Ik heb mijn wearpods nooit binnen gekregen. Ik heb ze 5 maanden geleden besteld en ze zijn nooit aangekomen. Heb hier contact over opgenomen met wearpods en vervolgens zou ik gratis een nieuw paar kri... Toon meer
Er staat: contact opgenomen met gebruiker. Klopt kreeg mail met verzoek om bestelnummer. Vervolgens niks meer gehoord!!! Nadat mijn 12 jarige dochter Noor wekenlang heeft gewacht op de wearpods, b... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Kwaliteit zoals je gewend bent, in bijna elke kleur. Muziek luister je in 'full color', en dat hoor je ook te zien. Er is meer dan één reden om jouw favoriete muziek te beluisteren met WearPods in jouw lievelingskleur. Ontdek welke kleur bij jou past met de kleurenkiezer.
Nederland
- support@wearpods.nl
- wearpods.nl
Mensen keken ook naar
het materiaal wat deze maatschappij…
het materiaal wat deze maatschappij levert is zeer slecht. oortjes van ali express bevallen mij stukken beter.
De communicatie blijft slecht
jammer dat je geen negatieve sterren kunt geven...
De communicatie blijft slecht. Na herhaaldelijk contact gezocht te hebben wordt telkens een geautomatiseerd bericht gestuurd om maar van een melding af te zijn. Geen actieve klantenservice dat de indruk geeft problemen op te willen lossen.
Via Trustpilot 04-02-2020 binnen een dag een reactie "Hoi, wat is je bestelnummer dan kunnen we je verder helpen" . Hierop gereageerd, maar tot op heden geen reactie meer gehad.
Druk of niet druk is sinds de bestelling van 14 december 2019 geen excuus om geen contact met mij op te willen nemen.
Voor mij zijn het €30,00 die het me kosten, ga er vanuit dat de belangen van Wearpods iets meer zijn.
Doe er iets mee Wearpods!
na 3 maanden nog steeds niks binnen
31 december heb ik de oortjes besteld en er stond bij omdat het kerst is kan de levering langer duren nou prima, vandaag 17 februari nog steeds niet geleverd. Ik heb vaker mail contact gehad met ze en daar gaven ze antwoorden op vragen die ik niet eens had gesteld.. ik vind het een waardeloze oplichting verzin wat anders te doen met je kkr leven plaats van mensen oplichten
Wearpods slecht slecht
Wearpods optijd gekregen.
Zijn wel stuk.
Stuur ze retour, komen niet aan en krijg het pakketje retour!!!
Wat een slecht product en een slecht bedrijf
Marthijs
Ik wacht al 4 weken op de wearpods
Ik wacht al 4 weken op de wearpods.
Krijg wel steeds mail terug van monique
Me dochter had 3 paar besteld...
Hoop dat er snel iets binne komt want ze heb ze zelf gespaard en ze wacht al tijdje ...
Waardeloze oordopjes -bestel ze niet!
Waardeloze oordopjes -bestel ze niet!
Omdat Dave Roelvink ze had gepromoot op instagram, heb ik ze besteld. Levertijd was vermeld op de website, dus dat die lang was wist ik.
Echter, na 2x gebruiken krijg ik de melding dat ze leeg zijn. 24-u lang opgeladen, echt heel lang dus, in de hoop dat ze het beter gingen doen, maar helaas. Een e-mail gestuurd, hebben ze gereageerd dat ik een filmpje moet sturen. Hoe kan ik nou een filmpje maken van mijn probleem? Terug gemaild, geen reactie meer gehad. Is nu al 7 dagen geleden. 2 dagen geleden weer gemaild en nog steeds geen reactie. Niet bestellen, waardeloze kwaliteit!
Website ziet er vertrouwd uit
Website ziet er vertrouwd uit, bedrijf bestaat, zouden de oortjes ook goede kwaliteit zijn? Antwoord: JAZEKER! (Ookal had ik dit van tevoren niet 100% verwacht om eerlijk te zijn). Helemaal blij mee! Top jongens dat we geld kunnen besparen en tegelijkertijd mooie, kwalitatief goede oordopjes kunnen kopen! 5 sterren (Dankzij Black Friday;)
Barslechte kwaliteit
6 weken gewacht op levering. Maar één oortje doet het en de batterij gaat snel leeg. Klantenservice niet bereikbaar.
Kapot product en zeer slechte service.
In december de Wearpods gekocht en helaas pas in januari ontvangen. Vetraging kan gebeuren, maar gezien de vele reacties op dit forum lijkt het me sterk dat de oordopjes ook daadwerkelijk een keer binnen 5 tot 7 werkdagen worden geleverd. Helaas ging het meteen al mis, de oplaadcase was vies van binnen en de oordopjes laadden niet op. Ik heb altijd netjes gemaild maar kreeg constant hetzelfde automatische antwoord en soms zelfs in een andere taal. Toen ik eindelijk contact kreeg werd mij gevraagd de oordopjes te retourneren maar ik zou geen geld terug krijgen als ze niet door de hygiënetest kwamen. Dit slaat natuurlijk nergens op aangezien de oordopjes gewoon stuk zijn en dit niets met hygiëne te maken heeft. Meerdere keren vriendelijk naar ze gemaild maar nog steeds geen antwoord ontvangen.
Mijn advies: koop hier geen wearpods want de communicatie is zeer slecht en datzelfde geldt voor de betrouwbaarheid van het product.
Hopeloos, wil geld terug!
Nadat mijn 12 jarige dochter Noor wekenlang heeft gewacht op de wearpods, bleek bij aankomst (inderdaad in een soort Ali Express pakket) 1 vd 2 pods geen geluid te geven. We zijn hier nu al 2 weken over aan het mailen en krijgen telkens hetzelfde stappenplan maar het werkt niet. Ik heb ons geld terug gevraagd maar wacht alweer dagen op antwoord.
Hopeloos!!
Al met al krijg je waar voor je geld
Al met al krijg je waar voor je geld. Het is niet duur, de AirPods werken goed (je ziet het schermpje opkomen bij het verbinden) en lijkt allemaal gewoon heel erg op de echte. Kwaliteit is wel ietsje minder, maar dat is logisch.. Prijs/kwaliteit verhouding is helemaal top!
k dacht eerst
k dacht eerst: ga ik dit bestellen. je weet maar nooit wat je krijgt. Maar gelukkig zijn ze goede kwaliteit en heeeel mooi! Een vriendin van mij heeft echte AirPods maar deze zijn gewoon precies hetzelfde. Alleen ze zijn gewoon veel goedkoper En in mooiere kleuren!!
Wat een slecht bedrijf in communicatie
Wat een slecht bedrijf in communicatie. Oortjes zijn nooit binnen gekomen doordat we vergeten waren het adres erop te zetten. Lang verhaal kort DHL heeft het retour afzender gestuurd. Mensen van Wearpod lezen slecht hun mail. Geven verkeerde antwoorden. Echt vreselijk. Zonde van mijn tijd. En jammer van het geld van mijn zoon. Ik adviseer nooit wat te kopen bij ze. Ben het echt zat.
Goede prijs en kwaliteit verhouding
Goede prijs en kwaliteit verhouding! Ze zitten goed, comfortabel, het geluid is heel sterk en ze verbinden automatisch. Je ziet ook een pop-up scherm met WearPods van .. staan en dat maakt het heel vet!
Top design
Top design, top kwaliteit, en top prijs! Ik heb de baby blauwe wearpods besteld en had ze na 5 dagen binnen.
Ze zijn makkelijk te verbinden
Ze zijn makkelijk te verbinden, zien er eecht mooi uit! Daar ben ik wel blij mee maar het duurde 3 dagen langer :( maar waarschijnlijk door black friday. Alsnog top aankoop!!
Vind het design echt top
Vind het design echt top, lightning kabel om op te laten zit er ook bij, en draadloze case van de airpods. Moet wel zeggen dat ik ruim een week heb moeten wachten maar daarom 4 sterren en ik ben er super blij mee nu!!
Vind de oortjes prima qua kwaliteit
Vind de oortjes prima qua kwaliteit. Het geluid is goed en vol, design is mat en strak. Wel vind ik het jammer dat ik lang moest wachten omdat het een cadeautje was. Dus volgende keer ontvang ik graag meer informatie over de levertijd. Wel blij mee verder
Contact is ver te zoeken..
Verkeerde kleur ontvangen dan dat ik bestelt heb. Bedrijf is onbereikbaar en ruilen gaat dus ook niet. Geluidskwaliteit was in principe redelijk, draadje is altijd beter natuurlijk. Pairen ging nog redelijk, maar goed jammer dat er geen contact mee valt te zoeken. GEEN aanrader.
Waardeloos
Waardeloos. Levering van 14 dagen vanwege de kerstdagen werd bijna een maand. Zijn niet te pairen als paar en de geluidskwaliteit is om te huilen. Tevens worden ze verkocht voor een mooie 50 euro terwijl dit exact hetzelfde product op Ali Express voor 5 euro over de buhne gaat. Gevalletje snel geld binnen harken ten koste van de hard werkende mens. Retour formulier is van de website afgehaald, telefoonnummer nergens te vinden en reageren op e-mail ho maar.
Ruikt naar een gevalletje oplichting dus. Advies is dan ook om hier niet te kopen!