Slechte ervaring met Karwei en VWT Wonen! Ik ben woedend over mijn ervaringen met Karwei en VWT Wonen! Het is schandalig hoe ze met klanten omgaan. Sinds augustus en het is nu december daar... Toon meer

Ze hebben zeer mooie spullen. Helaas verlopen hun leveringen niet vlekkeloos. Veel te laat of later dan eerst meegedeeld. Of erger: gebroken spullen toegestuurd krijgen! Moeilijk te bereiken klantendi... Toon meer

Ik wilde een abonnement op VTWonen vanuit België opzeggen. De telefoonnummers die ze doorgeven op hun website (02 249 011 20 en 02 245 429 10) werken niet. Wanneer ik inlog online is het abonnement o... Toon meer

Bestelde en betaalde 2 hondenmanden, kreeg er maar 1 toegestuurd. Via hun site moet je dit melden aan de eigenlijke verkoper. Tot 3 maal toe gedaan, geen antwoord. Vt wonen zelf gemaild aangezien op h... Toon meer

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Correcte en snelle service

Correcte service ook voor beschadigde stukken: snelle reactie, directe return! Een verademing voor online shopping. Nieuwe tafel is in perfecte staat en past perfect in mijn interieur!

22 januari 2022

Alles dik in orde

Alles dik in orde!
Levering op tijd, goed verpakt en correcte producten.
Zeker een aanrader

4 januari 2022

Zeer fijne en snelle service

Zeer fijne en snelle service, na een probleempje met de levering werd ik heel snel, efficiënt en vriendelijk verder geholpen. Dat was een zeer fijne ervaring!

3 januari 2022

Uitstekende levering

Uitstekende levering! Heel snel geleverd in de drukste periode van het jaar. Pakjes lagen hier meer dan tijdig onder de kerstboom.
Tevreden van de service!

30 december 2021

Al meerdere malen bij vtwonen besteld…

Al meerdere malen bij vtwonen besteld en telkens heel tevreden. Zowel over het product, als over de snelle levering en fijne opvolging, communicatie. Rust, eenvoud, klasse, zo voelt het voor mij aan.

22 december 2021

Bestelling ‘s avonds geplaatst en de…

Bestelling ‘s avonds geplaatst en de dag nadien al thuis geleverd! Zeer tevreden van de reactiviteit en de service! Je kan je bestelling perfect volgen wat het makkelijk maakt om niet onnodig thuis te blijven.

3 november 2021

Snelle levering en goede service

Ik heb twee keer een bestelling geplaatst en ze werden de volgende dag al geleverd. Snelle levering, goeie service en leuke producten. Het is zeker een aanrader!

19 oktober 2021

Ik heb al vrij veel mooie spullen…

Ik heb al vrij veel mooie spullen gekocht bij fonq en ben uitermate tevreden , altijd snelle en correcte levering, duidelijke communicatie , en ze hebben mooie spullen en leuke aanbiedingen waar je moeilijk kan aan weerstaan 🤩🤩

22 september 2021

Aangename website

Overzichtelijke website, snelle levering, goed ingepakt. Ik had gekozen voor AfterPay, dit werkt ook erg goed.
Ik koop zeker opnieuw bij vtwonen.be!

16 augustus 2021

Mooi aanbod

Heel mooi aanbod en producten met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering.

22 juni 2021

Telkens weer uitstekende service

Telkens weer uitstekende service. Ook wanneer er uitzonderlijk eens iets is dat me niet bevalt. Ik werd altijd meteen geholpen en men was telkens uiterst behulpzaam en vriendelijk. Doe zo verder!

26 mei 2021

Is dit jouw bedrijf?