Volkswagen Sønderborg Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har netop leaset en WV ID7. Vi har fået super professionel og imødekommende service i alle faser. Vi anbefaler varmt at tage en snak med Bilal. Han er bare god.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Herfra de bedste anbefalinger til Morten Mølgaard og VW-Sønderborg. Vi har for 1. Gang handlet bil ved VW-Sønderborg og har været meget tilfredse hele vejen igennem - lige fra de 1. Mails - til selve... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en brugt VW Passat GTE hos VW Sønderborg. Fantastisk oplevelse, de “holdt bilen tilbage” for andre, indtil vi havde prøvekørt, forhandlet og besluttet os. På afleveringsdagen, fik vi en super go... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En eftermiddag d. 04.05.2023, var vi på vej på i sommerhus, uheldvis tabte jeg trækket på bilen så cyklerne røg af. Kørte herefter til VW Sønderborg, som uden længere ventetid fik klaret proble... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer

Geschreven door het bedrijf

Hos Volkswagen Sønderborg er det dig, der er i centrum Hos Volkswagen Sønderborg lægger vi vægt på den personlige kundekontakt og arbejder hele tiden for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi forstår at køb af bil er en stor beslutning, og at du har brug for tryghed og økonomisk sikkerhed, når bilen skal på værksted. Derfor gør vi alt hvad vi kan for at du skal føle dig i gode hænder her på Ringgade 211. Volkswagen Sønderborg er en del af Volkswagen Sydjylland, som består af fem forretninger som forhandler og servicerer Volkswagen i Tønder, Ribe, Aabenraa, Haderslev og Sønderborg. Bilhus med entusiaster og specialister Volkswagen Sønderborg er bemandet med dedikerede og begejstrerede bilentusiaster. Forretningen består af en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et skadecenter og en administrationsafdeling. I vores salgsafdeling er vi specialuddannede til at yde dig den bedste rådgivning, så du føler dig tryg, og får opfyldt præcis dine behov, når du skal vælge ny bil. Vores mekanikere bliver til stadighed uddannet, så de kan yde en effektiv og korrekt indsats på vores værksted, hvor de gør brug af moderne værktøj og teknologi. På den måde sikrer vi dig en problemfri hverdag – både når du skal købe bil, og når du benytter den i dagligdagen. Kompromisløs kvalitet og kundeservice Med en Volkswagen går du aldrig på kompromis med kvalitet og køreglæde. Tilsvarende går vi hos Volkswagen Sønderborg aldrig på kompromis med god kundeservice. Hos os vil du finde en uformel atmosfære kombineret med et stort engagement og interesse for dig, din bil og dine behov. Vi har alle én ting til fælles: Vi brænder allesammen for Volkswagen og for god kundeservice!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dyrt service der får bilen til at melde fejl

Har haft min bil til service hos vw Sønderborg (det store og dyre service) og en uge efter er bilen begyndt at aflade og den melder flere fejl, bilen er kun 2 år gammel, det er ringe at et så dyrt service ender med så mange fejl....

28 augustus 2020
Logo Volkswagen Sønderborg

Antwoord van Volkswagen Sønderborg

Hej Thomas,

Er ked af din oplevelse og beklager hvis dette har været tilfældet, kan se vi har haft bilen inde 1 uges tid efter din anmeldelse? Så håber udfordringen er løst? Men hvis der er noget vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du meget velkommen.

Mvh. Mogens Kastbjerg

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De har tydeligvis ikke styr på deres ting

De har tydeligvis ikke styr på deres ting! Min mand og jeg kørte helt fra Fredericia for at prøve en brugt bil dernede, vi havde ringet to dage i forvejen og sagde allerede der, at vi egentlig gerne ville købe den, men vi selvfølgelig lige ville prøve den inden. Da vi kommer derned, er den reserveret til nogen andre og vi kan derfor hverken prøve den eller købe den! Vi stod og skulle bruge en bil få dage efter, og det er selvfølgelig ikke deres skyld at vi har travlt, men det er under alt kritik. Kan langt fra anbefale at købe noget der, for hvis de ikke har styr på simple aftaler mellem holdet internt eller hvem de aftaler der skal komme og prøve bilerne, så ville jeg have mine forbehold for at købe der. Meget dårlig oplevelse og kan bestemt ikke anbefales!

23 augustus 2020
Logo Volkswagen Sønderborg

Antwoord van Volkswagen Sønderborg

Hej Kimmie,

Er ked af jeres oplevelse. Har ikke kunne afklare forløbet, da vi først er blevet opmærksomme på TP nu.

Men hvis vi kan gøre noget for at forbedre jeres oplevelse, er i meget velkomne.

Mvh. Mogens Kastbjerg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg få min bil serviceret i Sønderborg

Jeg få min bil serviceret i Sønderborg. Nogle mekaniker går rundt som om de er trætte af det hele. Men den venlighed jeg møder på kontoret af Lena J. Gør at jeg kommer igen og at jeg har mulighed for en god gratis lånebil hver gang.

5 december 2019