Watertrade Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superenkelt och smidigt, jag hade sparat kartong från första flaskan så jag packade den tomma åkte till ombudet och hämtade min refillflaska öppnade lådan tog retursedel och satte på returpaketet tog... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vid beställningen de 24 Juli 2025, har det inte levererats några flaskor. Vi har mailat vid 3 tillfällen om detta. inget svar. Den ordern betalades med kort, vi har inte fått tillbaka pengarna. Svårt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt att beställa. Snabb leverans Precis som det ska vara. Nu blev det 4 av 5, hade dem skickat med en chokladkaka hade det kanske blivit en 5;-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en snabb och korrekt leverans. Fick förlängd returtid på mina tomma kolsyrepatroner i o m att den fjärde satt i maskinen. Vänligt och positivt bemötande när jag frågade om förlängd returtid.

Bedrijfsgegevens

1. Waterfilterleverancier
  2. Kookwinkel
  3. Loodgieter

Geschreven door het bedrijf

Beställ allt för ditt vattenbehov snabbt och enkelt, från CO2-flaskor till filter och vattensystem. Vi erbjuder 1 dags leverans på alla beställningar som görs före kl. 12.00, en returetikett för byte av CO2-flaskor och 2 års garanti på GROHE-system. Detta är bara några av de fördelar som gör Watertrade till den bästa helhetslösningen för dina vattenbehov.

Contactgegevens

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Gick smidigt

Det gick smidigt

13 november 2024

Hej Paul,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Snabbhet!!

4 november 2024

Hej Thomas,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på!

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

riktigt dålig kopia av grohe minta sil…

riktigt dålig kopia av grohe minta sil , den läcker i silen och bak i slang anslutning .

25 oktober 2024

Hej Jan,

Tak for din feedback.

Jeg er ked af at høre, at du har modtaget et produkt, der ikke fungerer – det skal vi selvfølgelig få løst!

Jeg er dog lidt ærgerlig over, at du skriver her i stedet for at kontakte vores supportteam, da de kunne have hjulpet dig direkte. Vi sælger ikke kopivarer eller andre mærker end GROHE og BWT, så jeg vil gerne bede dig om at sende et billede af det produkt, du har modtaget, til vores supportmail på support@watertrade.se. På den måde kan vi hurtigt finde en løsning.

Vi ser frem til at få løst dette for dig og beklager de gener, det har medført.

Snabb leverans

Återkoppling och leverans var imponerande snabb.
Produktpresentation med bild och mått var ett smart drag för den osäkre

15 oktober 2024

Hej Rupert,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at både feedback og levering var imponerende hurtig. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden.

Hej Åsa,

Mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både pris og levering. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Snabb felfri leverans

Snabb felfri leverans. Mao vad man kan förvänta sig.

4 oktober 2024

Hej Mats,

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en hurtig og fejlfri oplevelse med vores levering. Din feedback betyder meget for os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en snabb och korrekt leverans

30 september 2024

Hej Annika,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og vores kundeservice. Det betyder meget for os!

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

25 september 2024

Antwoord van Watertrade

Selvfølgelig! Her er et forslag til et mere formelt og fyldestgørende svar:

Hej Per,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med leveringen, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden!

De bedste hilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Engagerad och persolig service.

Engagerad och personlig service.

19 september 2024

Hej Åse,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har oplevet god og personlig service hos os.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

20 september 2024

Hej Sven,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og nem proces.

Bra service!

Bra service, snabb och smidig leverans!

12 september 2024

Hej Jenny,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har oplevet fantastisk service samt hurtig og problemfri levering. Det sætter vi stor pris på!

Hej Kalle,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt fungerede, som det skulle, og at du er tilfreds med din oplevelse.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

20 dagar vänta!

20 dagar vänta!! Och det värsta är dålig information på storlek på filter.. skärpa er.

17 september 2024

Hej Freddy,

Jeg er ked af, at du har måtte vente 20 dage på din forsendelse, og at vi ikke har været gode nok til at informere dig om, at produktet var udsolgt. Jeg beklager også den misvisende guide om filterets størrelse. Filteret måler faktisk 23,4 cm, hvilket er det samme som vores filter S.

Vi tager din feedback seriøst og arbejder på at løse disse problemer, så det ikke sker igen i fremtiden.

Tak for din tålmodighed, og vi beklager de gener, det har medført.

Snabb leverans.

Snabb leverans, bra support!

2 september 2024

Hej Mattias,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med både leveringen og vores support.

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hej Niklas,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den utroligt hurtige levering :)

Hej Roman,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du fandt det let at bestille, og at leveringstiden var hurtig.

Bra pris

Bra pris. OK leveranstid

28 augustus 2024

Hej Ole,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på. Vi er glade for, at du er tilfreds med prisen og leveringstiden.

Snabbt o bekvämt

Snabbt o bekvämt

28 augustus 2024

Hej Eva,

Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Vi er glade for, at du fandt vores service hurtig og praktisk.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lätt och snabb beställning samt…

Lätt och snabb beställning samt leverans. Väldigt nöjd.

15 augustus 2024

Hej Ann-sofi,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en let og hurtig bestilling samt levering. Det er dejligt at vide, at du er meget tilfreds.

Snabb leverans

Snabb leverans, enkelt att beställa

12 augustus 2024

Hej Karin,

Tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig levering og fandt det let at bestille. Det sætter vi stor pris på!