tijdens het winkelen moet ik naar het toilet ik ben namelijk diabeet en moet soms eens dringend naar het toilet. Maar carrefour Burcht heeft geen toilet enkel voor personeel, klanten niet toege... Toon meer
1ste keer carrefour delivery en nooit meer. Bestelling gehad 3 januari. De vers gesneden prei was maar geldig tot 3 januari terwijl ik 2 dagen nadien maar mijn volk had.12 escargots ontbraken, alsook... Toon meer
Opgelet, de Estwood Zonnebloempellets 14kg en 10,99€ zijn waardeloos en hebben geen enkel keurmerk. De verbrande pellets worden niet omgezet naar stof maar blijven gewoon als verbrande pellets in de v... Toon meer
Oplichters. Diverse keren ervaren dat de artikelprijs aan de kassa hoger aangeslagen wordt. Zelfs nadat aan het winkelpersoneel, ter controle, navraag gedaan is. Vandaag ervaring met appels. Op het ar... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Carrefour Belgium est un des plus grands distributeurs en Belgique et emploie quelque 11.500 collaborateurs. Carrefour Belgium, ce sont plus de 750 magasins, dont 45 Hypermarchés Carrefour, presque 440 Market, à peu près 270 magasins de proximité Expre...
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Wou een artikel uit de laatste reclame…
Wou een artikel uit de laatste reclame folder aankopen van Carrefour. Volgens de folder was dit enkel in de hypermarkten te verkrijgen. Geen probleem dacht ik: ik rij naar de hypermarkt Carrefour in Ninove. Blijkbaar hadden ze daar maar 2 stuks van dit artikel ontvangen en moest het speciaal besteld worden per klant. (Nota: op moment van schrijven was de reclame folder nog +3 weken geldig.) Opnieuw, geen probleem dacht ik, echter met 4 wachtende voor mij aan die specifieke balie rij ik terug naar huis met de bedoeling online te bestellen. Na uren zoeken op de website van Carrefour, het super traag inladen van de pagina's, e.d., blijkt dit artikel dus niet te vinden. Uiteindelijk bel ik naar de klantendienst, en na 25 minuten wachten met het klassieke "alle medewerkers bezet", heb ik het opgegeven. Verschrikkelijke service!
Niet te verwonderen dat mensen hun online aankopen in het buitenland doen! (wat ikzelf al jaren doe trouwens)
Een totaal andere zaak maar wel op diezelfde dag gebeurd: een paar ruitenwissers van Bosch kost bij bij Auto5 (ook van de groep Carrefour) 52 €. Een grote online firma (weet niet of ik de naam mag noemen) vraagt net geen 17 euro voor identiek diezelfde wissers (dus meer dan 3x minder!) Dit opnieuw het perfecte voorbeeld waarom wij Belgen alles in buitenland bestellen!
Een regelrechte ramp voor zo een…
Een regelrechte ramp voor zo een bedrijf!!! Heb uiteindelijk bestelling geannuleerd. Geef mij dan maar delhaize of colruyt
Onwaarschijnlijk!!
bestelling geplaatst via web een dikke flop
bestelling geplaatst via web alles lijkt oké bij betaling (via bank )ook nog oké en dan komt het wordt terug gestuurd naar mijn mandje door een fout er staat gelieve het later opnieuw te proberen dus dit doe ik later nogmaals en terug hetzelfde maar ondertussen is er wel 2 x het bedrag gereserveerd voor carrefour dus dan maar bellen naar klantendienst en daar is het we gaan ons best doen 1 x dame ik maak een ticket en daar blijft het bij 2 x een heer veel vlotter en deze begreep me dan ook dat het niet normaal is vraagt mijn nummer en gaat me zeker op de hoogte houden en me bellen over de levering zou dit in orde brengen zodat ik mijn boodschappen toch nog zou krijgen daar zijn ook boodschappen voor mijn moeder in het rusthuis bij later niets gehoord dus bel nogmaals voor de 3 x een dame daar is het nog moeilijker ik kan gewoon mijn uitleg niet geven ze onderbrak me en MIJN VRAAG WAS DUIDELIJK WAT MET DE RESERVATIE EN HET GELD DAT GERESERVEERD STAAT omdat ik graag wou weten of ik nu morgen wel of niet mijn bestelling zou krijgen en wat hoor je het is een it probleem en dat is het dit is niet de eerste maal dat het gebeurd en ik daar een probleem mee heb HET IS DAN OOK DE LAATSTE KEER DAT IK BESTELD HEB BIJ CARREFOUR ZE BELOVEN EN DOEN MAAR MAAR ME OP DE HOOGTE HOUDEN NEE HOOR DIT LUKT NIET EN DAN HEB JE GEEN BOODSCHAPPEN EN MOET JE MAAR U PLAN TREKKEN DUS DIT WIL ZEGGEN BIJ ANDERE ONLINE U BOODSCHAPPEN DOEN ZOALS IK HET BEGRIJP
Zo kan men ook winst maken . .
In onze stad ,krijgt men wekelijks een folder in de brievenbus.
En als men denkt ,dat lijkt mij wel interessant ,om eens mee te nemen ,bij je volgende bezoek aan je plaatselijke Carrefour.
Dan geef ik de raad ,om heel goed de kleine lettertjes te lezen ! ! Want bepaalde artikels ,die in de reclame zijn ,zijn alleen vermindert in prijs ,in bepaalde Carrefours.
Voor artikels in Carrefour Market ,betaal je soms het dubbele als in een Carrefour Hypermarkt.
Veel klanten zullen het niet ( of te laat ) merken . .
Zie af van mijn aankoop door de…
Zie af van mijn aankoop door de herstellingsdienst Carrefour, ze beloven u telefonisch terug te bellen maar nooit iets van gehoord! Ze lachen er zelfs mee en zeggen je hebt dit product nu niet nodig. Slechtste service ooit of nee sorry noem het gewoon geen service want ze verspillen je geld en achteraf ook uw tijd!
Brahim El Aouadi
Gratis winkelkar is dit fake?
Gratis winkelkar is dit fake?
Tussen 23/10 en 2/12/2019 kwamen 5 aankopen boven de 20€ in aanmerking. Toevallig of niet werd mijn 5de aankoop van 29/11 (137€) niet opgenomen in de computer alhoewel op mijn ticket de verdiende bonuspunten stonden vermeld waardoor ik 100€ aan mijn neus zag voorbijgaan.In de winkel zelf verwezen ze me naar de centrale dienst. Daar zegden ze me van een kopie van het kasticket op te sturen wat ik ook deed. Maar na 3 weken en evenveel telefoons was het nog steeds niet in orde.
De beste klantentendienst in Belgie
Vanaf Juli liep bij de carrefour drive echt alles fout
Kon drie weken niet bestellen ....bij de afrekening pakte mijn telefoonnummer niet aan (tja wat moest die telefoonnummer daar ?
Geleverd door Post NL achter 24 u in de zomer zonder te bellen
Geen ontvangstbewijzen ....doorgegeven oh het zal de fout zijn van post NL
Post NL heeft het ook gepresteerd van de volgende dag te leveren
Klachten ha word doorverwezen naar die of die of die ....word niet opgevolgd.... en misschien krijg je antwoord en dan een sorrypaswoord ter waarde van 10 en je moet voor 100 euro kopen
1 bestelling drie keer betaald ,fout van bancontact maar ik moest het uitpluizen en de bewijzen opsturen (De zichtrekening in JPEG bestand kregen ze niet open).
En nu kon ik niet betalen bij Carrefour,doorgegegeven en nog steeds geen antwoord (denk niet dat ik antwoord ga krijgen)
Het trieste van dit als klant was ... ik moest de bewijzen leveren, kopies maken ,doorsturen ,foto's (print screen heb ik van de Carrefour geleerd)
Niet verwonderlijk dat dit bedrijf in de rode cijfers gaat uitkomen... het kan die werknemers daar echt niks schelen
Nooit hebben de reclame in de winkel…
Nooit hebben de reclame in de winkel altijd lokkertjes! In schoten word je dan nog eens onbeschoft te woord gestaan! Winkeldirecteur trekt zich niks aan ,
lege rekken daar!
Altijd als ik naar Carrefour gelokt…
Altijd als ik naar Carrefour gelokt wordt met prachtige aanbiedingen blijken deze nooit aanwezig te zijn èn kloppen de aangegeven prijzen in de winkel ook niet met deze uit de folder. Omdat je pas achteraf iets kan rechtzetten bij de klanten"service" met een ellenlange rij zie ik dan ook af van een aankoop en verlaat de winkel langs de uitgang "zonder aankopen" .... Telkens een nutteloze verplaatsing. Carrefour spant zeker de kroon van allerslechtste en onaangename winkelketen !!!
Carrefour bied omnuim verzekering= schande!!!!
Carrefour bied omnuim verzekering aan voor verlenging van 3jaar bovenop de wettelijke 2 jaar fabrieksgarantie voor 199€... Tv is 5 keer binnen geweest bij Carrefour dienst na verkoop V.LS s.p.r.l(tel: 070.22.34.56) en bij elke keer stuur ik videobewijs van de fout bij mijn tv door naar de technische dienst....tv is 2 a 3 weken weg en elke keer niets gevonden als antwoord...dan bel je dienst na verkoop, komt een mevrouw of meneer die enkel kan voorlezen wat technische dienst doorgeeft of afspraken kan maken....technische dienst is niet te bereiken...dus gesloten cirkel=>wat zij zeggen is beslissende eindresultaat...je kunt er niet mee praten of het bespreken....aanvechten lukt ook niet want hulpdesk zelf zegt: als je klacht indient bij Carrefour helpt het toch niet, ze doen er niets aan...TIPS VOOR MENSEN....KOOP NIETS VAN CARREFOUR.....DIENST NA VERKOOP IS EEN GROTE SCHANDE!!!
zeer slechte dienst na verkoop
Zeer vriendelijke mensen bij de webshop…
Zeer vriendelijke mensen bij de webshop van Carrefour ik had een probleem ze hebben het goed opgelost.
Wacht al half jaar op terugbetaling van teruggestuurd artikel...
Ik wacht al meer dan een half jaar op een artikel dat ik teruggezonden heb, een Chromecast van 39,99 euro. Ze hebben de retour goed ontvangen, zo werd mij bevestigd, maar ik heb de terugbetaling nooit ontvangen op mijn rekening.
Navraag gedaan bij de bank, bij mijn creditcard maatschappij, ... bedrag is nooit teruggestort door Carrefour webshop.
Bij navraag beweren ze de terugbetaling te hebben gedaan, maar hier geen bewijs meer van te hebben. Onbegrijpelijk...
Nooit bestellen bij deze webshop. Als je artikel terugstuurt kan je fluiten naar je centen
Nooit geleverd, wel betaald
Ik had een paar batterijen besteld op 14 januari zondag.
De belofte was voor 21 uur bestellen volgende dag in huis. Nu ik begreep ook wel dat als je iets besteld op zondag je nog een dag extra moet wachten. Het was donderdag 18 januari. Ik had toen gebeld naar de klantendienst omdat ik er nog steeds niks had van vernomen. Ze gaven toe dat het inderdaad lang duurde en dat ze de bestelling gingen onderzoeken.
Nu al 24 januari en nog steeds geen batterijen of bericht gekregen. Gisteren een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Ik vraag me af of ik dat ooit nog ga zien... Schandalige klantenservice
We kochten twee Tv ' s met korting
We kochten twee Tv ' s met korting . Dan is onze bestelling geannuleerd, schreef dat er geen sprake was van beschikbaarheid. Nu deze TV alle van een plotselinge ze verschenen. Staat te koop zonder korting .
Was gecontracteerd met klantendienst, maar eerst gezegd niet begrepen, dan geen reactie.