De weco piranha cake afgestoken gisteren,leuk die crackling, die niet in zat. Hoe luid de box op het filmpje is,hoe dof hij in het echt klinkt. De box komt niet overeen met het filmpje van Weco zelf.... Toon meer
De online bestelling liep goed, maar afhalen in almere haven was een drama. Het duurde lang, bestelling was niet doorgekomen en moest een 2e keer terugkomen omdat er bepaald weco spul nog niet gelever... Toon meer
Slecht vuurwerk want we hebben heel duur pakket gekocht en maar een cake wekte dus is heel erg stom!
Heldere site met veel keus. Door de toegevoegde filmpjes kom je na de koop niet voor verassingen te staan. Afhalen was goed geregeld!! Tijd aangegeven, auto voor de deur parkeren, binnen meteen geholp... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Als je op zoek bent naar kwaliteitsvuurwerk dan kies je natuurlijk voor WecoVuurwerk.nl. WECO is de grootste importeur en leverancier van Vuurwerk van heel Europa. Dikke cakes, mooie vuurwerkpotten en spectaculaire effecten, dat is waar WECO voor staat.
Nederland
- info@wecovuurwerk.nl
- wecovuurwerk.nl
Mensen keken ook naar
Erg duidelijke site met voorbeelden van…
Erg duidelijke site met voorbeelden van elk product doormiddel van korte filmpjes. Ook de betaling afhandeling is prima en duidelijk.
Prima kunnen bestellen via de website…
Prima kunnen bestellen via de website em afhalen ging zeer soepel. Top!
Vuurwerk bestellen is op deze manier erg eenvoudig.
Vuurwerk bestellen is op deze manier erg eenvoudig. Fijn ook dat er video's beschikbaar zijn van sommig vuurwerk. Wat ons betreft mogen er nog wel meer video's bij. Enkele pijlenpakketten staan gelukkig ook op YouTube. Nu nog hopen dat de video klopt met het eindresultaat.

Antwoord van WecoVuurwerk.nl
goede webwinkel
makkelijk vuurwerk te bestellen op de site die ik ook overzichtelijk vind
Gisteravond 28 december vuurwerk…
Gisteravond 28 december vuurwerk besteld kon het tiidvak aangeven dat ik het 29december tussenn 10en 11 kon ophalen. Wilde ik het vandaag ophalen bleek mij achteraf dat de bestellingen van de middag zouden zijn besteld en die van mij er tussen niet tussen zat omdat ik in de avond besteld had dus voor niks gekomen ben naar de winkel.
Kreeg wel keuze op andere vuurwerk te kiezen maar wil graag wat ik besteld heb omdat ik dat mooier vind. Nu pas maandag ophalen. Dan moet ik helaas werken en heb dus iemand anders geregeld om het op te halen.
Veder ben ik benieuwd of het gelukt is met de juiste potten.
Beetje knullig in de winkel
Beetje knullig in de winkel. 5 man zonder klanten aan de grote balie en 1 meisje aan de kassa voor de voorbestellingen. De pakketten moesten nog gevuld worden hoewel het tijdstip en de inhoud al via internet bekend waren....
Makkelijk, duidelijk en snel.
Bestellen was gemakkelijk.
Alles is duidelijk aangegeven.
Bijna elk artikel heeft een bijbehorende filmpje.
Dat maakt alles nog makkelijker om een keuze te maken.
Toppie👍
Snelle service, goede prijzen, slim om met afhaaltijden te werken, goed vuurwerk net als vorig jaar
Snelle service
Snelle service. Vriendelijk personeel. Bestelling compleet
Blij met de goede service!
Aankopen en ophalen ging prima
Aankopen en ophalen ging prima. Enig verbeterpuntje is dat er op de website niet helder is hoe groot de vuurpijlen zijn.
Rijwielhandel Bout in Huizen: prima service!
Rijwielhandel Bout in Huizen: bestelling keurig verpakt en vriendelijke medewerkers die je evt helpen met inladen.
Prima Service!
Snel en eenvoudig
heel blij!!
super handig vanuit huis bestellen, super mooi vuurwerk en goede kwaliteit echt een aanrader!! plus mooi gratis vuurwerk cadeau kan niet beter!! heel blij!!
In de winkel was het chaos.
Laat in de avond besteld en volgende dag stond de bestelling klaar. Top gedaan! Klein verbeterpuntje is het assortiment dat mag iets ruimer uit eindelijk toch alles wat ik wilde gekregen💪
Duidelijke site
Duidelijke site, je weet precies wat waar staat. Direct mail gekregen met bevestiging van mijn bestelling. In de winkel snel geholpen & mijn vragen werden beantwoord!
Makkelijk besteld
Makkelijk en snel besteld, goede voorraad en je kan het erg snel ophalen met je afhaalcode