk houd, lukt het ineens wel om het vanuit Nederland op te zeggen. Van oneerlijke praktijken gesproken...
Bestelde producten zijn niet leverbaar
Bestelde producten zijn niet leverbaar. Hierover word je niet geïnformeerd, hier moet jezelf achteraan. Contact opgenomen met de klantenservice, gevraagd of hetzelfde product (andere kleur) geleverd kan worden. Dit is mogelijk, maar tegen een meerprijs! Dat noemen ze klantenbinding.
Snel geleverd
Snel geleverd. 24 h na bestelling was het pakket er al.
zeer snelle levering veilig verpakt…
zeer snelle levering veilig verpakt gewoon top
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, goed stevig verpakt en de kwaliteit van ons product was zeer goed!
Top webshop
Vlotte afhandeling, correcte levering en stevig verpakt.
Correcte webshop
Correcte webshop. Snelle levering, mooi product!
Bestelde en betaalde 2 hondenmanden
Bestelde en betaalde 2 hondenmanden, kreeg er maar 1 toegestuurd. Via hun site moet je dit melden aan de eigenlijke verkoper. Tot 3 maal toe gedaan, geen antwoord. Vt wonen zelf gemaild aangezien op hun site besteld en betaald, maar schuiven probleem door naar leverancier. Als ik hen hierop aanspreek dat ik nog steeds niets hoor van hun leverancier….geen antwoord meer. Ik heb dus betaald voor spullen die ik nooit toegekregen heb en krijg nergens een antwoord of oplossing.
Vlotte bestelling en levering.
Het bestellen op de site ging zeer vlot. De producten die ik besteld had waren in voorraad en werden de dag nadien al geleverd.
Een zeer betrouwbare webshop.
Heel tevreden !
Ik heb nog maar een paar keer bij VT Wonen besteld, maar telkens tevreden van de kwaliteit en service. De artikels stemden goed overeen met de foto’s en omschrijvingen. Hier zal ik zeker nog eens bestellen!
het was de eerste keer dat ik bij…
het was de eerste keer dat ik bij vtwonen besteld heb en heb daarom ook voor achteraf betalen gekozen. Bij de levering was er schade hetgeen direct gerapporteerd werd. Dit was echter geen probleem want in no time hadden we al een ander exemplaar, nog voor we het andere hadden teruggestuurd. Dit laatste is wel iets omslachtiger want dat moet je naar een ophaalpunt brengen. Zeker als het een groot pakket is en als je nog alle dagen werkt. Maar ik zal hier zeker nog bestellen gezien de goede en correcte service!
Meerdere bestellingen bij vtwonen
Ik heb bij vtwonen, 6 eetkamerstoelen en 2 barstoelen besteld alsook een van hun buitenkansjes. Ik heb deze in drie keer besteld om zo de kwaliteit van het product te kunnen bekijken.
Mijn eerste bestelling was het buitenkansje, eetkamerstoel waarvan schroeven miste. Hier ontbrak maar 1 schroef dus de stoel is perfect bruikbaar zonder aanpassingen.
De andere bestellingen waren ook allemaal goed in orde en op tijd geleverd. Aan kwaliteit van de meubels ook geen gebrek.
Je kan ook je bestelling laten leveren op de dag dat je zelf kiest en dit allemaal gratis! Wat toch we zeer handig is voor als er grote meubels geleverd worden.
Zeer aan te raden, ik bestel hier nog!
Klantendienst kan beter en vriendelijk…
Klantendienst kan beter en vriendelijk om tot een oplossing te komen bij problemen maar de producten zijn wel goed
Cadeaubon waardeloos
Koop geen cadeaubon voor vt wonen. Meer dan de helft van hun artikelen op de webshop zijn niet aan te kopen met een giftcard + de giftcard heeft niet zo'n lange geldigheidsduur.
Jammer van je geld.
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, sneller dan verwacht. Het was heel goed verpakt. Duidelijke communicatie via mail. Super!
Breekbare inhoud, bijzonder goed verpakt
Het bestelde artikel was bijzonder goed verpakt. Er was niets aan het toeval overgelaten om de breekbare inhoud te leveren. Stipt, verpakking optimaal en altijd de mooiste artikelen. Zeer betrouwbare partner.
Verkeerde zending wordt snel rechtgezet
Er werd een verkeerde dekbedovertrek geleverd. Na contact mocht ik deze gratis retourneren en werd de correcte snel verzonden.