Wadskjærforlag Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Andreas og hans forlag Wadskjær Forlag får mine varmeste anbefalinger. Jeg har udgivet bogen 360 grader rundt om seksuelle overgreb - Aftryk i krop, følelser og relationer, hos forlaget. Bogen er skre... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wadskjær Forlag er et ambitiøst forlag og samarbejdet med forlaget har været positivt og professionelt. Kommunikationen har været god og jeg har haft en nyttig dialog med min redaktør under hele fær... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra en forfatters vinkel er Andreas god og nem at arbejde sammen med. Han svarer hurtigt og griber mine idéer. Han har nogle spændende emner på tapetet og har vækstet en del, siden min første bog udko... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg kan give Andreas Valentin Wadskjær Petersen og Wadskjær Forlag mine bedste anbefalinger. Jeg synes der ydes et ordentligt samarbejde, som er kompetent. Klar og tydelig kommunikation. Desuden har A... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Uitgever
  2. Boekenuitgever
  3. Boekwinkel

Geschreven door het bedrijf

Udgiver af bøger i høj kvalitet! Wadskjær Forlag har eksisteret siden 2019, hvor vi udgav de første to bøger. I 2020 udgav vi igen to bøger, mens forlaget virkelig fik fart på i 2021. He udgav vi hele 20 bøger, mens hele 30 bøger udgives i 2022, og et lignende antal i 2023. Forlaget er især specialiseret i fag- og sagprosa samt børnebøger, men modtager bøger til vurdering inden for alle genrer. Wadskjær Forlag er startet af cand.mag. Andreas Valentin Wadskjær Petersen i 2019, hovedsageligt med en ideologi om udgivelse af arkæologisk faglitteratur. Igennem sit arbejde som publicerende arkæolog blev han bekendt med de forskellige processer i forbindelse med bog- og artikeludgivelser, herunder bl.a. økonomien bag. De store udgivere, som beskæftiger sig med arkæologi, har utroligt høje økonomiske krav for bogudgivelser, og samtidig betaler de ikke royalties til forfatterne. Derfor blev forlaget oprettet for at producere arkæologisk faglitteratur i høj kvalitet uden udgifter for arkæologer og museer. I dag fylder arkæologien en mindre del i forlagets udgivelser, men forlaget er fortsat opsat på at hjælpe arkæologer med at udgive deres forskning.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

11 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg havde desværre en meget skuffende…

Jeg havde desværre en meget skuffende oplevelse med Wadskjær Forlag. Jeg har brugt utallige timer på at skrive et færdigt manuskript og sendte det til forlaget med forventning om en seriøs vurdering.
Det svar, jeg modtog fra Andreas Wadskjær, virkede både nedladende og uprofessionelt. Han skrev blandt andet, at bogen “ville få hug fra kvinder” og at den “ville stå stærkere, hvis den var skrevet af en kvinde” – kommentarer som ikke havde noget med indholdets kvalitet at gøre. Han nævnte også en stavefejl på min hjemmeside, hvilket jeg fandt irrelevant i forhold til min bog.
Derudover blev jeg præsenteret for en løsning, hvor jeg selv skulle medfinansiere udgivelsen, hvilket føles usædvanligt for et forlag. Et professionelt forlag bør tage risikoen og vurdere manuskriptet ud fra indhold og potentiale – ikke kræve betaling fra forfatteren for at udgive bogen.
Alt i alt følte jeg mig ikke taget seriøst som forfatter. Jeg kan desværre ikke anbefale Wadskjær Forlag til andre, der søger en professionel og respektfuld behandling af deres manuskripter.

22 augustus 2025

Kære Peter
Jeg er utrolig ked af at du har opfattet det sådan, det var på ingen måde ment således. Stavefejlen på din hjemmeside, var udelukkende ment som en hjælpende hånd, så du kunne få det rettet, da det er det første man ser når man kommer forbi hjemmesiden, så det er ærgerligt du føler dig stødt over det.
Som jeg skrev og forklarede så er vi usikre på salgspotentialet, og derfor ville vi ikke kunne tilbyde en traditionel udgivelse. I stedet for at give dig at blankt afslag, fik du derfor en alternativ løsning, som det står dig frit for at afslå. Som jeg også forklarede så kunne en bog netop være en god mulighed for at brande din erhvervsprofil.
Og de to kommentarer om "kvinder" er jeg meget ærgerlig over at du har opfattet på den måde. Det var udelukkende i forhold til det pressemæssige, og havde intet at gøre med det indholdsmæssige. Som forfatter skal man stå på mål for meget og jeg tror desværre du vil kunne få en masse facebook-trolls til tasterne, ligesom det er min vurdering at det ville være nemmere at få god presse på bogen havde den været skrevet af en kvinde. Under alle omstændigheder ønsker jeg dig held og lykke med projektet!

Et ambitiøst forlag

Wadskjær forlag er et ambitiøst forlag, der tør at udgive en stor portefølje af forskellige bøger - herunder også poetisk litteratur.
Wadskjær forlag fik øje på min bog, i en verden, hvor der ikke er mange der får øje på poesi og for det, er jeg dem meget taknemlig.

9 april 2025

Kære Hans
Tak for de fine ord, vi er også glade for at vi fik øje på dine bog, som fortjener at blive læst!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et trygt, jordnært og professionelt forlag

Som debuterende børnebogsforfatter har jeg følt mig i de bedste hænder hos Wadskjær Forlag. Her møder man en sjælden kombination af en jordnær tilgang og høj professionalisme. Jeg har fået personlig, tryg og kompetent vejledning gennem hele udgivelsesprocessen – og det har givet mig både mod og ro til at stå frem med min bog. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der drømmer om at udgive i et trygt og støttende samarbejde.

18 juni 2025

Kære Lina,
Tusind tak for den flotte anmeldelse!
Det har været et meget behageligt samarbejde og vi glæder os til din næste børnebog ser dagens lys :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selv efter hans død arbejder forlaget…

Selv efter hans død arbejder forlaget entusiastisk og loyalt videre for at promovere min afdøde mands bøger, og jeg føler mig i de bedste hænder.

13 juni 2025

Kære Benedikte,
Tak for den fine anmeldelse! Vi værdsætter meget Mortens værker, og vi er glade for at du er med på alle de ideer vi har fået omkring dem.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et personligt og professionelt forlag

Har udgivet min første bog med Wadskjær Forlag og der har hele vejen igennem været god kommunikation, sparring og forståelse, for min version og vej med bogen. Føler både der blev taget godt imod mig og min fortælling, på en personlig men samtidig dybt professionel måde.
Vil varmt anbefale andre nye forfattere at samarbejde med Wadskjær

13 juni 2025

Kære Pernille,
Tusind tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi pris på. Vi har også været utroligt glade for samarbejdet hele vejen igennem!
Stifter af Wadskjær forlag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Wadskjærs forlag udgiver mange gode og interessante både børne- og voksenbøger

Wadskjærs forlag udgiver mange gode og læsværdige bøger, både børne- og voksenbøger. Mit barnebarn er vild med Stellas diamant, Bølgerne i himlen og Oliver i jægerstenalderen. Målgruppen er forskellige aldre af børn, men alligevel hører de alle til hendes foretrukne højtlæsningsbøger. Af voksenbøger vil jeg fremhæve min egen roman, Drømme kender hjertets slag og Bibs Carlsens Urban Voyeur.

13 oktober 2024

Kære Listlotte,
Mange tak for en flot anmeldelse. Vi er glade for at både du og dit barnebarn er glade for vores bøger.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget samarbejdsvenlig og professionel forlag ved medudgivelse

Jeg har fået udgivet en fagbog på Wadskjær Forlag efter medudgivermodellen. Modellen betyder, at man selv dækker en del af omkostningerne ved arbejdet frem til en trykklar bog, lige som man også selv kan tilvælge ekstra services, bl.a. ekstra markedsføringstiltag, mod at betale for en væsentlig del af dem.

Da jeg indledte samarbejde med forlaget var min bog færdigskrevet, så jeg havde ikke brug for redaktionel hjælp til indholdet, men fik forlagets assistance til sproglig korrektur, layout, omslag, tryk og distribution, samt basal markedsføring. På grund af medudgivermodellen var jeg dybere involveret i disse faser end ved en normal forlagsudgivelse. For layout lavede jeg et udkast og stillede visse betingelser og det affødte tre forskellige udkast fra layouteren, som jeg kunne vælge mellem. Samarbejdet om de mindre detaljer i layoutet fungerede rigtig godt med stor lydhørhed for mine ideer og gode forslag den anden vej. Også til omslaget leverede jeg input, men her var det i højere grad layouteren, der sørgede for et flot resultat. I fremstillingsprocessen savnede jeg at der var nogle flere valgmuligheder for papir og tryk, omend jeg er godt tilfreds med det endelige resultat.

Den færdige bog er også hurtigt kommet ud i boghandlerne og blevet tilgængelige mange steder, så denne vigtige del af processen virker der til at være fuldt styr på.

En vigtig ting, som man ikke skal undervurdere, er at forlaget virker til at være god til at planlægge arbejdet med en udgivelse, så selv om jeg indledningsvis synes det gik lidt sløvt, blev tidsfristen for udgivelsen overholdt (hvilket var væsentlig for min fagbog). Dertil kom at jeg under stort set hele processen har oplevet meget hurtige svar på spørgsmål og henvendelser, hvilket sikrer hurtig afklaring af usikkerheder og opståede spørgsmål og derved holder frustrationer i bund. Ret imponerende når det er forlagets stifter der selv tager sig af dette.

Forlaget har især stor erfaring med udgivelse af skønlitteratur, hvilket betød at nogle af fagbogens karakteristika (mange billeder, krydshenvisninger, mv) ikke var der de havde specialistviden. Min egen erfaring omkring dette var derfor af betydning for det gode resultat her.

Forlaget har en meget omfattende og tidskrævende vejledning til hvordan man kan få sin udgivelse gjort kendt via især de sociale medier. Primært grundet manglende tid har jeg ikke anvendt denne i nævneværdig grad, men det er utvivlsomt givtig, hvis man har tiden hertil. Jeg synes dog at denne vejledning enkelte steder går lidt over kanten til hvad jeg synes er anstændig for at få maksimal information og opmærksomhed.

Jeg er særdeles tilfreds med den grad af indflydelse jeg fik på fremstillingen af bogen og mødte et meget imødekommende, lyttende og samarbejdsvilligt forlag. Jeg forestiller mig at andre med medudgiverprojekter kan ønske en mindre eller anderledes involvering, som kan inddrage andre af forlagets kompetencer. Disse kan min vurdering naturligvis ikke forholde sig til.

1 juni 2024

Kære Kurt,
Mange tak for en flot og udfoldet anmeldelse.

Passion, ærlighed og markedsforståelse

Jeg indgik en forlags- og forfatteraftale med Wadskjær Forlag i 2023, som indbefattede en børnebogsserie á 5 bøger. Indtil videre er den første af bøgerne i Motormandsserien udgivet, og den næste er lige på trapperne. Jeg har fra dag ét været ganske tilfreds med Wadskjær. Tenderende til imponeret. Her kort hvorfor:

På trods af at forlaget har begrænsede ressourcer (hvilke forlag har ikke det?), så har jeg fra dag ét følt en ærlig interesse for mine bøger og et ihærdigt ønske om at få dem til at tage sig bedst muligt ud. Det gælder helt fra det kreative udtryk, hvor Wadskjær har fundet den tegner, som jeg i dag arbejder tæt sammen med. Herudover er udgivelsen af høj kvalitet. Den er trykt i Danmark, bærer Svanemærket og er bare rar at have i hænderne.

Desuden gør Wadskjær alt, hvad de har i deres magt for at indgå aftaler på vegne af mine bøger. Det gælder både ved at få bogen katalogiseret i bibliotekernes database og få den til lektørudtalelse. Men også i boghandlerne bliver der gjort en indsats. Det er et hårdt marked at komme ind på, og man når nok ikke når særligt langt, hvis du ikke er passioneret ud over det sædvanlige.

Kort sagt så opfatter jeg Wadskjær som en "hjertespiller" på markedet, som forstår markedsmekanismerne og som gør det bedst mulige for den enkelte forfatter. Forlaget har en sympatisk ærlighed omkring de forskellige tiltag. Der bliver ikke lovet guld og grønne skove. I stedet afstemmes der en realistisk forventning omkring aktiviteterne. Noget rammer plet. Andet skal have et skud mere. Vigtigst af alt er, at der sigtes og skydes. Der tages chancer. Og det har bogmarkedet brug for. Jeg ser frem til både at få og give flere oplevelser med Wadskjær ved roret.

3 oktober 2024

Kære Søren,
Wow, tusind tak for de flotte ord! Det sætter vi meget stor pris på. Vi glæder os til at se resten af dine bøger udfolde sig :)

En god samarbejdspartner

Jeg har i forbindelse med udgivelsen af min bog "HVEM SØREN VIL IKKE GERNE FORSTÅ KIERKEGAARD" været ovenud tilfreds med samarbejdet. Jeg er overbevist om, at det er den personlige kontakt, man får her, der betyder noget. Jeg har altid fået svar på mine henvendelser indenfor rimelig tid. De andre forlag, jeg har udgivet på, lever bestemt ikke op til den behandling, jeg har fået på Wadkjær Forlaget. Hermed mine bedste anbefalinger.

1 oktober 2024

Kære Henny,
Tusind tak for ordene! Vi er glade for at du kan mærke den personlige kontakt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun en god oplevelse af…

Jeg har kun en god oplevelse af Wadskjær Forlag og at de har været gode til at samarbejde, har været lydhør og rigtig god til formidling gennem processen fra indsendelse, til gennemarbejdning og i forhold til udgivelse. Deres priser er fornuftig svarende til god kvalitet i materialer og udgivelse.
Jeg har selv haft en bog udgivelse “Jeg har aldrig været stærkere” og hvis jeg skulle skrive igen vil jeg gerne udgive hos dem igen.

2 oktober 2024

Kære Ea,
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi vil også meget gerne udgive dig igen, hvis det skulle være relevant ;)

FORLAGET DU SKAL VÆLGE

Wadskjær forlag har kun været en positiv oplevelse. Ifm. udgivelsen af min fantasyroman 'Landet Fortillia' har der lige fra starten været 100% dedikation, professionalisme og Andreas (Ejer) har været utrolig loyal, behagelig og enormt god at sparre med. Jeg vil til hver en tid anbefale Wadskjær forlag og håber jeg igen kan få et samarbejde med Andreas og forlaget. Kunne jeg give flere stjerner havde jeg gjort det.

2 oktober 2024

Kære Michael,
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det sætter vi stor pris på :)

5 stjernet oplevelse

Jeg fik udgivet bogen SYSTEMSTRESS - NÅR MØDET MED SYSTEMET STRESSER DIG på Wadskjær Forlag. Målgruppen er borgere og deres pårørende, der er i klemme i systemet. Samt offentligt ansatte fagpersoner, sagsbehandlere og ledere, studerende på velfærdsuddannelser og deres undervisere, og politikere.

Da det er min første bogudgivelse har jeg intet sammenligningsgrundlag, men jeg har været godt tilfreds med forløbet, og har følt mig godt støttet i processen. Jeg kan bestemt anbefale andre forfattere at udgive på Wadskjær Forlag.

17 april 2024

Kære Karin,
Mange tak for de fine ord!

Fuld tilfredshed med samarbejdet

Fuld tilfredshed med samarbejdet.
Wadskjær Forlag har været meget tilgængelige og nærværende i samarbejdet omkring udgivelsen af min bog "En Sindssygt God Mor", som forlaget "overtog" efter jeg brød med et tidligere forlag. Andreas Wadskjær er yderst ihærdig, og svartiden er kort når man har spørgsmål. Derfor giver jeg 5 stjerner for min egen oplevelse med forlaget, og anbefaler det varmt.

1 april 2024

Kære Mia Maja,
Tusind tak for de fine ord, vi er glad for du endte hos os og at du føler dig taget godt imod!

med venlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God oplevelse - også som nybegynder.

Lette at samarbejde med, og hvis der er forslag til ændringer mv. bliver man altid informeret først og adspurgt ift. eget input.

16 februari 2024

Kære Pete,
Tak for den gode anmeldelse!
Du har også været let at samarbejde med!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glad og tryg igennem hele udgivelsen

Wadskjær forlag og Andreas har ydet en super service og hjælp til udgivelsen af min bog Tvillingerne og Drømmetoget. Jeg har været glad og tryg igennem hele processen og udgivelsen. Jeg glæder mig til at udgive bog nr. 2 hos forlaget.

14 februari 2024

Kære Christa,
Tusind tak for den flotte anmeldelse, vi glæder os også meget til 2eren skal ud i verden!

Gode oplevelser med Wadskjær Forlag

Jeg kan varmt anbefale et samarbejde med Wadskjær Forlag. Som forfatter har jeg altid følt mig hørt under hele bogens tilblivelsesproces samt efter udgivelsen, og derudover så er min redaktør, Andreas, bare en super flink fyr at arbejde sammen med :)

14 februari 2024

Kære Christian,
Mange tak for de fine ord! :)

Udgivelse

Min bog, Skældyrsjægerne, blev udgivet af Wadskjærs Forlag. Helt igennem en professionel, engageret og positiv oplevelse. Forlaget er også dygtig til markedsføring, og Andreas Wadskjær er en virkelig god sælger.

23 december 2023

Kære Tanja,
Mange tak for den fine anmeldelse!
Jeg er glad for at du har været tilfreds. Vi håber at se mere fra din hånd :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har arbejdet sammen med Wadskjærforlag på flere udgivelser

Jeg har haft fornøjelsen af at samarbejde med Wadskjærforlag, og jeg kan ærligt sige, at det er et af de bedste forlag i Danmark. Andreas, hjernen bag dette forlag, er virkelig kreativ, og altid professionel og høflig at kommunikere med.

Det er også tydeligt, at Andreas konstant stræber efter forbedring og udvikling. Han styrer sit firma i den rigtige retning ved at inkorporere nye idéer og hans kreative tilgang til forlagsverdenen adskiller virkelig Wadskjærforlag fra mængden.

Jeg kan varmt anbefale Andreas og hans team for deres enestående arbejde!

15 november 2023

Kære Christian,
Wow, af hjertet tak for de fine ord! Jeg er glad for at mine ambitioner om at udvikle forlaget ses og mærkes :)

Top samarbejde med Wadskjær

Jeg har udgivet min børnebog med tilhørende malebog “Sophia & Regnvejrsdyret” igennem Wadskjær Forlag. Det har været en fornøjelse at arbejde med forlaget, som har været til rådighed med innovativ sparring og gode tilbud fx. i forbindelse med promovering. Et forlag i øjenhøjde hvor man i høj grad selv har styring med sit produkt, men også får den fornødne støtte til at udgive kvalitet.

14 december 2023

Kære Sara,
Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det har også været en fornøjelse fra vores side :)
Andreas Wadskjær, Stifter af Wadskjær Forlag

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel, trygt og godt!

Meget tryg, professionel og generelt bare gode oplevelser med Wadskjær forlag.
Kontakten/kommunikationen er effektiv og hurtig, og man føler sig bestemt set og hørt.
Jeg er stolt og glad for mit samarbejde med forlaget, og vil på ingen måde have haft det anderledes. :-)

11 september 2023

Kære Josefine,

Tusind tak for de fine ord! Vi har nydt samarbejdet med dig.

Andreas Wadskjær, stifter af Wadskjær Forlag