Ik heb vaker bij WAAT besteld en dat ging altijd zonder problemen. Soms was ik niet geheel tevreden over een bepaalde product en dan kon ik altijd retourneren en ik heb altijd netjes mijn geld... Toon meer
Ik ben elke dag weer benieuwd naar de aanbiedingen die door jullie aangeboden worden. Heb ook al verschillende gekocht de Bra's zitten perfect en voelen heel prettig op mijn lijf. Ga lekker zo do... Toon meer
Bij waat zijn elke dag leuke aanbiedingen voor vrouwen. Goeie merken met mooie prijzen. Bestellen is snel en simpel en levertijd die erbij wordt vermeld is altijd juist, soms sneller. Terug sturen is... Toon meer
Inderdaad is het verrassingspakket gewoon oplichting, op de site prachtige foto's van Calvin Klein parfum, Clinique setje e.d. Ook in de reclameuiting voor het pakket worden de merken met naam genoemd... Toon meer
Saturnusstraat 60 Unit 61, 2516AH, Den Haag
- 070-3838766
- support@waat.nl
- waat.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Heel interessant wat steeds weer aangeboden wordt.
Ga lekker zo door en blijf mij nieuwsgierig houden met jullie website?
groet Zwaantien Bosboom
Wisselend tevreden
Ik heb tot nu toe 2 of 3 keer iets besteld. Hun manier van communiceren mbt de verzending kan beter en duidelijker. Zo kreeg ik geen bericht dat iets door de grote vraag later geleverd zou worden. Vind ik wel 't minste dat je kunt doen.
De producten die ik besteld heb, zijn goed. Er zitten leuke aanbiedingen tussen (5 lipsticks voor 6,95 is toch niet slecht), maar sommige producten worden wel vaak herhaald (en soms wat te snel achter elkaar).
Elke dag weer benieuwd naar de aanbieding!
Ik ben elke dag weer benieuwd naar welke aanbieding er is :-). Goede klantenservice...meestal goede aanbiedingen met goede prijzen. Ben alleen niet tevreden over de verrassingspakketten. Die zijn niet aan mij besteed! Ik heb ze nu tweemaal besteld..1e keer waren bijna alle producten niet bruikbaar voor mezelf en dan zit je ermee. Toen er een andere keer weer een pakket was en die je retour kon sturen; heb ik het nogmaals geprobeerd, maar ook die keer erg teleurgesteld. Maar gelukkig kon deze retour. Verder ben ik erg tevreden. Zou wel nog wat meer A-merken en luxe verzorgingsproducten willen zien!
Helemaal blij met waaat
Elke dag weer spannend, Top aanbiedingen voor een top prijs en ook nog snel geleverd:) Waaat else????
WOOUW TOPPIE ECHT GAAF ELKE KEER WEER
HOI WOOUW IK HEB NU IETS TE VERTELLEN WAAT IS TOPPIE ELKE DAG WEER KEER OP KEER TOPAANBIEDINGEN TEGEN TOPPRIJZEN
waat is gewoon te gek met al die koopjes
waat is voor my de ideale koopjes winkel ze hebben hele leuke aanbiedingen en niet duur dat vindt ik zo leuk aan waat gewoon de perfectesite om te hebben
AANBIEDINGEN?
regelmatig zie ik leuke aanbiedingen bij WAAT. maar de aanbieding de ik nu zag??? Dolce & Gabana - The One 50 ml voor 59,95?
Kost op vliegveld 49,95 voor 100 ml
Waat een klantencervice !
Ik vind het altijd zeer prettig dat je al heel snel antwoord krijgt als je met een vraag of probleem zit, moet mijn vrouw wel soms wat remmen, want er zijn zoveel goede en goedkope aanbiedingen dat als je er dan heel veel wilt kopen en ze dan bij elkaar optelt toch duur kunnen worden. Niet per stuk, maar allemaak samen.
Maar ga maar zo door, ik krijg haar wel geremt ;-)
Zeer goede (klanten)service
Het is elke dag weer een verrassing welke aanbieding er in mijn mailbox zit. Ik heb al enkele malen iets besteld. Bij één van de bestellingen ging er iets mis. Direct een mail gestuurd (er ging iets mis op de bestelsite terwijl ik wel betaald had en daarvan had ik een printscreen gemaakt). Een snel antwoord van de klantenservice en men is direct gaan uitzoeken waar het misgegaan is. Kortom, een excuus en binnen no-time het bestelde artikel ontvangen. Bij mijn laatste bestelling (lipgloss) kreeg ik de volgende dag een mail dat Waat door de voorraad heen was en kreeg ik de keuze: of mijn geld terug gestort of wachten op nieuwe levering, maar dat kon wel 4 weken duren. Ik gaf mijn keuze door en bijna direct een reactie op mijn mail. Kijk dat is service.
En natuurlijk er zijn dagen bij dat het aangebodene me niets zegt (of ik heb het niet nodig). En als VIP member heb je voor die €10 per jaar een hoop extra voordelen. Klasse. Waarom ik geen 5 sterren geef? Met mijn maat 36 zit de bestelde BRA na 10 min rond mijn taille (nou ja iets overdreven, dat ding zakt af).
leuke acties slechte controle
Ik heb een cosmeticapretpakket gekocht meerdere malen maar vaak met dezelfde spullen en 1 keer zelfs met gebruikte cosmetica. Moet niet mogen en moet niet kunnen als er iemand zit met interesse haalt die dit eruit en dat is met dezelfde spullen ook ruil het met een ander pakket dat we allemaal andere dingen hebben. Het was een afknapper en sindsdien bestel ik niet ondanks dat ik VIP ben
Elke dag ben ik weer nieuwsgierig naar de nieuwe aanbieding
Ik heb al diverse bestellingen gedaan bij WAAT en het wordt altijd snel en goed afgeleverd. Een keer heb ik contact gehad met de klantenservice en ben ik goed en vriendelijk te woord gestaan. Het probleem met verzendingwas daarmee opgelost.
De meeste artikelen zijn ook goed van kwaliteit; daar ben ik ook erg tevreden over.
Zoals velen al eerder aangaven vind ook ik de verrassingspakketten niet bijzonder. Bij mij is er altijd wel iets kapot, maar de eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik daarover niet gereclameerd heb, dus ik kan niet zeggen hoe ze er mee omgaan.
Voor mij zou er ook wel meer variatie in het aanbod mogen zitten.
Ik ben ook VIP-lid geworden, maar daar vind ik niet vaak iets van mijn gading omdat ik alles wat ik wilde hebben al eerder bij de dagaanbieding heb gekocht. Er zit ook weinig variatie in.
soms te leuk
ik bestel regelmatig bij Waat, en de bezorging is altijd prima.soms heb ik wat moeite het aangeboden product goed te beoordelen, zeker make up, wil je toch de kleurtjes goed kunnen beoordelen.Soms zijn er 3 dagen aanbiedingen die ik super vind, en dan word het wat te leuk allemaal, zeker voor je portomonnaie!
ben er super tevreden mee
ik ben al een tijdje vip klant, en heb sowieso een dag langer om een product te kopen, en daar heb ik al een paar keer gebruik van gemaakt, en ik vind dat ze als je een klacht hebt die zeer snel en correct afhandelen. daarbij komt als je niet te besteden hebt dat je dan bij Waat goeie en dure produkten voor heel weinig kan kopen. al met al, ik ben dus super tevreden en ik hoop dan ook dat ik nog heel lang klant mag blijven.
Voordelig, maar niet heel kwalitatieve producten!
Ik vond WAAT eerst helemaal geweldig. Tot ik erachter kwam dat er veel dezelfde spullen in de pakketten zitten. Ik had een make-up verrassingspakket(t.w.v. 200 euro) besteld, hier zaten echt vreemde spullen in... waar ik niets mee moest. Een mozaiek doe-het-zelf pakket... een goedkoop, lelijk keukenschort? Verder zaten er geen echte merken in, waar ik mij juist zo op had verheugd. Ik vond het, 't geld niet waard. Ik geef als tip; koop meer kwalitatieve- en A-merken producten in! Dat zal de klanttevredenheid een stuk laten steigen.
Kritisch, maar wel super.
Ik ben altijd zeer kritisch met een beoordeling.
Toch is deze site 1 van de weinige die ik top vind.
Leuke aanbiedingen, ben na de 1ste keer meteen VIP geworden voor 10 euro per jaar en heb tot nu toe een erg goede service en aankopen gehad.
Waar ik trots op ben is mijn leren jas.
Als ik hem draag vraagt iedereen waar ik die vandaan heb.
Ik verwijs ze dan met alle liefde door naar de Waat site.
Wat ik wel nog wil aangeven waardoor ik niet de laatste ster heb aangeklikt is het aanbod.
Er komen veel van dezelfde producten te vaak terug, zoals de Bra's, de broekjes en ik zou graag wat meer van de erotische dingen willen zien.....
Verder hoop ik dat jullie hier mee door gaan, het spotten van goedkopere spullen is geweldig om te doen.
Leuke spullen voor een aantrekkelijke prijs
snel geleverd, ik kijk graag uit naar de aanbiedingen
Superleuke spullen voor een zeer lage prijs!
Dit is echt een leuke site, iedere dag nieuwe dingen te koop voor een lage prijs. Van pannen sets tot make-up, van kleding tot erotische artikelen.
De service is echt uitstekend, had een keer problemen met een bestelling, even gemaild, en de volgende dag al een nieuwe bestelling binnen, echt super!!
Als je VIP-member wordt heb je ook nog extra aanbiedingen en de kans om gemiste aanbiedingen alsnog te kopen.
Hoop dat deze site nog lang bestaat, ik ben er fan van!
WAAAAT is erg aantrekkelijk en verleidelijk
Leuke artikelen voor hele leuke prijsjes en goede snelle service.
Krijg duidelijk antwoord en word goed geholpen.
Voor mij een topper.
Fantastisch
Een hele leuke makkelijke site, al div keren besteld.
Ik heb ook extra genomen voor 10 euro per jaar.Op 1x na alles goed en snel verlopen. 1x was het niet leverbaar en kreeg een melding dat ik mijn geld terug kreeg met een verrassing, het geld werd gelijk terug gestort maar de verrassing nooit gekregen. Voor de rest een site waar ik met vertrouwen wat kan bestellen.
In een woord geweldig
Ik bestel met regelmaat, heb alleen maar lof over jullie , goede producten, snelle levering, kortom, ik ben tevreden over jullie.