Zeer goede technische ondersteuning! Geleverde product van zeer hoge kwaliteit tegen een correcte prijs. Uiteindelijk is gebleken dat het product voor onze specifieke opstelling niet paste. De leve... Toon meer
Eind maart heb ik bij waterpomp.be een Tallas Booster 1300 hydrofoorpomp gekocht. Onlangs ging de drukschakelaar helaas stuk. Waterpomp.be heeft dit echter snel en uiterst klantvriendelijk opgelost... Toon meer
Een paar jaar geleden een Tallas pomp gekocht bij deze webshop. Recent begon die problemen te vertonen, dus contact gezocht via WhatsApp. Verliep allemaal heel vlot en vriendelijk en het probleem is b... Toon meer
snelle levering, correct qua beschrijving degelijk materiaal. Alleen aan de aansluiting van de uitlaatleiding lekt hij een paar druppels per minuut. dus drukverlies Dacht dat dit misschien vanzelf zou... Toon meer
✅Uw waterpomp specialist ✅Waterpompen met aanbiedingen ✅Niet goed, geld terug ✅Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis ✅Gratis verzending!
Stationsplein 91, 5211 BM, 's-Hertogenbosch, Nederland
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Supersnelle levering, en correct oplossen van een probleem.
Aankoop 06/2022
Product Tallas D-EBOOST 1100 voldoet niet (heeft nooit goed gewerkt - zou aan opvoerbuis liggen door ontbreken van terugslagklep - vorig toestel "wel ander merk" heeft 12 jaar perfect gewerkt.
Geen service.

Antwoord van Waterpomp.be
Zoals de titel al zegt, zeer teleurstellend. Ze beloven volgende dag bezorgd. Zonder een woord te zeggen gewoon niet gedaan. Pas de volgende dag bezorgd. Ze zijn heel goed in PostNL daar de schuld van te geven. Nu is PostNL ook volledig onbetrouwbaar, helemaal in dit verhaal. Maar de shop blijft verantwoordelijk en daar doen ze helemaal NIETS mee. De bestelling is dus om te beginnen een dag te laat verstuurd. Vervolgens beweerde de bezorger dat ik niet thuis was, terwijl dit wel het geval was. Het zou naar een afhaalpunt gaan maar sommige winkels in Belgie vinden het normaal om op een doordeweekse dag gesloten te zijn. Dus ik kont het pakket niet ophalen. Een dag later kreeg ik een melding dat het afhaalpunt was aangepast en dat ik het zou horen als ik het op kon halen. Het is nu bijna 21 uur en ik heb niets gehoord dus inmiddels 3 dagen te laat en ik weet nog niets. Mijn nieuw gezaaide gras ligt te verpieteren want geen bestelling van deze shop en daar doen ze helemaal niets aan! Fijne toko!

Antwoord van Waterpomp.be
Wat een klantenservice, steeds geholpen en correct behandeld geweest. Top!
Product defect bij levering. Schroefdraad gedcheurd

Antwoord van Waterpomp.be
Goed bestelproces en snelle levering. Maar ik heb geen informatie gekregen van de bezorgdienst.
Informatie over gebruik zou uitgebreider kunnen.

Antwoord van Waterpomp.be
Top kwaliteit en zeer snelle levering !
Een aanrader
Op advies van de website een T.I.P. Maxima 18000 dompelpomp besteld voor het bezinksel uit mijn waterput te verpompen. Ik bedank deze mensen, de pomp heeft het werk prima gedaan . Levering werd ook zoals op de site beloofd 1 dag na bestelling uitgevoerd.
Wacht al 4 dagen en nog steeds niet de volledige bestelling geleverd. Had beter ergens anders besteld. Sorry maar geen aanrader als je snel een pomp nodig hebt. Als je de klantenservice contacteert wordt er gewoon de schuld doorgeschoven naar de transportfirma.Als je met snelle levering adverteert moet je dit ook waarmaken.

Servicelevel laag
Info laat te wensen over
Produkten laten te wensen over

Antwoord van Waterpomp.be
Snelle en correcte aflevering.
Maar, niet echt tevreden over mijn aankoop.
DAB JetInox 132 M + DAB Control-D hou veel lawaai, tegenover mijn vorige DAB waterpomp.
Zeer goeie after service. Probleem met een onderdeel wordt direct aangepakt, bij mij moest het vervangen worden.
super service,
pomp defect bij levering, nog voordat de pomp terug bezorgd is heb ik al een nieuwe.
ook een snelle reactie op mail en telefonisch contact.
Perfecte afhandeling van een garantie zaak.
Vooreerst werden tips en te controleren punten aangegeven. daar dit geen oplossing bood werd de zaak heel vlot afgehandeld waarbij ik op de hoogte gehouden werd van de stand van zaken.
correcte levering van goede pomp, ook goed geholpen bij hulpvraag na aankoop