Slechte ervaring met Werts Vastgoedonderhoud
Zeer slechte ervaring gehad met Johan van Werts Vastgoedonderhoud.
Via Werkspot in contact gekomen, in eerste instantie voor de aanleg van een dakterras. Toen ze kwamen kijken voor een offerte op te maken, kwam het ter sprake dat ik ook een airco wilden, die konden zij ook aanleggen (stond ook in het Werkspot profiel).
De airco heb ik laten aanleggen, toen ze deze aanzette begon hij water te lekken. Kan gebeuren, ze hebben het afvoerpijpje wat verlegd. Toen bleef het even droog. Helaas een paar minuten nadat ze weg waren lekte het weer. Toen ik belde "waren ze alweer ver weg van mijn huis". Dus ze kwamen later wel weer langs.
De eerste afspraak zijn ze niet nagekomen, de tweede wel. Hierna lekte de airco niet meer.
Helaas nog geen twee maanden later begon de airco een piepend geluid te maken. Een afspraak maken om langs te komen was erg moeilijk, Johan probeerde het eerst telefonisch af te doen met "vieze filters" (wat erg onlogisch is na twee maanden). Na heel veel contact en drie maanden verder zijn ze nog eens langsgekomen. Het gepiep was even weg, maar al na een paar dagen was het weer terug.
Na weer contact opgenomen te hebben kreeg ik te horen dat het aan mijn muur lag (omdat die een beetje scheef/schuin is).
Langskomen was geen optie meer.
Kortom, beter blijf je weg bij dit bedrijf. Gelukkig heb ik eerst de airco laten aanleggen en het dakterras nog niet.