Vid första tvätten blev inte min bil (B-klass) ren på bakluckan och ena sidan. Efter mailkontakt fick jag information om att inställningarna skulle ses över och jag erbjöds en ny, valfri tvätt. Mailad... Toon meer
Storgatan 92, 264 31 Klippan, SE
Bedrijf heeft geantwoord
En billig tvätt som gör grovjobbet och som är smidig att använda mellan ordentliga tvättar. Det blir aldrig riktigt rent. Den sura lukten i hallarna är ibland svår att stå ut med. Ofta hallar som är a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej 👋 Efter att ha tvättat min bil 2gr,så måste jag tyvärr konstatera att jag trodde att resultatet skulle bli bättre. Jag tyckter inte däcken blir riktigt rena samt att det blir fult av ringar,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Abonnemanget är ju guldvärt oavsett prisklass. Hade varit Nice med en automat eller liknande utanför biltvätt med tearshine produkter eller något liknande :)
Bedrijf heeft geantwoord
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Storgatan 92, 264 31, Klippan, Zweden
Vraagt klanten om een review
Varit där 3 gånger denna månaden, tvätten avstängd. Ringde telefonnumret som stod på terminalen 2 gånger. Väntade i 19 minuter ingen svarade

Antwoord van WashWorld SE - Klippan - Storgatan
Biltvätten är ofta stängd. Mailade kundtjänst om detta för fyra veckor sedan och har fortfarande inte fått svar.
Tyckte tanken med abonnemang kändes bra och prisvärd!

Antwoord van WashWorld SE - Klippan - Storgatan
Känns bra att kunna tvätta när man vill! De ända negativa är att man får tvätta under vingen själv för där kommer den inte åt!

Antwoord van WashWorld SE - Klippan - Storgatan
Anläggningen är ur funktion för ofta. Både jag och min fru har ”fastnat” i hallen, och har fått ringa er.

Antwoord van WashWorld SE - Klippan - Storgatan
Snabb enkel registrering och superfint tvättresultat.