De weco piranha cake afgestoken gisteren,leuk die crackling, die niet in zat. Hoe luid de box op het filmpje is,hoe dof hij in het echt klinkt. De box komt niet overeen met het filmpje van Weco zelf.... Toon meer
De online bestelling liep goed, maar afhalen in almere haven was een drama. Het duurde lang, bestelling was niet doorgekomen en moest een 2e keer terugkomen omdat er bepaald weco spul nog niet gelever... Toon meer
Slecht vuurwerk want we hebben heel duur pakket gekocht en maar een cake wekte dus is heel erg stom!
Heldere site met veel keus. Door de toegevoegde filmpjes kom je na de koop niet voor verassingen te staan. Afhalen was goed geregeld!! Tijd aangegeven, auto voor de deur parkeren, binnen meteen geholp... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Als je op zoek bent naar kwaliteitsvuurwerk dan kies je natuurlijk voor WecoVuurwerk.nl. WECO is de grootste importeur en leverancier van Vuurwerk van heel Europa. Dikke cakes, mooie vuurwerkpotten en spectaculaire effecten, dat is waar WECO voor staat.
Nederland
- info@wecovuurwerk.nl
- wecovuurwerk.nl
Mensen keken ook naar
Goede overzichtelijke site en ook leuk…
Goede overzichtelijke site en ook leuk bedacht met de info filmpjes
Het is een goede, overzichtelijke site.
Het is een goede site, het is erg overzichtelijk en je kan makkelijk bestellen. Ook is er veel keuze van vuurwerk en er zijn mooie kortingen. Er zijn ook veel afhaalpunten en je kan zelf een afhaal moment kiezen.
Deze site is zeker een aanrader.
Niets mis mee bestelling net gehaald…
Niets mis mee bestelling net gehaald alles er in top
irritante site elke keer zijn mijn…
irritante site elke keer zijn mijn artikelen uit mijn winkelwagen en moet je weer opnieuw beginnen
Ieder jaar weer wecovuurwerk…
Ieder jaar weer wecovuurwerk betrouwbaar en mooi siervuurwerk.
Vuurwerk/producten moeten nog worden…
Vuurwerk/producten moeten nog worden opgehaald!
Je wordt netjes geholpen
Je wordt netjes geholpen
Volgens jaar weer
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, met genoeg keuze, mijn bestelling stond netjes klaar op het door mij gekozen afhaalpunt.en ik werd vriendelijk geholpen .
Gebruiksvriendelijke site
Gebruiksvriendelijke site, duidelijk wat ik wil en kan bestellen. Ook de afhandeling voldeed aan mijn verwachtingen.
heel goed gewoon.
heel goed gewoon kan nog beter door nog sneller te handelen.
Top geregeld
het vuurwerk is gemakkelijk te…
het vuurwerk is gemakkelijk te bestellen online en te betalen verder ging het afhalen ook super snel heel fijn en goed geregeld bij nelis in landgraaf.
Alles ging prima
Alles ging prima, betaling en levering! Mooi vuurwerk in goede staat, we bestellen hier elk jaar.
Bestelproces via smartphone verliep…
Bestelproces via smartphone verliep niet soepel, moest de bestelling via een pc doen. Erg onhandig. Product lag op tijd klaar redelijk snel afgehandeld bij ophalen.
Ieder jaar weer top vuurwerk!
Goed geregeld allemaal!
Goed geregeld allemaal en fijn geholpen bij het afhalen!
Vuurwerk was op tijd en alles was er…
Vuurwerk was op tijd en alles was er bij en netjes verpakt
Duidelijke site
Duidelijke site. Met video's je weet dus wat je bestel.
Jammer dat het gratis VUURWERK een veiligheidsbril was....
Vertrouwen en soepel
We kopen elk jaar ons vuurwerk via de website en het verloopt soepel. Je krijgt ook wat je besteld, dus ze zijn ook te vertrouwen. Geen illegale shit. Fijne jaarwisseling en voorzichtig
Helaas was het niet al het vuurwerk…
Helaas was het niet al het vuurwerk beschikbaar en moest er ter plekke een aangepast pakket uitgezocht worden. Jammer dat niet van tevoren wordt gemeld dat bestelde producten niet zijn uitgeleverd, zodat je op je gemak alternatieven kan uitzoeken.