Volkswagen Sønderborg Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har netop leaset en WV ID7. Vi har fået super professionel og imødekommende service i alle faser. Vi anbefaler varmt at tage en snak med Bilal. Han er bare god.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Herfra de bedste anbefalinger til Morten Mølgaard og VW-Sønderborg. Vi har for 1. Gang handlet bil ved VW-Sønderborg og har været meget tilfredse hele vejen igennem - lige fra de 1. Mails - til selve... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En eftermiddag d. 04.05.2023, var vi på vej på i sommerhus, uheldvis tabte jeg trækket på bilen så cyklerne røg af. Kørte herefter til VW Sønderborg, som uden længere ventetid fik klaret proble... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Hos Volkswagen Sønderborg er det dig, der er i centrum Hos Volkswagen Sønderborg lægger vi vægt på den personlige kundekontakt og arbejder hele tiden for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi forstår at køb af bil er en stor beslutning, og at du har brug for tryghed og økonomisk sikkerhed, når bilen skal på værksted. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at du skal føle dig i gode hænder her på Ringgade 211. Volkswagen Sønderborg er en del af Volkswagen Sydjylland, som består af fem forretninger som forhandler og servicerer Volkswagen i Tønder, Ribe, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. Bilhus med entusiaster og specialister Volkswagen Sønderborg er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling. I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen. Kompromisløs kvalitet og kundeservice Med en Volkswagen går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Volkswagen Sønderborg aldrig på kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for Volkswagen og for god kundeservice!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super oplevelse

Købte en brugt VW Passat GTE hos VW Sønderborg. Fantastisk oplevelse, de “holdt bilen tilbage” for andre, indtil vi havde prøvekørt, forhandlet og besluttet os. På afleveringsdagen, fik vi en super god og udførlig gennemgang af Morten (sælger). En sød, sympatisk og reel sælger. Lige vores ånd.

27 september 2022

Hej Jette,
Mange tak for handlen og den gode anmeldelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Gennemgående og altid dårlig og…

gennemgående og altid dårlig og uengageret service

20 september 2022

Hej Sørensen,
Tak for din anmeldelse. Vi kan ikke helt genkende din beskrivelse, vi forsøger ihvertfald altid det absolut modsatte, men kontakt os endelig for at uddybe. Go’ aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har, siden jeg købte min VW UP, fået lavet alle services hos VW i Sønderborg.
Jeg er hver gang blevet mødt med så meget venlighed fra alle, og har på enhver måde fået en superservice - det er virkelig et sted man som kunde føler sig godt behandlet på alle måder.

20 december 2021

Fantastisk service

Har over to gange først fået lavet en reperation ingen andre VW forhandlere har kunne løse, men i Sønderborg klarede de det ved et opkald og 10 minutter på værksted, tilmed kun afregning for reservedelen👍🏻
Dernæst service. Har altid før brugt uautoriseret værksted som er ca. 500kr billigere, ved dette service, men da min erfaring har været at det uautoriserede værksted altid fandt ekstra arbejde, ville jeg prøve noget nyt. VW Sønderborg skulle kun have bilen 1 1/2 time imod en hel dag ved mit gamle værksted, og så var den tilmed vasket og støvsuget, ingen ekstraregninger!

10 december 2021

Hej Simon,
Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er ikke så ofte på dette medie, men altid dejligt med nogle der deler den gode historie.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har haft min bil til service for ca 2…

Har haft min bil til service for ca 2 måneder siden og pludseligt siger den underligt. Det viser sig at der er noget galt med bremserne, siger en anden mekaniker, der er skiftet bremsevæske ved service, jeg kører derop og fortæller dem at det undrer mig at min bil 2 måneder efter service siger mærkeligt.
De afviste at de havde overset noget og de ville ikke engang se på bilen. Jeg er meget skuffet over den dårlige service og jeg vælger derfor fremover at finde et andet sted at få min bil serviceret.service medarbejderen spurgte om jeg havde trukket håndbremsen hvilket intet har med sagen at gøre da det er foran lyden kommer.

20 november 2021

Hej Anja,
Beklager din oplevelse. Vi lever af god service, så er ked af at høre, hvis noget er glippet i dette tilfælde. Vil meget gerne høre uddybende. Kontakt mig på 30591160. Go' søndag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Another professional service today at…

Another professional service today at this garage in Sønderborg .
In 8 years of being their customer , I have Only had the very best service .
This in part is to Renė and Lena .Who really give you that personal service . One is Not a number here , but treated as a valued customer .
With a good workforce in their modern workshop .
Thanks once again .

12 oktober 2021

Super

Wir hatten im Urlaub ein Problem mit unserem Auto und es wurde uns sofort geholfen.

29 september 2021

Super god service

Super god service, altid venligt personale, har du et lille problem så løser de det med det samme
Kan kun anbefale at bruge dem

28 september 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og super god service.

Jeg har for nyligt fået skiftet dæk hos VW i Sønderborg.
Hurtig og god serviceoplevelse.
Smilende medarbejder, kan kun anbefale værkstedet.
Jeg kommer gerne igen.

23 september 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

vw sønderborg et værksted der er blevet…

vw sønderborg et værksted der er blevet meget dårlig er erhverv og min transpoter gik ikke igennem syn på grund af bærekugle samt horn og lys fik at vide at det kunne de ikke lave først om 14 dage ca vel og mærke kom så en uge efter og spurgte om de kunne skifte en sikring hvor hvor en servicerådgiver sarge hun at det havde de skam ikke tid til jeg har købt bilen hos dem og har fået meget lavet gennem tiderne men efter nye folk har overtaget vælger jeg et andet værksted er meget skuffet over sådan et autoriseret vw værksted.

11 september 2021

Hej Lasse,

Beklager din oplevelse og tak for yderligere telefonisk dialog.

Som du oplyste har vi ikke haft noget med syn eller afholdt service på din bil. Men din anke er udelukkende baseret på, at vi desværre havde 14 dages ventetid på reparationen. Det beklager vi naturligvis og kigger ind i om det kan forbedres. Håber du igen vil benytte vores værksted en anden gang.

Særdeles utilfreds med VW Sønderborg

Særdeles utilfreds med mit seneste besøg og kan ikke anbefale VW Sønderborg til nogen.
Jeg havde en aftale om at få repareret bilens vinduesviskere igen, da de også var blevet lavet for godt et års tid siden. Dvs. Jeg har aftalt en garantireperation i telefonen da jeg snakkede med en dame.
Da jeg møder op til det aftale tidspunkt en tidlig morgen, får jeg besked om hun skulle have haft ringet, fordi fejlen alligevel ikke er dækket af en garanti.
Jeg har kørt hele vejen fra Haderslev til Sønderborg uvidende. Jeg mener det er for alt ringe jeg ikke har fået besked, da jeg har kørt er godt stykke vej. Man kunne i det mindste have ringet igen eller lagt en besked på min telefonsvarer/sendt en sms. Jeg vil kalde det er slags oplysningspligt.
De ville selvfølgelig gerne reparere den som aftalt, mod betaling.
Jeg valgte at køre hjem igen, da jeg simpelthen ikke mener de kan leve op til det niveau af service, jeg forventer af en virksomhed.

10 april 2021

Hej Camila,

Beklager din oplevelse, har ikke kunne få afklaret omstændighederne omkring dette. Vi er desværre først blevet opmærksomme på din anmeldelse på TP for ganske nyligt.
Vi arbejder naturligvis hver dag på at forbedre os og kan vi i dit tilfælde gøre noget der forbedre din oplevelse, er du meget velkommen.