Deze kliniek werkt met onbekwame en omstreden artsen zoals Donald Ottens. Vele klachten in Nederland met uiteindelijk schorsing, maar dan maar lekker in België aan de slag. Lieve mensen: een cosmetis... Toon meer
NB Ik ben objectief en geef mijn eerlijke mening! Ik ben bijzonder goed geholpen bij de Wellness Kliniek met een ingrijpende gezichtsbehandeling (10 maart 2026). De communicatie en voorlichting, het... Toon meer
Zeer vriendelijk, zowel aan het onthaal als dokter. Dag voor ik binnen moest nog een extra telefoontje gehad. Of ik nog verdere vragen had.
Vanaf de eerste ontvangst voelde ik me welkom. De voorlichting was duidelijk en uitgebreid, waardoor ik precies wist wat ik kon verwachten. Het uiteindelijke resultaat is zoals met Dr Visser besprok... Toon meer
Wellness Kliniek, private hostpital for plastic surgery (breast augmentation, liposuction, facelift,...), hair transplantation, gastric bypass and aesthetic dentistry in Belgium. One of Europe’s leading private hospitals dedicated to cosmetic surgery procedures. Wellness Kliniek Belgium is a certified Hospital with ISO 9001 and EN 15224 Quality Certificates for: Plastic and Cosmetic Surgery, Cosmetic Dentistry, Hair loss Surgery, Gastric Bypass Weight loss Surgery.
Grotestraat 42, 3600, Genk, België
- 0032 89 329 500
- kwaliteit@wellnesskliniek.com
- wellnesskliniek.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 18% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wellness Kliniek is een aanrader
Ik werd aan het onthaal zeer vriendelijk ontvangen. Meteen kwam na inschrijving een lieve verpleegster me halen en begeleide me naar een zeer propere kamer.
Kort nadien gingen ze met mij naar de operatiezaal en stelde me gerust. Mijn medisch dossier was goed nagezien. Het personeel en dokter is echt zeer vriendelijk van a tot z

Antwoord van Wellness Kliniek
Heel lief en vriendelijk personeel aan…
Heel lief en vriendelijk personeel aan de balie en vooral magda de verpleegster. Ze stelt u op je gemak en laat je helemaal goed voelen van binnenkomst tot je naar huis gaat. Je wordt zelfs begleid tot aan de wagen. Een Top mens! Wendy van de recovery-room een zachte lieve vriendelijke meid 🙂. Ten slotte dr Damen een top dokter door hem heb ik mijn droom kunnen waarmaken! Allemaal bedankt voor jullie vriendelijkheid. Groeten leslie dhooghe. Super content!!!!

Zeer vriendelijk,professioneel en…
Zeer vriendelijk,professioneel en behulpzaam personeel echt een top aanpak.echt tevreden van het resultaat je merkt ook echt dat,van de secretaressen tot de chirug en de verpleging hun werk graag doen en de patient met respect behandelen,echte aanrader.

Hey allemaal
Hey allemaal!
Ik heb een borstlifting en daarna tepelcorrectie laten uitvoeren bij dokter L. Daemen.
Ik vind in het algemeen dat hij erg cru omgaat met zijn patiënten. Je krijgt niet voldoende uitleg over de procedure en de nazorg is ronduit verschrikkelijk.
Bij mijn eerste operatie heb ik foutieve informatie meegekregen en zelf naar de wellness kliniek moeten bellen voor opvolging.
Ik vond de operatie niet volledig gelukt. 1 tepelhof was groter dan het andere en 1tepel stak naar binnen.
Na een half jaar heeft hij dan een correctie uitgevoerd.
Had ik geweten hoe het resultaat erna zou zijn, ik zou dit nooit gedaan hebben.
Ik heb het gevoel dat mijn borsten verminkt zijn. Mijn tepels lijken niet meer op tepels maar zijn hoopjes vel bij elkaar gepropt.
Mijn onzekerheid over mijn borst is even groot als voor de lift en beide operaties.
Ik vind het werk verschrikkelijk.
Ik ga binnenkort bij een andere chirurg langs in de hoop dat deze het erbarmelijke werk kan herstellen.
NOOIT MEER!
Graag geef ik nog een repliek op het antwoord van mijn eerdere recentie.
Ten eerste denk ik niet dat jullie zulke privé gegevens over mij online mogen plaatsen.
Daarnaast ben ik helemaal niet ingelicht door de dokter over het verdere verloop van mijn herstel.
Net zoals bij de eerste operatie.
Mijn tepels zijn ondertussen al terug naar binnen gaan staan.
Het vel is overtollig en vormt een klomp.
Ondertussen werd deze behandeling nagekeken door een andere chirurg dewelke duidelijk meegeeft dat dit niet goed uitgevoerd is en deze zal na herstel de fouten rechtzetten.
Ik ben eigenlijk nog meer misnoegd dat u beweert dat ik in kennis gesteld ben. Dit is absoluut niet het geval. Schandalig eigenlijk.
Daarnaast heb ik jullie persoonlijk een mail gestuurd en deze blijft onbeantwoord.
Maar op een recentie kan er wel een repliek gegeven worden?
Mooie opvolging noem ik dat dan!
Ik zal mij absoluut naar de medische raad begeven.

Antwoord van Wellness Kliniek
Altijd moet er 1 ding zijn wat toch verkeerd gaat..Heel Jammer!!!!
Ik wilde een borstlift met implantaten ,na overleg werd het toch een borstlift waar ik blij mee was want wilde eigenlijk geen implantaten. Ik had ook betaald voor een borstlift met implantaten dus moest geld terugkrijgen. Ik wacht nu al 5 weken op mijn geld,eerst werd er gezegd het duurt 3 weken ,toen werd het ineens een maand en vorige week werd er gezegd dat het donderdag of vrijdag word overgemaakt. Nu maandag heb ik nog steeds geen geld binnen,net gebeld met Wellneskliniek en uitgelegd dat ik het heel vervelend vind om elke keer te bellen(Want ik word niet teruggebeld) voor mijn geld!!! Het moet niet gekker worden. Heb ook duidelijk gemaakt dat als ik het geld morgen niet heb dat ik verdere stappen ga ondernemen want dit kan serieus echt niet en ze weten niet met wie ze te maken hebben. Het gaat niet om 5 cent ,het is bijna 1600 euro wat ik terug moet krijgen, je kan niet spelen met mensen hun geld ,ze elke keer wat anders zeggen ,elke keer blijven ze rustig en wanneer ze het zat zijn worden ze boos ,is niet abnormaal!!!! En ookal ging het om 5 cent het is nog het geld van die mensen en jullie moeten het gewoon terugstorten. Wanneer er betaald moet worden voor een de ingreep dan houd iedereen zich aan de afspraak en jullie krijgen je geld zodat mensen de ingreep kunnen doen ,dan waarom duurt het zo lang om een terugbetaling te doen. Elke keer komen ze met een shit smoes ja de boekhouding is niet in het gebouw ,het zit in Spanje of zoiets, wat moet diegene doen vanuit Spanje met de fiets komen en het contant bij jullie afleveren...Bulls***!!! Ik wil gewoon mijn geld terug en ga alles eraan doen om het terug te krijgen ,want voor de zoveelste keer DIT KAN ECHT NIET !!! En ik lees hier ook dat jullie onder ervaringen zetten dat er een mail gestuurd moet worden om contact op te nemen ,ik doe dat niet ik heb al genoeg contact met jullie gehad dus wat jullie hier doen is ook bulls***. Het is zo jammer dit ,zo een goeie ervaring gehad bij jullie maar dan moet er toch iets misgaan,jullie spelen spelletjes en ik hou er niet van om met iets mee te spelen terwijl ik niet heb gezegd dat ik mee wil spelen. SPELEN MET MENSEN HUN GELD KUNNEN JULLIE NIET DOEN EN DAN OOK NOG ZO ONBESCHOFT ZIJN AAN DE TELEFOON NET ALSOF WIJ GEK ZIJN (DE MENSEN DIE HUN GELD TERUG WILLEN) DAT WE BELLEN VOOR ONS GELD EN DAT JULLIE ONS VOOR DE GEK HOUDEN!! WAT IK ZEG ALS MIJN GELD ER MORGEN NIET OP IS ZIJN JULLIE NOG NIET VAN MIJ AF.

Topservice!
Topservice, zeer tevreden over al het personeel. Zeer vriendelijk dames. Ik ben voor een borstvergroting hier geweest in maart 2021, ook over het resultaat van de operatie ben ik zeer tevreden. De operatie is uitgevoerd door Dr. J.Parys, zelfs na de operatie ten allen tijde nog bereikbaar. Ik kan deze kliniek echt wel aanbevelen!

Antwoord van Wellness Kliniek
Ik ben heel goed geholpen en zeer…
Ik ben heel goed geholpen en zeer duidelijke uitleg ik raad wellness kliniek zeker aan en cindy jij bent heel lief dank u voor de duidelijke uitleg

Antwoord van Wellness Kliniek
Erg teleurgesteld in het consult
Ik ben op consult gegaan voor lipo , ik wilde 3 zones doen , ( ik moest erg lang wachten meer dan 1 uur en een kwatier) dat vond ik niet eens zo erg maar de meneer bij wie ik op consult ging vond ik erg vreemd , ongeinterseerd, vragen werden niet goed beandwoord ,en hij leek wel geiriteerd, ook toen ik over bbl vroeg wat wel op de site staat, zei die dat hij dat niet deed helemaal bij niemand , wat ik erg raar vind waarom staat het op de site?ik voelde me niet op me gemak de chirurg of doktor leek niet eens geintereseerd ,ik heb zelf overgewicht en daar ben ik bewust van maar telkens ging het alleen maar over dat ik had bij elke vraag die ik stelde ik had meer verwacht ervan ook het fatsoendelijk kijken naar me buik ging snel snel. ik ga opzoek naar een kliniek waar ik wel goede uitleg krijg en me om me gemakt voel bij diegene die me opereerd.

Antwoord van Wellness Kliniek
opgespannen borstspieren na borst verkleining
In September 2018 werd ik door Dr Damen geopereerd voor een borstverkleining.
Nu, 2,5 jaar later, heb ik nog steeds opgespannen borstspieren wat een zeer vervelende pijn teweegbrengt.
Volgens Dr Damen heeft dit niks te maken met de operatie! (alhoewel ik nooit dergelijke klachten had voor de operatie).
Na een consult bij een andere plastische chirurg (second opinion), blijkt dat er teveel vet is weggehaald tijdens de operatie en dat dit de oorzaak is van de permanent opgespannen borstspieren.
Spieren hebben volgens deze chirurg een minimum dosis aan vet nodig!
Dr Damen blijft echter koppig ontkennen dat deze spierpijn iets te maken heeft met de operatie. (anders moet hij er iets gaan doen, en dat is blijkbaar niet rendabel.....)
Het gevolg is dat ik nu, tegen betaling bij de andere chirurg wat vet zal laten bijplaatsen om af te geraken van deze vervelende spierspanning...
Is dit de kwaliteit dat de welness kliniek "zogezegd" hoog in het vaandel draagt???
Geert Dumont
Nachtmerrie kliniek
Leuk personeel aardig ook als je nog niets hebt betaald!
Tot het moment dat je betaald hebt en niet tevreden bent. Ze luisteren niet eens doen vreselijk kortaf en meedogenloos. Ik stond er letterlijk in tranen voelde me zo in de rug gestoken al mijn vertrouwen is weg in deze kliniek.
Ik moest maar elders een correctie uit laten voeren ongelofelijk triest.
Aandringen op een borstlift terwijl andere artsen duidelijk zeggen dat de welness kliniek mijn protheses te hoog geplaatst hebben. Dagelijks heb ik pijn en kan ik niet meer doen wat ik voorheen altijd deed. Ik ben doodmoe van het hele gebeuren. Zelfs al zou ik een borstlift doen omdat het er dan mooier zou uitzien volgens hun dat is mijn klacht helemaal niet, mijn klacht is dat ze te hoog zitten en ik dagelijks pijn hieraan ondervind. Volgens de arts de (second opinion in de kliniek) overdrijf ik het en heb ik gewoon hangborsten pardon! Natuurlijk zullen die elkaar altijd steunen wie ben ik dan!
Denk na bij wat er gezegd word een borstlift is de oplossing dus mijn tepels uitnemen en verplaatsen dan blijft de prothese alsnog te hoog zitten. Ik wil van de pijn af over mijn tepels praat ik helemaal niet.
Ik heb al contact met verschillende gedupeerde die hetzelfde probleem hebben ook te hoog geplaatst oftewel een te grote prothese in een te kleine pocket geplaatst.
Ik ben heel erg verdrietig dat dit zo kan gebeuren en ik wil dan ook echt iedereen op het hart drukken denk na! Als ik van te voren al deze revieuws had gelezen had ik het niet gedaan.
Verdere stappen zijn echt nodig wil je tot een oplossing komen want ze laten je gewoon in je steek nadat je betaald hebt.
En bespaar me het antwoord we zien u graag terug of mail maar naar kwaliteit @wellness....want in werkelijkheid geven jullie geen gehoor.
borstvergroting door Dr. Parys…
Ik heb onlangs een borstvergroting laten doen door Dr. Parys.
Mijn ervaring met hem, het personeel, de wijze waarop ze afspraken nakomen en de begeleiding tijdens de operatiedag waren prima, ruim voldoende. Een week daarna werd ik gebeld met de vraag hoe het met me was. ook mooi.
De operatie is zeer goed verlopen. Geen bijwerkingen. Na 2 dagen was de pijn weg. ik kon eerder stoppen met de medicatie. Het resultaat is boven verwachting. En dan duurt het nog een half jaar voordat het uiteindelijke resultaat zichtbaar is.
Ik ben blij met mijn keuze voor deze kliniek. Ze is ook nog eens goedkoper dan vele andere klinieken.
De kosten voor de behandeling heb ik vergoed gekregen via de subsidieregeling borstvergroting voor transgenders in Nederland.
In tegenstelling tot enkele andere reviews kan ik de Wellnesskliniek alleen maar aanbevelen voor deze behandeling.

HELEMAAL NIET TEVREDEN
HELEMAAL NIET TEVREDEN!
Ik heb hulp nodig!
4 jaar geleden kreeg ik een bacterie in mijn maag en was ik bijna 2 jaar ziek!
Ik raakte depressief omdat ik snel aankwam! Na paar maanden had een behandeling en werd weer goed, het was erg de reflux. Maar mijn buik werd dik! Vreemd dat het gewoon de buik was! En het stoorde me erg veel! Omdat ik heel gezond eet en sporten!
Ik ben begonnen sporten met een personal trainer bijna 1 jaar lang, maar deze dikke buik is niet makkelijk te verwijderen!
Dus na wat overleg met andere doktoren, besloot ik plastic chirurgie doen. Dan ben ik naar Wellnes kliniek gegaan, want ik heb familie in genk. Ik woon in Nederland.
Na 4 jaar zonder vakantie te hebben gereisd, heb ik geld kunnen besparen om een operatie te ondergaan!
Ik ging naar een consultatie met dokter D. jahin, die die dag zeer attent was. Ik besloot om een bbl te doen omdat mijn buik groter was dan mijn kont!
Ik had net liposuctie moeten doen. Maar andere vriendinnen hadden BBL in Brazilië gedaan en het was geweldig en ik vond het super mooi!
Ik sprak met dokter D. Jahin en hij beloofde me een geweldig resultaat! Hij zei dat ik geweldig zou zijn!
Ik zei dat ik mijn buikvet niet kon uitstaan! Hij zei dat ik me geen zorgen maakte dat ik gelukkig zou zijn!
Mensen, de BBL er is NIKS... Ik kan videos maken om laat te zien. Mijn buik is nog steeds groot!
Hij heeft de helft van het vet verwijderd en de andere helft is hier! Hij vertelde me dat hij 900 ml vet had verwijderd! En bracht 730 ml aan.
Toen klaagde ik, mijn vrienden zei dat het resultaat niet ziet!
Dus ik heb een klacht ingediend bij de kliniek!
Ik ging daar terug en we hadden een tweede operatie gepland! Hij beloofde me om BBL te verbeteren. Dus ik dacht dat 730 ml te weinig was. Ik heb betaald voor een andere vetzone. Bij Wellness betaal je per zone! Ongeveer € 1200, per zone, veels te duur, maar wild ik gewoon een mooier resultaat - Ik heb betaald en toen hebben we de operatie gepland! Op de dag van de operatie vertelde de dokter me, dat hij geen vet zou injecteren! Maar die bbl zou goed zijn!
Ik was bang! En hij zegt; wees kalm, het komt wel goed
Hij deed een liposculptuur boven mijn kont, zonder dat ik het wist! We hebben afgesproken om de kont met ver te vergroten! En hij deed nog een procedure zonder mijn toestemming!!!!
Na de operatie vertelde hij me dat hij bij de eerste operatie 700 ml vet had verwijderd en niet 900 ml. En hij had slechts 500 ml aangebracht en niet 700 ml.
Ik begreep het niet!
Nu ben ik nog steeds depressief met die vreselijke buik en zonder mijn geld !!! Ik heb al veel e-mails naar mevrouw Stefanie gestuurd, maar ze zegt dat ze het goed hebben gedaan en dat ze me niet meer kan helpen !!!
Ik had een laatste afspraak met de dokter L Damen!
Ik zei dat het resultaat helemaal niet was wat Ik verwacht, de bbl van mijn vrienden zijn zo mooi, van 750ml .... Hij vertelde me dat internetfoto's fotoshop zijn!
( Ik wild helemaal geen groot kont, maar iets mooi! ! Maar ook, als iemand daar voor betaald mag ze hebben wat ze zelf willen toch ?
Dus waarom beloven ze in wellness kliniek om een perfecte bbl te maken?
Ze adverteren bedrieglijk!? Kijken op zijn pagina’s, allemaal reclame... Mag dat wel ?? De prijzen is gelijk of duurder, dan bij de andere klinieken! Maar het resultaat, mijn resultaat bestaat niet! Erg triest 😞
Goede service,
Goede service,
Dr J Parys heeft mijn zelfvertrouwen terug gegegeven, had me geen betere arts kunnen wensen!
Van consult tot na controle was alles super geregeld en super service!

Antwoord van Wellness Kliniek
Ik was opzoek naar een goede kliniek…
Ik was opzoek naar een goede kliniek voor borstvergroting en kwam Wellness kliniek tegen.
Waarom ik heb gekozen voor deze kliniek omdat het veel goedkoper is dan Nederland en het personeel is zo lief ze verdienen alle maal een 10 en een medaille, ik ben er trots op dat ik het daar heb gedaan en zou er weer heengaan woor wat dan ook
Dankjewel Wellness kliniek"
Groetjes Samantha

Antwoord van Wellness Kliniek
Blijf hier weg!!! Onvriendelijk en ronduit arrogant personeel
Eén advies: BLIJF HIER WEG!!! In België zijn er meer dan genoeg uitstekende plastische chirurgen om u niet te laten bedotten zoals ik in deze commerciële geldfabriek. Over de ingrepen kan ik niet oordelen, want ik ben - na 220 km afgelegd te hebben én een dag verlof genomen te hebben - geweigerd wegens positieve Covid-19 test meer dan 2 maanden geleden. Te weten dat ik sindsdien meerdere malen contact heb opgenomen met de Wellnesskliniek en dat dit nooit vermeld is, bovendien staar er hierover geen vermelding hiervan op de hun website. Schijnheilig en arrogant. Zoals gezegd, er zijn (privé)klinieken genoeg waar men wel klantvriendelijk is en waar men zich niet laat behandelen als een klein kind. Met deze review hoop ik mensen te besparen van mijn frustratie deze ochtend. Weeral BLIJF DAAR WEG!!! KLINIEKEN GENOEG DIE U FAIR BEHANDELEN!!! Heeft u toch reeds een afspraak lieg over een eventuele besmetting in het verleden, want dat mag blijkbaar wel. Dan is uw geld duidelijk wel welkom.

Mijn borstoperatie.
Ik heb op 9 oktober een borst lift + verkleining gekregen. Mijn behandelende arts was de heer Damen. Ik ben super tevreden over alles. De eerste gesprekken, de dag van de operatie zelf en de nazorg alles was ontspannen en ik kreeg alle informatie die ik wou. Het personeel was altijd super vriendelijk. Ik had na 8 weken wel een kleine lekkage aan een borst wat kan voorkomen en dus geen fout of zo van de arts. Na consultatie bij de heer Damen was dit verzorgd en na een week was het weer veel beter. Mijn littekens vallen enorm mee en ik ben echt super tevreden met hoe mijn borsten er uitzien. En dit na nog maar 2 maanden. Iedere keer als ik voor de spiegel sta verschijnt er een lach. Ja, dit was één van de beste beslissingen ooit. 😁😁 Dank aan het ganse Wellness Team.

Antwoord van Wellness Kliniek
ronald de wit ooglidcorrectie boven en onder
ben begin dit jaar bij dr visser geweest voor intake wat zei beloofde kwam uit ben daarna nog teruggeweest voor controlle en kleine verbetering niks is haar te veel ze wil zelf ook helemaal tevreden zijn met al haar ervaring kun je haar adviezen goed opvolgen . dr visser is met al haar kennis een toegevoegde waarde voor de wellness kliniek 09-12-2020

terugbetalingen worden niet uitgevoerd
Inmiddels na 6 weken wachten op een terugbetaling nog altijd niets ontvangen, op email krijg ik geen antwoord meer, als ik bel zijn de personen die het dossier kennen niet aanwezig en teruggebeld worden gebeurt ook blijkbaar niet. Als er gezegd wordt dat een betaling gebeurd is maar er staat niets op mijn rekening dan is dat gewoon onzin.

Antwoord van Wellness Kliniek
toparts, goede service, gratis super fotoshoot, een uitgekomen droom...Een aanrader!
Dixit E.M.:
"Ik had jaren getwijfeld of ik een borstvergroting zou laten doen of niet. Ik had heel kleine borsten (A-cup) en dat maakte me al sinds mijn tienerjaren erg onzeker. Begin juni heb ik uiteindelijk de vergroting laten doen door dokter Parys, en achteraf gezien heb ik er spijt van dat ik dit niet al veel eerder had gedaan.
Dokter Parys is erg vriendelijk, to the point, gaf me raad over het volume dat volgens hem het best bij mijn lichaam zou passen, en beantwoordde al mijn vragen. Ik heb zijn advies ivm volume volledig gevolgd, en ben daar heel blij mee. Ik heb nu "gewone" borsten, gelijk een vrouw met mijn lichaamsbouw hoort te hebben, en kan nu de kleding dragen die ik wil. Daardoor voel ik me veel meer zelfzeker en vrouwelijk.
Wat de ingreep zelf betreft: de eerste 3 dagen waren heel erg pijnlijk, maar vanaf dag 4 ging het elke dag merkelijk een stuk beter. Na 4 weken kon ik terug op m'n gemak joggen, zonder enige pijn. Ik ben super tevreden dat ik uiteindelijk toch deze stap heb durven zetten.
Het personeel van de kliniek is bekwaam, heel vriendelijk en behulpzaam. De dokter is 24/7 bereikbaar via gsm en enkele dagen na de operatie werd ik nog door een vriendelijke dame van de kliniek opgebeld die vroeg hoe het met me ging.
Een erg leuke verrassing vond ik de uitnodiging voor een gratis fotoshoot die ik enkele weken na de ingreep ontving. Ik wist totaal niet wat ik ervan moest verwachten, maar was wel erg nieuwsgierig. De super sympathieke fotografe Nathalie stelde me onmiddellijk op mijn gemak en gaf aanwijzingen over poses die ik kon aannemen. Als resultaat heb ik nu een mooi aandenken aan het hele borstvergrotingsavontuur. Zeker de moeite waard!
Ik ben erg blij dat ik voor de Wellness Kliniek gekozen hebt voor mijn borstvergroting. Een aanrader! 👍 "

Heel onbetrouwbaar bedrijf
Nou bij deze weer een hele slechte beoordeling van dit bedrijf. 11 augustus via mail contact opgenomen "zoals beschreven in de reactie op mijn 1e review van dit bedrijf" om alsnog mijn geld terug te krijgen, maar ik moest wel mijn review verwijderen. Er werdt gezegd dat door corona een misverstand is ontstaan. Nou amahoela, het is nu 30 augustus en zit nog steeds op mijn geld te wachten. Ze stikken er maar in, en de andere review blijft ook gewoon staan! Die zou ik weghalen zodra ik het geld ontvangen had.....dat maar niet terug gestort word! Mensen ga niet met ze in zee! Ze houden zich niet aan hun woord. Heel onbetrouwbaar bedrijf!