Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Reklamation fixet lynhurtigt, skrev midt på eftermiddagen mandag, onsdag fik vi besked fra de nye ejere af vores gamle adresse - det er fa.... hurtig service og varmt vand igen. Shout out også til Cas... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Send aldrig med POSTNORD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delover på mail at de vil levere Onsdag, vi skal bare være hjemme fra kl. 11:30 til 21:00. De kom aldrig!! I mailen stod der at der skulle væ... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvad VVSPlaneten ikke kan gøre for, er hvis Postnord klokker i det og ikke kan ramme postkassen og varen ligger på jorden foran alle forbipasserende, hvor en enkelt nok blev lidt fristet ved tag-sel... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

4. Keukenvernieuwer
  5. Loodgieter
  6. Radiateurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Hos VVS-planeten tilbyder vi en lang række forskellige produkter, som gør din hverdag nemmere. Vi har forskellige produktkategorier som alt til badeværelset, køkkenet, alt i VVS og meget mere. Hos VVS-planeten er vi med på de nyeste trends, så vi altid kan tilbyde kunderne det nyeste af det nyeste, til de bedste priser. Vi hjælper dig med at finde frem til de bedste løsninger, så du bliver tilfreds. Vi tilbyder over 30.000 forskellige produkter, så du kan finde præcis det, du har brug for. Med vores dag-til-dag-levering og billige fragtpriser sikrer vi, at dine VVS-behov bliver opfyldt hurtigt og billigt. Du kan også hente dine varer i vores showroom i Herning. Hos VVSplaneten samarbejder vi med adskillige grossister for at kunne give dig de bedste og billigste priser på vores varer. Falder du alligevel over en vare, som har en høj pris i forhold til vores konkurrenter, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os via mail. Hvis du er på udkig efter tilbehør til din sauna i høj kvalitet, smukt design og ikke mindst gode priser. Så kan du med god samvittighed gå på opdagelse i vores sortiment. Du finder både saunaspande med øse i træ, saunabørster, saunatermometer, sauna puder og håndklæder, hovedstøtter i træ, eukalyptus kviste og meget mere.

4,7

1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Tak for en go oplevelse da det er første gang jeg handler hos jer.
Det bestemt ikke den sidste.
Mvh.
PHD Byg ApS

23 mei 2025

Hej Philip

Det er fantastisk at høre, at vores team hos VVSPlaneten kunne hjælpe dig så hurtigt! God service kan virkelig gøre en forskel, og det er skønt at se, at du føler dig godt behandlet.

Vi glæder os til at se dig igen hos os!

Hurtig levering.

Det var godt og nemt at handle her.

15 mei 2025

Hej I.Pedersen

Tak for din fine anmeldelse - vi glæder os til at se dig igen på vores hjemmeside!

God hurtig service

Modtog skadet vare fredag, tog billede, sendte mail, fik svar hurtigt, ny vare kommer mandag👍

9 mei 2025

Hej Johni

Hamrende god service

Hvad VVSPlaneten ikke kan gøre for, er hvis Postnord klokker i det og ikke kan ramme postkassen og varen ligger på jorden foran alle forbipasserende, hvor en enkelt nok blev lidt fristet ved tag-selv-bordet.
Men en enkelt mail og et efterfølgende opkald fra indehaveren, fik hurtigt rettet op på det hele. Tak for rigtig god service til Eilif og Co.
JEG KOMMER TILBAGE!!!

6 mei 2025

Hej Leon

Ekstrem hurtig levering

Ekstrem hurtig levering, lå foran døren næste morgen, de overholdt hvad de skriver på deres webside, de sender samme dag.

15 april 2025

Hej Erik

Dejligt at leveringen var tilfredsstillende!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstremt hurtig levering og alle…

Ekstremt hurtig levering og alle produkter som beskrevet. Tak!

11 april 2025

Hej TN

Dejligt at både pris og levering var tilfredsstillende!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik oprindeligt bestilt og leveret…

Jeg fik oprindeligt bestilt og leveret en forkert del (min fejl) men både returnering og hjælp med næste gang at sikre det så var der rigtige jeg fik fungerede så godt.

12 april 2025

Hej Niels

Dejligt at være tilfreds med at handle hos os!

Hurtig levering. Super service

31 maart 2025

Hej Anders

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig behandling tid samt leveringstid…

Hurtig behandling tid samt leveringstid (lige til døren) samt fornuftige priser

24 maart 2025

Hej Emmi

Aftalt afhentning

Varen kunne afhentes dagen efter bestilling som aftalt.A

21 maart 2025

Hej Per

Eilif

Lees meer over geverifieerde reviews.