Det kendte problem med listerne over vinduerne (taglinielisterne/gummilisterne) på VW ID.3 er, at de bliver klistrede, fedtede eller møre at røre ved. Dette problem rammer særligt de tidlige årgange... Toon meer
Vi har været afsted to voksne og tre børn for at finde den næste store familie bil her i weekenden. Vi har besøgt mange steder, og har kun fået rigtig god rådgivning. Bortset fra vores besøg ho... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Var i dag tilsagt kl. 8.45 i forbindelse et service samt en taxator (Grundet en skade fra maj, men taxator kunne ikke før nu). Det var fra VWs side et must jeg skulle være tilstede. Kun for at k... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min ID.4 havde lige rundet 2 år, og så kunne hverken 12V batteri eller dørlås i venstre side mere... Rigtig træls, men fin service og kulance fra Semler - begge dele skiftet samme dag og alt virker... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Volkswagen Odense er en del af Semler Mobility, som er Danmarks største bilforhandler. Vi kan hjælpe med nye biler, brugte biler, service og reparationer. Vi glæder os til at se dig.
Middelfartvej 50, 5200, Odense, Denemarken
- 63 11 85 00
- vw-odense.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hejsa
1000 tak for hjælp med at se jeres lækre biler 🤗
Glæder mig til at skal prøve et par stykker 🏎🏎

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Rigtig god service i mobilen, glæder mig til at besøge jer

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Rigtig god og behagelig oplevelse

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Efter 40 min måtte vi selv ind i skoda…
Efter 40 min måtte vi selv ind i skoda afdelingen og finde en der kunne hjælpe os med den golf gte vi havde kigget på . Han vidste stort ingenting og vi skulle trække hvert ord ud af ham . Der var ingen lyst eller viden til at forklare om bilen . Vi får lov at prøve en tur som vi selv spørg om , hvor jeg efter turen spørg hvordan eldelen virker , han svare : der er vist ikke strøm på . Flot ! Vi bliver henvist til en af hans kollegaer ved jeres vw afdeling for at få viden omkring id 3 . Der var heller ikke nogen lyst til at forklare noget som helst om bilen medmindre vi selv spurgte om noget . Kan virkelig godt forstå i kun kan kæmpe jer op på 3 stjerner.

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Magen til inkompetent værksted skal man…
Magen til inkompetent værksted skal man lede længe efter! De tænker mere på at tjene og spare penge end at levere kvalitet og gøre deres arbejde ordentligt! Vores bil blev indleveret hos dem efter den blev påkørt, og den måtte tilbage adskillige gange og bl.a. lakeres om adskillige gange, fordi de ikke kunne finde ud af at gøre deres arbejde ordentlig og ikke ønskede at betale lånebil til os mere end aller højest nødvendigt. De gjorde mere skade på den bil end gavn. Nu har vi kastet håndklædet i ringen og solgt bilen til dem, og nu må den være deres problem.

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har tilbage i september 2021 købt en ny…
Har tilbage i september 2021 købt en ny bil til levering i denne uge senest, tager idag kontakt til en af deres sælgere, som ikke kan sige mig hvornår jeg kan regne med at få den nye bil, virkelig dårlig service, de gider ikke engang orientere os, vi skal selv kontakte dem for så at få at vide, de ingenting ved.

"Service" VW Golf
Jeg fik i maj serviceret min WV Golf hos VW, Odense. Jeg skrev nedenstående mail efter besøget, men har ikke modtaget svar, derfor dette opslag på Trustpilot
I forbindelse med bestilling af servicetilbuddet fik jeg at vide, at I har en hent og bring service. Dette tilbud tog jeg naturligvis imod med glæde midt i en travl hverdag.
Jeg modtager så om mandagen en SMS med besked om, at man glæder sig til at modtage min bil den næste dag kl. 7.30. Jeg ringer til jer samme dag for at sikre mig, at I rent faktisk kommer og henter bilen. Og 7.30 passer mig fint, da jeg senere skal på arbejde. Nå, den venlige medarbejder kan så fortælle, at ja, min bil bliver afhentet, men det kan ske i tidsrummet imellem kl. 8 og 11! Jeg gør så opmærksom på, at vi skal lave en aftale om, hvor jeg lægger nøglen, da jeg skal på arbejde. Aftalen bliver lavet, medarbejderen siger, at hun nok skal give besked til dem, der afhenter. Fint.
Jeg bliver så ringet op senere på formiddagen kl. 10.30, hvor jeg ikke har mulighed for at tage telefonen og får efterfølgende en SMS om, at de, der skal afhente bilen, står uden for min dør, og at der tilsyneladende ikke er nogen hjemme. Jeg får heldigvis kontakt lidt senere og medarbejderen fortæller, at han ikke har fået noget at vide om, at jeg ikke var hjemme, og hvor nøglen var placeret, Heldigvis udviser han fleksibilitet og bilen bliver afhentet. Så langt så godt.
Kl. 13.30 modtager jeg så endnu en SMS med en video, der viser det, der efter jeres anbefalinger skal laves ud over det aftalte serviceeftersyn, herunder et skift af tændrør til 1.900 kr. Jeg ringer til jer og taler med endnu en medarbejder, som, efter at jeg har spurgt til prisen på udskiftning af tændrør, meddeler, at han ikke lige kunne komme i kontakt med værkstedet, men at jeg ville blive ringet op snarest muligt. Jeg hører ikke noget.
Min bil bliver senere på dagen afleveret af en meget flink ung mand, som giver mig mappen med regningen og servicelisten.
Jeg må sige, at en pris på 1.900 kr. for at skifte 4 tændrør forekommer mig absurd dyrt. En pris pr. tændrør på 273,75 kr. pr. tændrør forekommer mig lige så absurd dyrt. De anbefalede tændrør til min bil (Bosch, dobbelt platin) koster hos T. Hansen 149 kr. hvilket gør jeres pris ca. 84 % dyrere! Min lokale mekaniker har fortalt mig, at det vel tager et kvarters tid at skifte tændrørene, så alt i alt vil det nok kunne gøres for mindre end det halve af jeres pris.
Så er det jo nemt nok at reklamere for et billigt serviceeftersyn til en bil der er ældre end 5 år. Gyngerne og karrusellerne.
Endelig kan jeg meddele, at der ikke er skrevet noget i servicehæftet, så jeg skal jo nok bruge tid og benzin på at køre ud til jer og få skrevet og stemplet i det. Jeg kunne jo også bare beholde den fine mappe, jeg har fået af jer, men der er vel en grund til, at bilen bliver leveret med et servicehæfte, det virker smart at kunne udfylde det, så det følger bilen.
Jeg aner naturligvis ikke, om I på nogen måde vil kompensere mig i forhold til ovenstående, men foreløbigt er det sandsynligvis sidste gang, jeg lader min bil servicere hos jer. Det her forløb og de her priser er dybt uacceptable
Jesper

God behandling

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
I forbindelse med køb af ny bil har jeg…
I forbindelse med køb af ny bil har jeg haft en både venlig og grundig vejledning i teknikken i den nye bil, endda med opfølgning efter en uges tid om nu alt var til min tilfredshed.

Dårlig service !
Dårlig service !
Har bestilt tid 07.45 til dækskift. Lægger pænt min nøgle i box kl.07.30. Ingen kø overhovedet. Kl.08.10 spørger jeg om tidshorisont for ANDEN gang. Svaret er at jeg bare skal komme i god tid! Hvad kan vi så gøre næste gang for at jeg kommer til til tiden??? Jamen så stil dig i kø! KØ!!!! Der var INGEN kø da jeg kom. Dette firma har på service delen meget at lære endnu, bemærk at vi er i Erhvervsafdeling . Altså leverer jeg min mands firmabil til service.
Absolut INGEN respekt for at man skal videre eller respekt for den tid man bestiller.
Tag jer sammen VW Odense.

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Absolut top karakter til Digitale…
Absolut top karakter til Digitale Genius Lasse Bangert Henriksen. VW hjælpsomhed af bedste kvalitet.

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Har købte en lettere brugt VW golf 8…
Har købte en lettere brugt VW golf 8 hos VW Odense og har handlet med sælger Rasmus.
En rigtigt dejlig og behagelige oplevelse med Rasmus som har taget god tid under hel købet (3,5 timer inkl. prøve turen). Alle bilen funktioner blev forklaret i detaljer og med god tålmodighed. Da vi fandt et stenslag i forrruden blev problemet hurdig løst med tilbud om en ny forrude. Jeg takker Rasmus for en god handle.
Tak for handlen og kan varmt anbefale VW Odense og Rasmus
bedste hilsner
Marina og Said.

Køb af T-ROC 1,5 TSI 150 Sport DSG 5 d
Køb af T-ROC Der var en dejlig og behagelig dialog mellem køber og sælger Rasmus B. Pedersen vi var på bølge længde med det samme. Ingen pres på køb og Rasmus gav os tiden til at tænke inden afslutning på handlen. Efter at have søgt længe fandt vi det vi søgte.
Vi var kørt fra smukke Djursland og til Odense for køb af bil. Vi er ikke blevet skuffet fremragende service.
Vi giver gerne vores anbefalinger til andre om VW
Odense. (Rasmus). 👍😀
Hilsen Anette og Flemming

Helt igennem fantastisk oplevelse
Tak for en super positiv oplevelse ved køb af min WV UP. Fra start en god kemi og dialog med sælger Rasmus B. Petersen - imødekommende og en behagelig fremtræden.
Tak for handlen og kan varmt anbefale WV Odense.
Mvh Mette

Fantastisk oplevelse fra A-Z Abdullah er en super behagelig sælger
1000 tak for en fantastisk oplevelse vedr. køb af vores VW.
Allerede fra første møde med sælgeren var der god kemi, og vi følte os trygge og fik lyst til at købe bilen.
God opfølgning samt overdragelse af bilen var super fin, alle små og store detaljer som vi aftalte med sælgeren var i fin orden ved afhentning af bilen.
Fra vi besluttede os til at købe bilen til vi hentede den, er vi gange flere løbende blevet orienteret om hvor langt den er i forløbet, altså meget god dialog og klar kommunikation.
Vi kan varmt anbefale SMC Odense, og vil fremhæve Abdullah for hans god humør, ekspertise, for at være detalje orienteret og meget proaktiv. Intet at sætte en finger på helt igennem en fantastisk oplevelse.
Venlig hilsen Merete og Lars Jørgensen

Køb ikke bil her......
Køb ikke bil her......
Har købt en nyere vw crafter fra 2019, de oplyser ikke bilen har været skadet på begge sider ved salg, jeg reklamere over det da jeg kan se sammen sprøjtningerne og da bilen skal have folie på vil man trække lakken af ved afmontering, de henter bilen og aftalen er at de skal udbedre fejlen, dvs at bilen skal sprøjes om på de steder der er sammen sprøjtninger, da bilen kommer retur er bilen kun blevet sammen poleret og det løser ikke problemet.
Deres service på at have en tilfreds kunde, betyder intet her i denne butik, jeg køber ikke bil her mere, og vil råde alle til at gå uden om denne butik
Richard
Rc-skilte.dk

Antwoord van Volkswagen Odense - en del af Semler Mobility
Bytte til nyere e-Golf ...
Har lige byttet vores e-Golf 2015 til en e-Golf 2020. Alt aftalt på telefon m.Rasmus og bilen - en lækker sag - stod klar til afhentning som aftalt. Tak for handelen ~ En handel med VW-Odense kan anbefales.

Smadret bil efter service
Skulle til lille service med en VW Polo og skulle samtidig have skiftet ryglænet på førersædet som garantisag.
Jeg får at vide det kun tager et par timer, så jeg vælger at vente på bilen. Det ender med at jeg venter 4 timer og får nøglen med besked om at mekanikeren har lavet en "lille" ridse i et indstigningspanel i førersiden - men bare rolig de har bestilt et nyt hjem og jeg skal bare komme forbi og få det skiftet.
Jeg går så ud til min bil og tjekker den efter og det viser sig at den "lille" ridse absolut ikke er det eneste:
3 dybe lakridser i dørfalsene, opkrattet/ridset læder på rattet, sidepanel i døren har en meget stor og dyb ridse hen over højttalerplastikken, sædet er ikke samlet korrekt, hjørnebeskyttere på sædet har kværnet i kanterne.
Jeg går naturligvis direkte retur og gør opmærksom på problemener og får lavet en aftalen om at blive ringet op dagen efter. De vedkender sig skaderne og jeg får lavet en tid ca. 1 måned! efter.
Det tager præcis 7 dage at udbedre alle skader - heriblandt et nyt rat. Kommer ud og skal afhente min bil igen og tjekker den selvfølgelig efter.
Jeg bliver dog slemt skuffet. Man har simpelthen formået at kværne kanten på det selvsamme plastikpanel i døren man har skiftet.
Så jeg laver en tid endnu en gang (Med ventetid selvfølgelig). 3 gang er så lykkens gang, hvor det ikke lykkes VW Odense at ødelægge min bil.
Det er mig simpelthen en gåde at man kan drive prof. værksted på denne måde og så endda et mærkeværksted!!
Og nå ja så fik jeg aldrig regningen for mit service, men en fin besked fra deres bogholderi med en rykker.
Det er vist et tekstbogseksempel på en virkelig dårlig kundeoplevelse.

ID.3 elbil.
Jeg er i gang med at købe en elbil. Bilen skal være til ren kørsel på el.
Jeg har været hos adskillige udbydere, og prøvekørt adskillige biler.
Vedledning hos SMC Odense er helt i top. Jeg har mødt kompetente folk som viser at de ved hvad der skal snakkes om.
WV ID.3 er til dato den bedste elbil jeg har kørt.
Venligst Peter.