Sehr transparent, dass Anzahl der Menschen auf der Warteliste angezeigt werden. Wenn man sich für weitere Objekte anmelden möchte im Dashboard, wird man aber weitergeleitet auf die Startseite und... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde problemer med at indbetale det årlige beløb på min venteliste. Da jeg kontaktede Waitly fik jeg med det sammen et kompetent svar fra Dagmar, der guidede mig til en løsning så beløbet blev be... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi havde et mega problem, da vores mailadresse tilknyttet Waitly gik i sort netop da vi skulle give/have besked om en lejlighed. Men over night havde Dagmar hos Waitly fixet problemet og mails flø... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan klart anbefale Waitly. Isabella derfra har været utrolig hjælpsom, og fixet et dobbelt rod jeg ikke engang vidste jeg havde, hurtigt nemt og med "smil" under hele processen. Tak Isabella for d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Waitly is a digital platform for fair and transparent waiting and interest lists in the housing market. Tenants and buyers can secure their place on waiting or interest lists with just a few clicks, track their position in real time, and receive automatic updates throughout the process. For landlords, property managers, and housing cooperatives, Waitly offers fully automated management of waiting and interest lists, including streamlined communication with applicants. Managing applicants has never been easier – enabling efficient handling, reduced administrative work, transparent communication, and a better experience for prospective tenants and buyers.
Bryghuspladsen 8, 3. sal, 1463, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Har brugt Waitly i mange år, men siden de opdaterede deres hjemmeside har jeg ikke kunnet tilføje betalingsmetoder eller opdatere kortoplysninger.
Jeg har en opskrivning, som skal betales inden fire dage og har ingen mulighed for at betale gennem deres hjemmeside.
Jeg har forgæves forsøgt at kontakte Waitly igennem deres kontaktformular og direkte på mail, men uden svar overhoved.
Kan ikke anbefale Waitly.

Antwoord van Waitly
As a Danske bank customer and Danica pension fund, Waitly really does the job and sends out offers quite often, so I was able to find accommodation asap. However, I was not receiving any offers before registering through Danica on waiting lists, even though i was paying subcription. So I believe it will be slower or lower prioritized.

Antwoord van Waitly
Tak til Dagmar, hun var meget hurtig med forklaringen og rettede fejlen 👍

Antwoord van Waitly
Det var rart at kunne følge de tilbud jeg fik, samt fremvisning, dog er oversættelsen ikke helt god.

Antwoord van Waitly
Dagmar gjorde et rigtig flot stykke arbejde og det var jeg meget tilfreds med!
Mvh
Anders

Antwoord van Waitly
Dagmar svarede hurtigt på mit spørgsmål over mail og var meget behjælpelig. God og nem service!

Antwoord van Waitly
Dagmar på kontoret - har været en stor hjælp over mailen.
Dog ville jeg blive henrykt - hvis jeg kunne ringe til Waitly- alt går noget hurtigere og nemmere - over en telefon- i stedet for mail ...05

Antwoord van Waitly
Super søde og forstående. Havde tilmeldt mig forkert og der var ingen problemer i af blive afmeldt og få mine penge retur👍

Antwoord van Waitly
Super og hurtig hjælp med at løse nogle IT problemer i forbindelse med tilmelding til lejligheds fremvisning.
Stor tak her fra:-)

Antwoord van Waitly
Er meget glad for Waitly og al den hjælp jeg har fået gennem deres kundeservice. Dagmar er super hjælpsom og hurtig til at svare! 5 stjerner herfra 🌟

Antwoord van Waitly
Hurtig og informativ hjælp fra Dagmar hos waitly

Antwoord van Waitly
Vi fik hurtig og kompetent hjælp til at løse nogle it problemer der var opstået som følge af skift af e-mail adresse. I denne digitale verden er hjælpsomhed fra system udbyderen - i dette tilfælde Waitly- guld værd.

Antwoord van Waitly
Dagmar svarede hurtigt på chatten og var super hjælpsom :-)

Antwoord van Waitly
Mangler at man kan komme i personlig kontakt med en medarbejder

Antwoord van Waitly
Wir dringend eine Wohnung da wir in kürzer hier raus müssen das es zu laut ist!
Ebenfalls sind hier Ungebetenen Menschen hausen die stecken denke sie müssen.ülleimer anzünden Das geht überhaupt nicht wir gehen beide Arbeiten und müssen früh aufstehen !

Antwoord van Waitly
Meget fin og professionel hjemmeside og tilbagemeldinger. Let at afmelde efter jeg havde fundet det jeg søgte

Antwoord van Waitly
Helt fantastisk side, og kan springe køen over flere steder.
Virkelig godt redskab.💯
5 kæmpe store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra