Op 13 mei liet ik mijn Macs face-lift en halslift uitvoeren door Dr. C. Arkaz. Vandaag 2 weken verder ben ik super tevreden met het resultaat. Ik heb Dr Arkaz ook vooraf gevraagd om een duidelijk vers... Toon meer

Deze kliniek werkt met onbekwame en omstreden artsen zoals Donald Ottens. Vele klachten in Nederland met uiteindelijk schorsing, maar dan maar lekker in België aan de slag. Lieve mensen: een cosmetis... Toon meer

NB Ik ben objectief en geef mijn eerlijke mening! Ik ben bijzonder goed geholpen bij de Wellness Kliniek met een ingrijpende gezichtsbehandeling (10 maart 2026). De communicatie en voorlichting, het... Toon meer

Zeer vriendelijk, zowel aan het onthaal als dokter. Dag voor ik binnen moest nog een extra telefoontje gehad. Of ik nog verdere vragen had.

1. Particulier ziekenhuis

Wellness Kliniek, private hostpital for plastic surgery (breast augmentation, liposuction, facelift,...), hair transplantation, gastric bypass and aesthetic dentistry in Belgium. One of Europe’s leading private hospitals dedicated to cosmetic surgery procedures. Wellness Kliniek Belgium is a certified Hospital with ISO 9001 and EN 15224 Quality Certificates for: Plastic and Cosmetic Surgery, Cosmetic Dentistry, Hair loss Surgery, Gastric Bypass Weight loss Surgery.

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord

Drie jaar geleden onderging ik een…

Drie jaar geleden onderging ik een borstlift bij Dr. Damen in de Wellness Kliniek in Genk. Helaas werden daarbij mijn beide tepels te hoog geplaatst, wat voor mij een teleurstellend resultaat gaf. Ik kon onmogelijk topjes, beha’s, bikini’s,… dragen zonder dat mijn tepel hier bovenuit kwam.
Ik kreeg vervolgens een correctie door Dr. Parys. Tijdens dat traject werden mij ook beloftes gedaan over kortingen voor een toekomstige borstvergroting, als tegemoetkoming.

Echter, toen ik hierover later contact opnam, bleek er plots geen sprake meer te zijn van die kortingen. De communicatie hierover was bijzonder vaag en onprofessioneel – alsof eerdere afspraken nooit hadden plaatsgevonden. Parys ging bespreken met het management of er eventueel een aangepaste prijs kon gegeven worden. Hierover zouden ze mij de dag zelf nog mailen. 2 weken verder, en ik heb nog steeds niet gehoord.

Tijdens de consultatie werd (in vergelijking met andere klinieken) amper uitleg gegeven over de mogelijkheden.

Ik heb in het totaal 4570€ uitgegeven aan deze kliniek, operaties & consultaties opgeteld, en blijf met een teleurgesteld gevoel over.

Mijn vertrouwen in deze kliniek is hierdoor volledig verdwenen. Van een organisatie die zich specialiseert in esthetische ingrepen, verwacht ik meer transparantie, eerlijkheid en zorg voor de patiënt – zeker na eerdere fouten. Helaas heb ik dat hier niet mogen ervaren.

17 juli 2025

Antwoord van Wellness Kliniek

Dear Selena Goelen, Thank you for sharing your feedback. We are truly sorry to hear that your recent experience at Wellness Kliniek did not meet your expectations. We take your concerns seriously and are already working on resolving the issue you mentioned.
To ensure we provide a more personalized solution, we've reached out to you directly and are committed to assisting you further.
We appreciate you giving us the opportunity to improve, and we look forward to hearing from you soon.
Best regards,Noëlla,Wellness Kliniek.

Ik heb Donderdag 17 juli een face en…

Ik heb Donderdag 17 juli een face en halslift laten doen bij D’r Vissers deze heeft zij perfect uitgevoerd heel erg blij met het resultaat.En voor de fijne nazorg de vriendelijkheid en zorgzaamheid van het verplegend personeel ik kan deze behandeling en ten zeerste aan bevelen!!!! Toppt gedaan en ik. geef er een dikke 10 voor in alle opzichten!!
Dankjewel D’r vissers

17 juli 2025

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Kitty , Dr. Visser is heel erg blij met U leuke reactie. U vriendelijke woorden zijn een steun voor dr. Visser en het hele Team, dat zich elke dag inzet om iedere patiënt een 5 sterren behandeling te geven. We stellen daarom uw recensie heel erg op prijs! Met vriendelijke groet, Noëlla,Wellness Kliniek.

Zeer vriendelijk en aangenaam onthaal. Maar geen optie voor mij.

Zeer vriendelijk en aangenaam onthaal. Dr. Manon Cromheecke heeft alles heel duidelijk uitgelegd, een zeer geruststellend en uiterst professionele consultatie ivm een ooglidcorrectie.
Jammer dat de operatie niet kan plaatsvinden omdat ik als volwassen vrijgezel geen begeleider heb voor en na de operatie. Overnachting was ook niet mogelijk omdat de chirurg enkel op een dag opereert wanneer overnachting in de kliniek niet mogelijk is.
Echt jammer, had er zo hard naar uitgekeken, maar de Welness Kliniek is voor mij dus geen optie. Anders top 5 sterren !
Frank

8 juli 2025

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Frank, Bedankt voor je leuke reactie ! Dr. Cromheecke stelt het erg op prijs , en vind het jammer dat een reservatie niet lukt voor U ! Met vriendelijke groet, Noëlla, Wellness Kliniek.

Blijf alstublieft ver weg van deze…

Blijf alstublieft ver weg van deze kliniek ! Mijn vriendin is ongelofelijk behandeld aan haar borsten ( implantaat gewisseld ) we hebben ons geld terug gekregen en werden weggestuurd, we gaan nu in keulen naar het ziekenhuis omdat er vreselijke pijn is en hopen dat er mogelijk wat gedaan kan worden , ga nooit naar deze kliniek maar rij er met een grote boog omheen !

11 februari 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste , Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen over een recente ervaring bij Wellness Kliniek. We waarderen uw input oprecht en we streven ernaar om uw zorgen snel aan te pakken. We hebben echter geen patiënt geregistreerd onder deze naam.
Ons team neemt alle feedback van patiënten serieus.
Weet dat we hier zijn om u verder te helpen. Om uw privacy te respecteren, kunt u ons rechtstreeks bellen op +3289329500. Vriendelijke groeten, Noëlla,Wellness Kliniek.

Zooitje

Heel lang gespaard voor een bbl en bost vulling met eigen vet op de dag van de ingreep voor mij 2 uur rijden en 05:00 de deur uit 6kinderen allemaal geregeld voor brengen naar opvang en school was ik al op de operatie afdeling en klaar voor me ingreep komen de mensen om 9.30 even vragen of ik een bloedtest wil doen ivm zwangerschap terwijl ik voordat ik kwam 2 x een test thuis heb gedaan allebei negatief.. ik naar labo rigo in België test gedaan in de centrum gewacht nog steeds nuchter half 12 uitslag negatief komen ze zeggen dat de hele ingreep niet kan door gaan alleen de bbl uiteindelijk terug zit ik daar tot 13.00 tewachten ik van boven gebeld hoelang het nog gaat duren want ik heb ook kinderen die naar huis moeten komen ze bijna half 2 aan nou daar brak me klomp ik vraag hoelaat ben ik hier weg jah niet eerder dan 18.00 heel me dag naar de shit niks gebeurd wat een lachertje deze kliniek zeg heb je zolang getwijfeld en gespaard ben je eindelijk er klaar voor is het een zooitje in de kliniek nou mij niet gezien wil me geld terug bijna 8000 euro en ik doe mijn ingreep wel lekker in nl... rare Belgen onprofessionele kudde bijelkaar snap niet hoe jullie nog goede reviews krijgen

30 januari 2025

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste, Het spijt ons oprecht om te horen over uw recente ervaring bij Welness Kliniek. Uw feedback is van onschatbare waarde voor ons en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak of de ontevredenheid die u mogelijk hebt ervaren.
Uw zorgen zijn niet onopgemerkt gebleven. We willen u verzekeren dat we uw feedback serieus nemen. We streven ernaar dit probleem snel op te lossen en ervoor te zorgen dat het zich in de toekomst niet meer voordoet.
Het welzijn en de veiligheid van onze patiënten zijn onze topprioriteit.
Bedankt dat u deze kwestie onder onze aandacht hebt gebracht en we stellen uw geduld op prijs terwijl we werken aan een oplossing.
Met vriendelijke groet, Noëlla, van Wellness Kliniek

Deze kliniek is de beste keuze

Deze kliniek is de beste keuze! Ik ben zelf verpleegkundige, dus ik let op de kleinste details van de pre- en postoperatieve zorg. Ik heb me lang afgevraagd welke kliniek ik moest kiezen. Mijn vrienden hebben Wellnes Kliniek aanbevolen. Daar besloten ze, ondanks de aanzienlijke afstand, behandelingen te ondergaan. Daarom heb ik voor deze kliniek gekozen. De kwaliteit en professionaliteit van de patiëntenservice overtrof mijn verwachtingen! Vriendelijkheid, individuele benadering van de patiënt, pre- en postoperatieve zorg, contact en communicatie met de patiënt en de luxe verblijfsomstandigheden in de kliniek zijn van het hoogste niveau. En dr. M. Cromheecke is als een geschenk van het lot. Competent, vriendelijk, zeer empathisch, besteedt zoveel tijd aan de patiënt als hij of zij nodig heeft en is absoluut een van de beste en meest ervaren chirurgen. Ik raad het aan met volledige verantwoordelijkheid.

9 januari 2025

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Marzena, Wat een fijne reactie! We proberen er elke dag alles aan te doen om onze patiënten gelukkig te maken en om iedereen zo goed mogelijk gerust te stellen wat betreft de ingreep en ook de nazorg nadien. Het doet Dr. Cromheecke dan ook enorm veel plezier om te lezen dat U zo gelukkig bent met je ervaring in de Wellness Kliniek! Hartelijk dank om de tijd te nemen om dit met ons te delen! Vriendelijke Groeten, Noëlla,Wellness Kliniek.

2 weken voor de operatie: ANNULATIE ...??!!!

Op 7 januari stond mijn operatie gepland. Mijn partner en ik hadden beiden al geruime tijd verlof aangevraagd en een B&B geboekt om de nodige rust te nemen na de ingreep. Helaas werd ik deze week gebeld met de mededeling dat de operatie wordt geannuleerd. Tot op heden wacht ik nog steeds op de terugbetaling van mijn voorschot én de kosten voor mijn doktersconsult.

Over mijn consult bij Dr. R. L. Visser wil ik graag kwijt dat dit nauwelijks een paar minuten duurde. Ik kreeg amper uitleg en ging met een onbevredigd en ongemakkelijk gevoel naar huis. Dankzij veel opzoekwerk op YouTube heb ik alsnog meer informatie kunnen vinden, maar dit had eigenlijk niet nodig mogen zijn. Van een kliniek met zo’n reputatie had ik een beter en grondiger traject verwacht.

Wat me het meest teleurstelt, is het gebrek aan een oplossing of back-up plan bij de annulering. Operaties annuleren twee weken van tevoren, zonder rekening te houden met de impact op patiënten, is onprofessioneel. Voor ons betekent dit dat we in 2025 twee weken verlof kwijt zijn, net zoals de gemaakte kosten en regelingen voor kinderopvang en onze B&B.

Ik ben zwaar teleurgesteld in de Wellness Kliniek. Vandaag, op 3 januari 2025, heb ik nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Mijn mails worden niet beantwoord en tijdens telefonisch contact werd me beloofd dat ze het zouden regelen. Het consult wordt echter niet terugbetaald, terwijl zij degene zijn die hebben geannuleerd. Dit voelt oneerlijk en getuigt van weinig respect naar patiënten toe.

Gelukkig heb ik inmiddels een afspraak gemaakt bij het Acura Medisch Centrum, waar ik vanaf het eerste contact een veel beter gevoel bij heb.

23 december 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste CC , Bij Wellness Kliniek zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke patiëntenzorg en we betreuren het dat uw recente ervaring niet aan onze hoge normen voldeed.
We willen u verzekeren dat we uw feedback serieus nemen, met name met betrekking tot het probleem dat u hebt aangekaart. Het welzijn van onze patiënten is onze topprioriteit. Als er specifieke details zijn die u wilt delen, neem dan gerust contact met ons op via reception@Wellness Kliniek.com om uw ervaring in meer detail te bespreken en te onderzoeken hoe we beter aan uw verwachtingen kunnen voldoen. We kijken ernaar uit u in de toekomst beter van dienst te zijn.
Hartelijke groeten, Noëlla, Wellness Kliniek"

Onbeschoft personeel

Ongelofelijk! Ik probeerde info te verkrijgen rond de Kerstdagen. Telefonisch niet te bereiken… nergens vermelding dat ze gesloten waren of wat dan ook…. Op hun website staat dat je ze via Whatsapp kan schrijven. Heb dus mijn vraag via Whatsapp gesteld op 23/12 en op 24/12 in de late namiddag vragen ze mij om meer info aangaande mijn probleem, waarop ik hen terugschrijf… sindsdien niks meer! Op 27/12 vraag ik of het normaal is dat ze dan gewoon niks meer laten weten. Uren later dit als antwoord ontvangen : “Beste, wij vragen u de beleefdheidsvorm te behouden. De kliniek is geopend op kantooruren en niet op kerstavond. Gelieve ons vanaf nu telefonisch te contacteren.”
Mij zullen ze daar niet als klant verwelkomen!

27 december 2024

Beste Mevrouw,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen over uw recente ervaring bij Wellness Kliniek. We stellen uw input oprecht op prijs en we streven ernaar om uw zorgen snel aan te pakken.
Ons team neemt alle feedback van patiënten serieus en uw opmerkingen helpen ons om onze diensten te verbeteren.
Weet dat we hier zijn om u verder te helpen. Als u nog vragen heeft of uw ervaring in meer detail wilt bespreken, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen op +3289329500. We zijn echter niet bereikbaar vanaf 31/12/2024 17U tot 2/01/2025 8u.00 .
Bedankt dat u voor Wellness Kliniek wilde kiezen en we kijken ernaar uit om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
Met vriendelijke groet , Noëlla , Wellness Kliniek. en allerbeste wensen voor het Nieuwe jaar.

Borstvergroting tot 500 cc, zeer tevreden!

Ik heb 2 maanden geleden een operatie gehad bij de Wellness Kliniek in Genk. Super tevreden met het resultaat, nazorg informatie, opvolging van hun uit, kortom de gehele ervaring met hun. Ik ben zeer goed begeleid geweest, kreeg op al mijn vragen een antwoord en extra uitleg. Super vriendelijke mensen maar ook een heel welkom en comfortabel gevoel op de dag van mijn operatie en de consultatie ervoor. Zeker een aanrader als kliniek voor plastische chirurgie! Prijs-kwaliteit is fantastisch. Hartelijk bedankt aan het hele Wellness Kliniek Genk

4 september 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Lisa, We zijn enorm blij dat je zo gelukkig bent met je behandeling en de service. We doen ons uiterste best om voor elke patiënt klaar te staan en we appreciëren het dan ook enorm dat je deze ervaring hebt willen delen met ons. Hartelijk dank hiervoor! Noëlla, Wellness Kliniek.

Lipofilling van de borsten door dr. R. Taraquois..

23 september 2024 heb ik een lipofilling van de borsten gedaan bij Dr. R. Taraquois. Ongeveer 15 jaar geleden heb ik hier ook een borstvergroting gedaan door een andere dokter en die waren supermooi.
Na 15 jaar besloten om ze eruit te laten halen omdat ik er genoeg van had. Dit eruit halen heb ik overigens niet bij de Wellness Kliniek gedaan. Heb toen een jaartje zonder mooie borsten (mijn mening) gelopen maar ik kon me er niet bij neerleggen maar wilde ook geen siliconen meer. Heb nu lipofilling gedaan bij Dr. R. Taraquois en wat ben ik er blij mee! Ze zijn zo mooi natuurlijk en voelen zo zacht aan! En heb eigenlijk weinig pijn gehad. Ik ben echt heel gelukkig met mijn borsten nu. Ze zijn niet supergroot maar ik vind ze prachtig! Dank jullie wel, lieve medewerkers van de Wellness Kliniek en merci beaucoup dr. Taraquois!

Groetjes, Queenie

23 september 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Hallo Queenie,wat een prachtige woorden! We doen elke dag ons uiterste best om onze patiënten een aangenaam gevoel te geven en het doet ons enorm plezier om te lezen dat wij van u een tevreden patiënte hebben kunnen maken. Dr Taraquois dankt U van harte l voor uw reactie Gelukkige patiënten dat is het allerbelangrijkste voor Dr. Taraquois, Vriendelijke groeten, Noëlla,Wellness Kliniek.

Borstimplantaat vervanging Consult …

Borstimplantaat vervanging Consult gehad bij dr cromheecke, ze is duidelijk aardig en beantwoord alle vragen. De dag van de ingreep wordt je echt in de watte gelegd. Daar wordt nog eens alles uitgelegd en iedereen is daar zo lief en zorgzaam. Fijne is dat je zelf naar de zaal toe loopt, daar wachten lieve verpleegkundige op je om je infuus aan te brengen ook hier wordt gevraagd of alles duidelijk is en er nog vragen zijn.ook de chirurg komt nog langs om het een en andere nog door te nemen. En dan is het moment daar je mag naar de operatiekamer gaan waar haar team al klaar staat om je op te vangen, zij waren ook allemaal zo aardig. Naar de ingreep krijg je op je kamer een bloeddruk controle en als alles goed krijg je 2 broodjes en wat te drinken en als laatste wordt nog 1 x bloeddruk gemeten en mag je naar huis. Ik kan het iedereen aanraden om naar de wellness kliniek te gaan. Mijn borstvergrotingen 16 jaar geleden was ook daar en afgelopen week weer daar geweest voor vervanging. Voor mij geen andere kliniek dan de wellness kliniek een dikke 10 voor iedere medewerker

16 oktober 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Jeany, wat een fijne reactie! We proberen er elke dag alles aan te doen om onze patiënten gelukkig te maken en om iedereen zo goed mogelijk gerust te stellen wat betreft de ingreep en ook de nazorg nadien. Het doet ons dan ook enorm veel plezier om te lezen dat je zo gelukkig bent met je ervaring in de Wellness Kliniek! Dr. Cromheecke bedankt U van Harte dat U de tijd heeft genomen om dit met ons te delen! Gelukkige patiënten dat is het allerbelangrijkste . Vriendelijke Groeten, Noëlla, Wellness Kliniek.

Dr Cromheecke en team zijn top .

Ik heb Dr . M. Cromheecke genomen een topper in haar vak en ook omdat ik een vrouw wou ze is een super vrouw ook het personeel haar team is top zeer behulpzaam en zorgzaam , ook als ik thuis was hebben ze mij gebeld om te horen hoe het ging aangezien ik een lage bloeddruk had ben goed thuis gekomen , het herstel ging wat te traag naar mijn zin maar dat is omdat ik niet goed stil kan zitten ben een bezige vrouw :-) het is een aanrader als je een borstvergroting wenst te doen .Bedankt aan het team en Dr Cromheecke. Jullie zijn toppers !

30 juli 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Hallo Leslie, wat een prachtige woorden ! Het doet Dr. Cromheecke en haar voltallige team in de Wellness Kliniek erg veel plezier te lezen dat U een tevreden patiënt bent. We doen ons uiterste best om voor elke patiênt klaar te staan en we appreciëren het dan ook enorm dat U deze ervaring hebt willen delen met ons. Hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groeten , Noêlla,Wellness Kliniek.

Gewoon top!

Alles was top! Van het 1ste consult tot de operatie en de nazorg.
Geen enkele klacht te melden. Zeker een aanrader om terug te komen :-)
Alles wordt heel goed uitgelegd, er werken aangename medewerkers zowel aan het onthaal als in het operatiekwartier.
Iedereen is er vriendelijk.

22 juli 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Sophie, wat een prachtige woorden! We doen elke dag ons uiterste best om onze patiënten een aangenaam gevoel te geven en het doet ons enorm plezier om te lezen dat wij van u een tevreden patiënte hebben kunnen maken. Van harte dankjewel voor uw reactie ! Vriendelijke Groeten,Noëlla ,Wellness Kliniek.

Borstvergroting laten doen in de…

Borstvergroting laten doen in de wellness kliniek. Zeer blij met het verloop. had na 2 weken al een afspraak vast gelegd! alles liep vlot en werd heel goed geholpen. De dag zelf kreeg ik de nodige uitleg en stelden ze mij gerust! Zeker een aanrader !

18 september 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Dankjewel Launa, We zijn heel erg blij met je leuke reactie. Je vriendelijke woorden zijn een steun voor het hele Wellness Kliniek Team, dat zich elke dag inzet om iedere patiënt een 5 sterren behandeling te geven. We stellen daarom jou recensie heel erg op prijs! Met vriendelijke groet, Noëlla,Wellness Kliniek.

Gastric bypass

Op 18 juni onderging ik een gastric bypass bij Dr Vleugels. Bij de eerste consultatie waar beslist werd of ik in aanmerking kwam was ik zenuwachtig. Maar bij Dr Vleugels was dat snel verdwenen. Heel aangename dokter die de tijd neemt om alles van naadje tot draadje uit te leggen en aan de hand van tekeningen laat zien wat er gaat gebeuren.
De dag van de opname werd ik vriendelijk ontvangen door de mensen aan het onthaal.
Op de kamer een geruststellende en fijne babbel met de verpleegsters. Eenmaal in het operatiekwartier en de recovery was al het personeel vriendelijk en het was heel fijn dat je aangesproken werd met je voornaam en niet een nummer leek. Eenmaal op de kamer is de dokter nog langs geweest en de verpleging waren stuk voor stuk super vriendelijke en behulpzame dames. Een super dikke pluim voor heel de verpleging. Dag van vertrek kwam de dokter opnieuw langs waar ik al mijn vragen mocht stellen.
Ik zou zo opnieuw kiezen voor de wellness kliniek.
Nu 3 maanden later ben ik al bijna 15kg kwijt. De beste beslissing die ik ooit gemaakt heb en een nieuwe start.
Iedereen bedankt voor de fijne ervaring.

18 juni 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Greet, wat een mooie woorden! het doet Dr. Vleugels enorm veel plezier om te lezen dat u een tevreden patiënte bent. Uw lieve woorden zijn een steun voor het hele Wellness Kliniek Team, dat zich elke dag inzet om iedere patiënt een 5 sterren behandeling te geven. We stellen uw feedback over onze diensten dan ook heel erg op prijs! Met vriendelijke groeten, Hartelijk dank om de tijd te nemen om dit met ons te delen! Vriendelijke Groeten, Noëlla, Wellness Kliniek.

Borsten laten liften en vergroten

Borsten laten liften en vergroten. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik voel me weer vrouw. Dr Cromheecke is een geweldige arts, die ik ook in het weekend heb kunnen appen bij vragen en ze me ook gewoon liet langskomen om te controleren of de wondjes goed dichtgingen. (Ik maakte me zelf wat zorgen over 1 plekje maar het is inmiddels dicht) Een echte aanrader! Voor toekomstige operaties ga ik hier zeker weten heen terug! Ben weer gelukkig met mijn borsten!

16 mei 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Deborah, We zijn enorm blij dat je zo gelukkig bent met je behandeling en de service.Dokter Cromheecke is zeer blij met dit mooie compliment , het doet haar enorm veel plezier om te lezen dat U zo gelukkig bent met uw ervaring in de Wellness Kliniek. Bedankt om de tijd te nemen om je reactie te delen! Vriendelijke Groeten,Noëlla Wellness Kliniek.

Alles tot in de puntjes geregeld

Alles tot in de puntjes geregeld

19 juni 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Walter, Hartelijk bedankt voor je leuke reactie ! We doen elke dag ons uiterste best om onze patiënten een aangenaam gevoel te geven en het doet ons enorm plezier om te lezen dat wij van u een tevreden patiënt hebben kunnen maken. Van harte dankjewel voor uw reactie. Vriendelijke groeten, Noëlla Wellness Kliniek.

Op 24 juli heb ik een borstvergroting…

Op 24 juli heb ik een borstvergroting operatie gedaan bij dr Prays. Hele goede service gehad van de verpleegsters en de dokter zelf. Goede uitleg en er word echt goed voor je gezorgd. Wat wel heel
Jammer is tezijnertijd is dat de receptionist cindy wel heel erg onbeleefd is. Misschien kan er daar wel wat aan gedaan worden. Verder is het echt een top en schoon kliniek!
Groetjes,
Jalisa

24 juli 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Dankjewel Jalisa, We zijn heel erg blij met je leuke reactie. Je vriendelijke woorden zijn een steun voor het hele Team, dat zich elke dag inzet om iedere patiënt een 5 sterren behandeling te geven. Uw opmerking nemen wij ter harte en wij zullen de nodige maatregelen treffen . Het doet Dr Parys erg veel plezier te lezen dat U een tevreden patiënt bent. Vriendelijke Groeten, Noëlla, Wellness Kliniek.

Aangenaam, rustig en zeer proper…

Zo een rustige aangename en zeer propere omgeving. Alle uitleg en info ten alle tijden. Zeer vriendelijk personeel en al bij al een zeer aangename ervaring . Als ik ooit nog eens iets wil laten behandelen kom ik zeker terug . Alsook de correcte prijs zoals op de website geen verborgen addertjes. Een heel dikke mercie aan het team.

2 juli 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Stefanie, Hartelijk dank voor je hartverwarmende woorden! We proberen elke patiënt zo goed mogelijk bij te staan en een aangenaam gevoel te geven tijdens hun verblijf in de Wellness Kliniek. Het is dus erg fijn om te lezen dat u één van die gelukkige patiënten bent. Bedankt voor je lieve reactie! Groetjes,Noëlla Wellness Kliniek.

Slechte ervaring met balie personeel…

Slechte ervaring met balie personeel Cindy T. , heel onbeschoft.Het lijkt mij dat geld in deze kliniek belangrijker is dan de patiënt. Er werd een aanbetaling gedaan voor en borstvergroting, bij de eerste afspraak was ik ziek, ik ben langs geweest zodat ze werkelijk konden zien dat ik ziek was.Een nieuwe afspraak werd gemaakt doch door familiale omstandigheden moet ik naar het buitenland en heb gevraagd om uit te stellen maar dat was een probleem, ze wouden een nieuwe aanbetaling.Er is hier blijkbaar heel weinig vertrouwen in de patiënt maar verwachten wel dat we hun volledig vertrouwen.

2 juli 2024

Antwoord van Wellness Kliniek

Beste Agnes, Bij Wellness Kliniek zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke patiëntenzorg en we betreuren het dat uw recente ervaring niet aan onze hoge normen voldeed.
We willen u ervan verzekeren dat we uw feedback serieus nemen, vooral met betrekking tot het probleem dat u heeft gemeld. We werken er al aan om deze zorg weg te nemen.
Om uw privacy te waarborgen en een uitgebreidere oplossing te bieden, hebben we u een directe communicatie gestuurd.
Ons team staat te popelen om u verder te helpen. Bedankt dat u deze optie overweegt en we kijken ernaar uit om binnenkort van u te horen.