Enorm vriendelijke klantenservice die meedenkt voor oplossingen en dan ook alles doet om te helpen. Een oprechte aanrader!
Hoewel ik bijzonder kritisch blijf over de dienstverlening van Stad Gent bv. bij verhuizing (hoe moet iemand zonder auto, iemand met een kleine auto, iemand die geen zware last kan tillen, enz. aan ve... Toon meer
Het huren van parkeerborden verliep vlot en flexibel. Een groot pluspunt is dat het altijd mogelijk is om te huren, ongeacht het moment. Daarnaast is de beschikbaarheid voor afhaling zeer ruim, wat... Toon meer
Een verkeerde inschatting van mezelf, met bestelling van artikelen, werd zonder twijfel onmiddellijk aangepast door de dame die mij te woord stond aan telefoon. De actie bracht meer administratie m... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Mensen keken ook naar
Makkelijke service
Zeer makkelijk systeem om verkeersborden op te halen en terug te brengen.

Goede ervaring gehad
Goede ervaring gehad, duidelijke communicatie en instructies. Als we in de toekomst nog verkeersborden nodig hebben, komen we zeker terug!

Super goede service
Super goede service. Snel en gemakkelijk.
Website is wel niet zo gebruiksvriendelijk, veel tekst en ik heb lang moeten zoeken naar de locatie van afhaalpunten

Zeer vlug geholpen
Zeer vlug geholpen. Bij vragen of onduidelijkheden in de aanvraag bellen of mailen ze en proberen ze het op te lossen. Kortom goede service.
Misschien vermelden dat in regio Gent er een wachttijd is van 10 dagen voor de vergunning.

gemakkelijk en zonder verrassingen
gemakkelijk en zonder verrassingen
aanrader als je ooit verkeersborden nodig hebt

Antwoord van Werfsignalisatie
Vlotte SERVICE en alles is goed…
Vlotte SERVICE en alles is goed verlopen. Ook communicatie was top voor uitleg .

Antwoord van Werfsignalisatie
Alles online geregeld en snelle…
Alles online geregeld en snelle afhandeling . Borden dag nadien al geplaatst👍

Top service
Top service, excellente communicatie en komen afspraken na. Absoluut aan te raden

Antwoord van Werfsignalisatie
Betere zichtbaarheid en communicatie nodig voor vlottere klantbeleving
Observatie en Probleem
Tijdens mijn bezoek heb ik mijn gereserveerde borden niet meteen opgemerkt. Ze stonden links in de hoek, terwijl mijn aandacht meteen getrokken werd door een deur die recht voor mij lag. Ik ging daardoor per ongeluk de verkeerde ruimte binnen.
Zeker bij weinig activiteit — zoals tijdens de Gentse Feesten — is het belangrijk dat de klant bij het openen van de buitendeur meteen de juiste informatie ziet.
Voorstellen tot verbetering
Plaatsing van de borden
Zet de borden centraal in de ruimte, recht in het zicht van de inkomdeur.
Zorg dat borden met klantnamen niet in een hoek verdwijnen, maar prominent opgesteld staan.
Zichtbaarheid van de ruimte
De ruimte is momenteel volledig zwart, wat de zichtbaarheid van objecten beperkt.
Overweeg een lichtere kleur, zoals wit of lichtgrijs, om de oriëntatie te vergemakkelijken.
Aanduiding op de magazijndeur
Voorzie een duidelijke sticker of bordje met:
“Enkel voor bevoegde personen”
of
“Geen toegang voor klanten”
om verwarring te voorkomen.
Plattegrond
Voeg een eenvoudige plattegrond toe aan de onthaalzone of de documentatie, zodat de klant onmiddellijk ziet waar hij moet zijn.
Eenduidige communicatie
Bundel alle relevante richtlijnen, instructies en documentatie in één e-mail en/of één document.
Dit maakt het voor de klant veel eenvoudiger om de juiste informatie te vinden op het moment dat hij die nodig heeft.

Reservatie werd vlot afgehandeld
Reservatie werd vlot afgehandeld. Uitvoering volgt pas binnen een maand dus dat kan ik nog niet beoordelen.