Ik heb vaker bij WAAT besteld en dat ging altijd zonder problemen. Soms was ik niet geheel tevreden over een bepaalde product en dan kon ik altijd retourneren en ik heb altijd netjes mijn geld... Toon meer
Ik ben elke dag weer benieuwd naar de aanbiedingen die door jullie aangeboden worden. Heb ook al verschillende gekocht de Bra's zitten perfect en voelen heel prettig op mijn lijf. Ga lekker zo do... Toon meer
Bij waat zijn elke dag leuke aanbiedingen voor vrouwen. Goeie merken met mooie prijzen. Bestellen is snel en simpel en levertijd die erbij wordt vermeld is altijd juist, soms sneller. Terug sturen is... Toon meer
Saturnusstraat 60 Unit 61, 2516AH, Den Haag
- 070-3838766
- support@waat.nl
- waat.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
WAAAAT!, WAAAAT!, EN NOG EENS WAAAAT!
Een geweldige site en steeds nieuwe dingen voor een erg zacht prijsje
Interressante leuke aanbiedingen voor elke leeftijd.
Waat heeft veel leuke aanbiedingen voor een prikkie.
Ik heb al veel leuke dingen gekocht zoals een verrassingspakket en oog rollers tegen wallen en kringen , slanke boven benencreme en dat soort dingen. En dat allemaal voor best goedkoop! dat is zeker het proberen waard!
WAAT leuk! vs WAAT jammer!
Af en toe bestellen ik en mijn zusje dingen die WAAT aanbiedt, er zijn vaak erg goede acties. Hierover ben ik bijna altijd heel goed te spreken, af en toe lijkt het op internet wel echt mooier dan in het echt.. maarja dat is nou eenmaal zo als je iets op het internet koopt!
Ik had dus op de facebook enthousiast meegedaan met een actie waarbij je een review moest schrijven over WAAT en dan van alles kon winnen, en ik had een van de hoofdprijzen gewonnen :) Erg leuk, alleen heb ik de prijs nooit ontvangen.. Beetje jammer!
Slechte kwaliteit T-shirt Fruit of the Loom
T-shirts besteld van Fruit of the Loom, normaal kopen we die in de winkel, maar deze aanbieding konden we niet laten liggen.
Maar helaas wat een slechte kwalitiet (t.o.v. de shirts die we in de winkel kopen)!...Dunne stof, er zit geen model in.
Nee...ik zou zeggen niet bestellen en gewoon naar de winkel gaan!
En wat helemaal zonde is...je betaalt verzendkosten, maar de retourkosten zijn ook voor eigen rekening...(en dat staat niet duidelijk op hun site, het word je medegedeeld in de mail die je ontvang met het postbusnummer..dus geen antwoordnummer!!!
Goede aanbiedingen
Ik heb tot nu toe nog geen negatieve berichten. Ooit was er Make-up van Lóreal te laat. Ik heb daar netjes een mailtje over gehad. En ook wanneer het weer verstuurd was. Ik maak me er ook niet zo druk om. Ook ooit eens een verrassingspakket gekocht. En wat erin zat ( merken) zat er ook in. Ik heb dus niks negatiefs over Waat.
goede aanbiedingen
soms zitten er goede aanbiedingen tussen, wel jammer dat er vaak een lange levertijd is en de soms wat hoge porto. Zou lager kunnen.
Mevr. Astrid van de Laarschot-Vankan
Ik vind waat heel erg voordelig en hebben altijd leuke aanbiedingen, die in de winkel veel duurder zijn. Ik wil ook wel vaker revieuws van waat op TrustPilot.nl zetten! Heb ik geen bezwaar tegen! En wat ik natuurlijk ook leuk vind, is dat je beloond wordt met 250 dukaten!Dank je wel Waat!
Waat? Alweer zo'n goede aanbieding
Al diverse malen iets besteld en op tijd en in goede staat ontvangen. De laatste bestelling was 2x oogserum t.w.v. 210 euro voor 17,50.Waar vind je zo'n aanbieding anders dan bij Waat?
Zal in de toekomst zeker nog vaker gebruik maken van een aanbieding.
toppie bij WAAT
geweldige site!! ook de VIP gedeelte helemaal goed bestelling ging super snel..ook keer wat gewonnen bij hun op facebook duurde wat lang dat ik mijn prijs had maar deden er alles aan om het in orde te krijgen...geweldig!!
Slecht en onredelijk
Verrassingspakket besteld twv 200 euro was het geloof ik.. Ongelovelijk wat er in zat.. Een gekopieerd briefje met 75,- korting op een cursus..badschumpjes..een klein kneip handoekje,en wat helemaal te erg is...een pot gel met uiterste houdbaarheidsdatum van 2004.. Dit kan toch niet....
komen beloftes niet na
levering belofte niet nagekomen. prijs niet concurrerend.
leuke deals heel verrassend.
verassend, wel pas lid en moet nog een pakket ontvangen, dus levering is traag va het verassings pakket.
Goedkope aanbiedingen
Waat is 1 van mijn favo dagaanbiedingensites. Al een aantal keer wat gekocht en de spullen bevallen me prima! Vaak ook gegoogled of een product ook echt de goedkoopste is die ik kan vinden op internet en waat verrast me steeds weer met de goedkoopste prijs. Hoop dat ze zo doorgaan! :)
Topaanbieding, ben er erg blij mee!
Drie keer spullen besteld hier en ben er tot nu toe steeds erg blij mee, ga zo door WAAT!
Leuk
Leuke aanbiedingen, mooie lage prijzen, goede kwaliteit, goede service en levering.
Waat lijkt op oplichting/slechte service ook
Zeer slecht, ik bestel er niets meer. Mijn eerste bestelling was een verrassingspakket wat volgens hun boordevol dure merken moest zitten. Nou..wat een tegenvaller,er zaten gewoon goedkope outletproducten in van weet ik niet hoe oud. Kunnen retouneren na diverse boze mails helaas. Clinique set toch besteld, levertijd klopte weer niet. 2 weken geleden een jas besteld. Kreeg een mailtje dat hij vorige week maandag zou zijn verstuurd, wel na 5 dagen nog niets.. Weer gemaild en daarin werd verteld dat het een week later verstuurd zou worden?? (het was toch al verstuurd?) Bestelling geannnuleerd dus, en wat denk je?? Hebben ze mijn account verwijderd omdat ik op het forum de waarheid aan het neerzetten was om andere vrouwen te waarschuwen. Waardeloos dus, ik zou er niets bestellen dames. Het lijkt soms te mooi om waar te zijn! Bij de bijgevoegde foto het beloofde verrassingspakket, echter zaten er geen van deze beloofde producten in!
Sinds een jaar heel veel shopplezier
Ik ken WAAT? nu ongeveer een jaar en heb al veel aankopen gedaan. Altijd kwam alles netjes aan en als iets vertraging op had gelopen kreeg ik netjes een mail thuisgestuurd. Het verrassingspakket heb ik veel plezier van gehad en mijn dochter ook! Koop er vaak voor mezelf, maar vind er ook steeds vaker leuke cadeautjes.
Verrassingspakket, oplichting
Erg herkenbare geluiden wanneer ik de reacties op deze site lees.
Heb dezelfde ervaring. een doos vol troep met alleen B-merken!
Had eerder het advies opgevolgd van WAAT om het pakket cadeau te doen met kerst. Ik schaamde me dood toen mijn moeder het pakket uitpakte...
SLECHT
stelletje oplichters zijn het met het zogenaamde verassingspakket
ik eis dan ook mijn geld terug met verzendkosten van het heen en weer sturen!!!!
Waat
Inderdaad is het verrassingspakket gewoon oplichting, op de site prachtige foto's van Calvin Klein parfum, Clinique setje e.d. Ook in de reclameuiting voor het pakket worden de merken met naam genoemd. Vervolgens krijg je een doos rommel toegestuurd met een waarde van hooguit 10 €. Bij mij zat er een product in met houdbaarheidsdatm 2004. Volgens de wet zou je aankopen via internet binnen 7 dagen retour kunnen sturen maar Waat bedisselt dat dit niet voor dit verrassingspakket geldt. Kan natuurlijk niet.