Wearpods Reviews

1,5

Waardeloos. Levering van 14 dagen vanwege de kerstdagen werd bijna een maand. Zijn niet te pairen als paar en de geluidskwaliteit is om te huilen. Tevens worden ze verkocht voor een mooie 50 euro ter... Toon meer

Ik heb mijn wearpods nooit binnen gekregen. Ik heb ze 5 maanden geleden besteld en ze zijn nooit aangekomen. Heb hier contact over opgenomen met wearpods en vervolgens zou ik gratis een nieuw paar kri... Toon meer

Er staat: contact opgenomen met gebruiker. Klopt kreeg mail met verzoek om bestelnummer. Vervolgens niks meer gehoord!!! Nadat mijn 12 jarige dochter Noor wekenlang heeft gewacht op de wearpods, b... Toon meer

Verkeerde kleur ontvangen dan dat ik bestelt heb. Bedrijf is onbereikbaar en ruilen gaat dus ook niet. Geluidskwaliteit was in principe redelijk, draadje is altijd beter natuurlijk. Pairen ging nog re... Toon meer

1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Kwaliteit zoals je gewend bent, in bijna elke kleur. Muziek luister je in 'full color', en dat hoor je ook te zien. Er is meer dan één reden om jouw favoriete muziek te beluisteren met WearPods in jouw lievelingskleur. Ontdek welke kleur bij jou past met de kleurenkiezer.

Zeer slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Slecht helaas

Slecht helaas,
Super lang op mijn bestelling moeten wachten
Nu ik ze eindelijk binnen heb, willen ze niet connecten 😅😅

9 april 2020

Wearpods na aantal keer al kapot…

Wearpods na aantal keer al kapot (rechts doet het niet meer). Heb geprobeerd om contact te leggen maar nooit reactie gehad. Nu al een tijdje de website uit de lucht... ben benieuwd of ze het nog gaan oplossen.

9 april 2020

Wearpods nooit ontvangen en geld terug…

Wearpods nooit ontvangen en geld terug ook niet. Krijg elke keer een automatische mail maar voor de rest komen ze niet over de brug. Stelletje oplichters zijn het. Gekocht omdat Dave Roelvink ermee adverteerde en dat vond ik betrouwbaar. Niet dus.

GAAR BEDRIJF

GAAR BEDRIJF
ik heb een tijd geleden wearpods besteld en ik heb 4 maanden gewacht om ze überhaupt binnen te krijgen ! Daarna bleken ze ook nog stuk te zijn want maar 1 oortje doet het! Vervolgens 30 mailtjes gestuurd en GEEN reactie! echt een GAAR bedrijf!
niet bestellen behalve als je geld wilt weggooien!

2 april 2020

geld weg,geen wearpod gekregen

Ik heb op 23 januari 2 paar wearpods besteld die ik nooit heb gekregen, als ik ze mail krijg ik geen antwoord en hun website is ook ineens weg! Op inata en facebook reageren ze ook niet! Dus niet doen

2 april 2020

Heb 29 februari de wearpods besteld en…

Heb 29 februari de wearpods besteld en zijn gisteravond 20 maart binnen gekomen. Kreeg een mail met als einde een goed 2020, een standaard mail die ze niet hebben aangepast maar goed. Ik las de reviews op deze site en dacht die gaan niet meer binnenkomen... maar toch wel! Dit zijn de Wearpods 2, ze kwamen goed/mooi/heel aan in een aliexpress verpakking maar zagen er goed uit. Het geluid is ook goed en ze zitten lekker in je oor, ze zouden de batterijduur wel kunnen verbeteren nu gaat er zo'n 30% per uur af en onder de 20% gaan de oortjes wat snel leeg.

Ik vind de prijs/kwaliteit verhouding goed!

21 maart 2020

OPLICHTERS

OPLICHTERS

Niet kopen bij deze website!
Ze gebruiken productafbeeldingen van andere producten dan ze leveren. De kwaliteit van de geleverde oortjes is volstrekt onder de maat. Ze zijn niet bereikbaar via telefoon en chat, reageren niet op e-mails en het bedrijf heeft geen KvK en contactgegevens gepubliceerd.
Kopen = je geld weggooien.

7 maart 2020

waardeloos bedrijf

Ik heb in oktober 2019 een setje besteld
Het is nu 1 maart
Na 22 mailtje nog steeds geen telefoontje gehad van een medewerker
Geen pods en geen oplossing
Heb € 30,- betaald en nog steeds geen
Product voor ontvangen
Wie kan mij helpen

2 maart 2020

Waardeloze kwaliteit

Waardeloze kwaliteit. Eerst 4 weken op moeten wachten, zijn ze eindelijk binnen is de kwaliteit om te huilen. Geluidskwaliteit is er slecht en de batterijen gaan hooguit 3 uur mee. Mijn advies: koop hier niet wat!

2 maart 2020