Op de Duitse website waren de warmtekussens 50x30 verkrijgbaar in okergeel en op de Nederlandse website niet. Na contact name werd dit onmiddellijk aangepast en kon ik de gewenste kussens bestellen. E... Toon meer
Hi allemaal van Warmpi! Ik was dolblij met de kadodoos! Tof Kerstpakket! Supersnel bezorgd en met onverwachte extra's! Mooie kerstmok met theetjes erin en een kaarsje met waxinelichtje. En natuurli... Toon meer
In mei 2025 mijn Warmpi gekocht, werkte prima. Tot vlak voor Kerst. Contact via mail en WhatsApp gehad met tips. Dat gaf niet de oplossing, mocht hem opsturen. Ondanks Kerstdrukte snel reactie en oplo... Toon meer
Een comfortabel verwarmd sierkussen dat lekker aanvoelt. Het kussen heeft een mooi formaat en een fijne vulling. Eenvoudig in gebruik en de verschillende warmtestanden zijn handig om het kussen af en... Toon meer
Warmpi develops and sells cordless infrared heating cushions and heated comfort products for everyday use at home, at work and on the go. Our products are designed for people who want an easy, comfortable and stylish way to enjoy extra warmth, without hot water, heavy electric blankets or unnecessary cables. With Warmpi, you choose direct and pleasant infrared warmth in products that are practical, soft and easy to use. Our range includes heating cushions for the sofa, chair, back, belly or lap, compact Warmpi Buddy hot water bottle alternatives for cold hands, bed or travel, and heated seat cushions for the garden, terrace, balcony or camping. Many Warmpi products work cordlessly with a power bank, so you can use warmth exactly where and when you need it. We pay a lot of attention to comfort, design, ease of use and clear product information. Our heating cushions are available in different fabrics, including teddy, chenille and velvet, so customers can choose a product that matches their interior and personal preference. We also want customers to feel confident before and after ordering, which is why we provide clear information about delivery, use, care, returns and warranty. Warmpi is a Dutch company based in Spijkenisse, the Netherlands. Through our webshop Warmpi.com, we ship to customers in the Netherlands, Belgium, Germany, France, Spain, Poland and other European countries. We also sell through selected marketplaces. Our goal is simple: to provide comfortable warmth in products that look good, work well and are genuinely useful in daily life.
Laning 7, 3202 JC, Spijkenisse, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Fijn dat jullie zo snel de cadeautjes voor mijn vrienden konden leveren! Ik heb de Warmpi outdoor kussens daardoor op de verjaardag zelf kunnen overhandigen. Dank daarvoor! Ze kregen overigens veel bekijks van de rest vd genodigden:- )

Antwoord van Warmpi®
Heel mooi kussen zeker gezien de prijs. Moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet gebruikt heb door het zachtere weer dus kan het kussen op dat gebied nog niet beoordelen.
Ik zelf kan niet oordelen op het product want het was een kado voor iemand,maar ik hoor wel dat ze er blij mee is.

Antwoord van Warmpi®
Heerlijk cadeau!! Aanrader! Snel verzonden, fijne communicatie.
Ik heb een Warmpi warmtekussen en
Ben super content. Ook van de service. Ik dacht dat het niet werkte waardoor men onmiddellijk contact met me opnam om dit recht te bekijken. Blijkbaar deed ik iets verkeerd 😅. Nu werkt die prima.

Antwoord van Warmpi®
Prachtige kussens van super kwaliteit..
En lekker warm..
ook ideaal om te gebruiken met een powerbank..
En super snelle en nette levering..
Niets dan lof voor Warmpi. Het warmtekussen op zondagavond besteld en zelfs toen al binnen twee uur bericht dat het pakket was verzonden. Vandaag pakket opgehaald en erg fijn dat het kussen zo mooi verpakt was en het volledig overeenkomt met de foto op de website.
Heel erg leuk dat er een warmtekussen is dat er ook nog eens gezellig uitziet in je kamer. Gezien mijn hele interieur zwart is, heb ik gekozen voor het Paradijskussen. En het staat super!
Heb het kussen net in gebruik genomen, maar merk nu al dat het een fijn kussen is. Het verwarmen werkt prima; het is fijn dat er drie standen en oververhittingsbeveiliging op zitten. Ook als je er tegenaan zit, voel je het warmte-element niet zitten. Verder top dat de rits onderaan het kussen zit. Ik heb een leren bank en wil de rugleuning niet vol krassen krijgen. Ook vind ik het een goed initiatief dat je je eigen kussens kunt laten voorzien van het warmte-element. Dit alles maakt ongetwijfeld duidelijk dat ik positief ben over deze webshop en alle aandacht die aan zowel product als verzending besteed zijn.

Antwoord van Warmpi®
Mooi warmtekussen met keuze uit diverse stoffen. Erg handig dat er verschillende warmte standen op zitten en zelfs met een automatische afschakeling indien gewenst. Ik raad hem zeker aan.