Waardeloos. Levering van 14 dagen vanwege de kerstdagen werd bijna een maand. Zijn niet te pairen als paar en de geluidskwaliteit is om te huilen. Tevens worden ze verkocht voor een mooie 50 euro ter... Toon meer
Ik heb mijn wearpods nooit binnen gekregen. Ik heb ze 5 maanden geleden besteld en ze zijn nooit aangekomen. Heb hier contact over opgenomen met wearpods en vervolgens zou ik gratis een nieuw paar kri... Toon meer
Er staat: contact opgenomen met gebruiker. Klopt kreeg mail met verzoek om bestelnummer. Vervolgens niks meer gehoord!!! Nadat mijn 12 jarige dochter Noor wekenlang heeft gewacht op de wearpods, b... Toon meer
Verkeerde kleur ontvangen dan dat ik bestelt heb. Bedrijf is onbereikbaar en ruilen gaat dus ook niet. Geluidskwaliteit was in principe redelijk, draadje is altijd beter natuurlijk. Pairen ging nog re... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kwaliteit zoals je gewend bent, in bijna elke kleur. Muziek luister je in 'full color', en dat hoor je ook te zien. Er is meer dan één reden om jouw favoriete muziek te beluisteren met WearPods in jouw lievelingskleur. Ontdek welke kleur bij jou past met de kleurenkiezer.
Nederland
- support@wearpods.nl
- wearpods.nl
Mensen keken ook naar
Bespaar jezelf de ellende
Mijn ervaring is super slecht. Om te beginnen kregen we onze wearpods pas na 4 weken binnen. Toen bleek het dat ze het ook nog eens niet deden, ze waren gewoon kapot. Toen we contact zochten et de klantenservice hierover werd de ervaring alleen maar slechter. Ze reageren niet op je mails of pas na 2 maanden. Als ze dan op je mails reageren zeggen ze gaan kijken hoe ze je probleem op gaan lossen en dat je binnen een x aantal dagen te horen krijgt van hen. Echter krijg je dan weer niks te horen en ben je dus weer terug bij af. Ik ben nu 5 maanden verder en zit nog steeds met kapotte wearpods.We hebben nooit nieuwe toegestuurd gekregen en nu hebben we al meerdere malen gevraagd om ons geld terug, maar natuurlijk krijg je ook daar geen reactie op. Ik zou wearpods zeker niet aanraden en op zoek gaan naar een ander hopelijk wel betrouwbaar bedrijf met goede service om je oortjes te kopen.
Geen goed kwaliteit en duurde veelste…
Geen goed kwaliteit en duurde veelste lang voor dat het er was
Slecht!
2 paar besteld. 1 paar kapot aan gekomen en de ander na 2 dagen al kapot
Wacht nog steeds op m’n oortjes!!!!!
Kan je geld beter direct door de plee spoelen.
Waardeloze kwaliteit. Slechte service. Producten verschillen van elkaar. Had 2 setjes geluid kwaliteit was verschillend. Bij 1 setje werkte na 1 x gebruik een oortje niet meer en de batterij is erg slecht.
Kortom dikke bende
Ik moet nogsteeds een gratis wearpods…
Ik moet nogsteeds een gratis wearpod krijgen. Ik heb meer dan 2 maanden op mijn pakketje moeten wachten. Ook elke keer lang op mails terug moeten wachten en soms kreeg ik niet eens een mail terug
Zeer slecht contact en lange levering
Op 11 januari besteld en ondertussen(10 mei) nog steeds niet binnen. Vaak niet reageren op mailtjes of vragen die ik dan stel in een mail. Je moet er niet iets willen kopen, want je weet niet zeker of het wel bij je aankomt.
Slecht, slecht en nog eens slecht.
Maandenlang niet reageren op mails, producten leveren die niet op de site staan, slecht geluid en schandalige slechte service!
Krijg ik een mail dat er snel op mijn mail gereageerd wordt, is er voor de desbetreffende datum nog geen reactie gegeven!
Bestel hier vooral niet, zaakje stinkt !
Al heel snel 1 oor dopje kapot
Al heel snel 1 oor dopje kapot. Verbind slecht
Niet ontvangen en zelfs geen enkele…
Niet ontvangen en zelfs geen enkele reactie op mails die ik stuur
1 woord: TROEP!
Ik heb niet gekregen wat ik dacht te krijgen, ook doet 1 oortje het niet. Het lijkt ook net speelgoed.
levering was weken te laat ook nog en ze zijn nergens te bereiken. Deze “wearpods” kan je ook op aliexpress vinden voor 5 euro! Dat influencers ons dit hebben aanbevolen is niet normaal! Trap er niet in zoals ik heb gedaan!!!
Heel heel heel slecht!!!
2 paar besteld waarvan er maar 1 paar is toegekomen!! En dan werken deze die zijn toegekomen niet eens!! Vreselijk! De klantenservice is slecht. Ze antwoorden op geen enkel mailtje dat we sturen!!
VERSCHRIKKELIJK !
In januari 2 sets besteld tot op heden pas in maart 1 set gehad. Wachten nog steeds op de 2e set en mailen is helemaal een opgave! Steeds geen antwoord of pas weken later met allerlei smoesjes en excuses.
Ik bestel nooit meer wat bij deze aanbieder!!!
Slecht
Ik had in november besteld via een kortingscode. Ik heb 3 maanden zitten wachten met weimig contact. En in februari kreeg ik ze eindelijk binnen. Geluid werkte goed ze verbinden snel alleen zijn de baterijen heel snel leeg. Alleen nu na een paar maanden gaan ze het slechter doen. Het geluid loopt vaak achter met een filmpje als ik aan het fietsen ben stopt zomaar ineens 1 oordopje en soms stoppen ze allebij zomaar ineens terwijl ze nog verbonden staan.
Concussie: OPLICHTERS!!
Oplichters!!!!
Oplichters!!!!
Pakketje teruggestuurd maar die ellendelingen weigeren het en sturen het terug! Ben ruim 70 euro EN 7.25 verzendkosten kwijt aan deze hufters! Reageren nergens op bah bah bah oplichting!!! Trap er niet in!
geen geld terug
Ik heb in December besteld en heb ze niet opengemaakt en terug gestuurd en heb na 4 maanden geen geld gekregen en ze negeren mijn mails.
Ik heb in december besteld
Ik heb in december besteld, en nu nog niks binnen zitten nu in April.
Ik heb nooit iets ontvangen !
Geen product en geen geld terug!!
Tijdje geleden oortjes besteld, 1 oortje deed het maar en de ander lade niet meer op. Na meerdere mailtjes en de oortjes 2 keer terug gestuurd te moeten hebben (a 7,99 euro per keer) heb ik nu geen oortjes meer en ook geen geld terug. De eerste keer dat ik ze terug stuurde kreeg in mijn pakketje terug, ze hadden mij het verkeerde adres gegeven. En na de tweede keer heb ik niets meer vernomen. Zelf nog een mail gestuurd; ook niks!!! Echt schandalig! Ik wacht nog altijd op of mijn geld terug of een goed past functionerende oortjes!
Oortjes besteld in december!