Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun sige kanon service fra start til slut. Selvom man bor på 2 sal og har kun trapper op så var montørene kanon flinke. Stille og rolige "boys" ;) Maskinen er igang med første vask efter de... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

'Vanessa' blev døbt og installeret lyn hurtigt med super service fra både kundeservice og en yderst hjælpsom, effektiv / dygtig montør. Glad for min nye hverdags hjælper 'Vanessa', som ikke skaber sig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nu er jeg ny kunde, men alt jeg har oplevet med levering, opsætning og venlig og effektiv betjening giver indtil videre fem stjerner.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk firma. Reagerer hurtigt, ringer hurtigt retur, overholder aftaler, , besked om, hvornår de leverer ( hurtigt) ringer inden de er her - 15 min før Montøren gjorde mere end forventet ( s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Huishoudelijke apparaat verhuurder
  2. ook in
  3. Huishoudapparatuur winkel

Geschreven door het bedrijf

Vaskemaskine på abonnement. WhiteOn er startet på ønsket om at gøre op med køb-og-smid-væk kulturen der dominerer måden vi forbruger hvidevarer i Danmark. Hos WhiteOn begrænser vi os til bare én model og har derved mange identiske maskiner, som vi kender som vores egen bukselomme, hvilket gør at det kan betale sig at reparere dem. Vores kunder ønsker en maskine der bare virker, derfor giver vi naturligvis livtidsgaranti, og udskifter maskinen med det samme hvis uheldet skulle være ude. WhiteOn tager ingen gebyrer, i stedet benytter vi et fast måneds abonnement, så får du som kunde ingen uforudsete udgifter, god service, og en maskine der altid virker. Herudover er levering og installation hos WhiteOn selvfølgelig altid inkluderet.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,8

Alle reviews

62 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Voxeværket har taget WhiteOn te' sig ...

Johannes og team't bag WhiteOn har virkelig overrasket positivt. En meget sikker, gnidningsløs og problemfri levering ... så nu kører vi jo bare de næste år og ser om ikke det holder lisså fint resten af vejen

25 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service fra White On.

Fantastisk service fra White On.
Vi har lejet en vaskemaskine hos dem, og da der opstod et problem, kom de hurtigt og løste det. Det viste sig at være en utæt slange, og hjælpen var både professionel, venlig og effektiv.
Kvalitetsprodukter og virkelig god kundeservice – klar anbefaling herfra.

19 februari 2026

Professionel & hurtig service

Jeg bestilte min nye Bosch vaskemaskine gennem WhiteOn og er meget tilfreds 😀 Nem og hurtig bestilling, og jeg blev hurtigt ringet op, hvor vi fandt en tid. Installation og nedtagning af den gamle vaskemaskine gik også hurtigt og smertefrit.

5 februari 2026

Super kompetente medarbejdere

Virkelig super dejlig rar montør man skulle næsten tro vi var i familie også rigtig rar dame på kontoret eder som man stod overfor hende på kontoret jeg vil varmt anbefale White one👏🏻

4 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kan desværre ikke give 0…

Kan desværre ikke give 0 stjerner...tænker der er en del fra whiteon's familiemedlemmer der har skrevet her...4.9 ud af 5 stjerne...det kan ikke passe...hehe...når Trine fra whiteon jeg sagde jeg ville og nu gør jeg det...
Til alle der bor på første sal og opefter er denne side ikke for jer....jeg bor på første sal...men en trappe man kan gå op ad ved siden af hinanden hele vejen op...det er jo et farligt job skriver trine til mig...jo jo men der er jo en erfaren montør og tænker ikke de er det der...lud doven, ikke arbejdsliderlig folk er åbenbart erfaren montør hos whiteon...held og lykke fremover over...elgiganten der købte jeg en ny vaskemaskine 1 time efter jeg skrev sidst med trunten og de levere selvfølgelig, lige som de gjorde med mit 95 tommer tv og mit køleskab...no prob...men whiteon...kommer ikke til at ske igen...og nej trine ...jeg er sgu ikke frustreret

2 februari 2026
Logo WhiteOn

Antwoord van WhiteOn

Hej Steffen,

Tak for din feedback.

Grunden til vores afvisning er rent praktisk: Vores koncept bygger på, at én montør håndterer både levering og installation ved hjælp af en trappemaskine. Ud fra dine billeder må vi desværre konstatere, at trappen er for smal til, at vores udstyr kan manøvrere sikkert.

Vi vælger altid at melde klart ud på forhånd, når vi kan se, at en opgave ikke kan løses med vores setup. Det gør vi for at undgå at køre forgæves og for at sikre, at vi kun påtager os opgaver, vi kan gennemføre forsvarligt.

Vi lytter gerne til kritik, men vi forventer, at dialogen foregår i en ordentlig og respektfuld tone – også når man er uenig i vores vurdering.

Rasmus, CEO hos WhiteOn

Det bedste

Det bedste ting jeg har oplevet længe .
Skønt service og pragtfuldt medarbejder.
Millioner gang tak .

28 januari 2026

Super hurtig service

Min vaskemaskine brød sammen, så bestilte en lejemaskine hos WhiteOn. Den blev installeret i løbet af få dage og den gamle maskine fjernede de for 200 kroner. Det var dælme nemt.

28 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kunne der gives flere stjerner ville…

Kunne der gives flere stjerner ville jeg gøre det , det fortjener i bare . Nu har jeg lejet både vaskemaskine, opvaskemaskine fra 2024 og i dag en tørretumbler , i har flyttet maskinerne fra en adr til der hvor jeg bor nu , uden beregning , og altid med et smil og venlighed , idag kunne tørretumbler ikke komme ovenpå vaskemaskine på grund af en hylde der hang i vejen , ingen problem den blev skruet af og sat op igen tros den var sat helt forkert op fra starten , og han skulle bøvlet med den , jeg tror aldrig jeg har mødt mere venlighed . Her er man garanteret gode maskiner der virker hele tiden , hurtighed , og venlighed , bedre kan det da ikke blive .

20 januari 2026

Anbefaler klart...

Hvorfor?

Fordi:
1. Pris.
2. Aftaler overholdes.
3. Nem at komme i kontakt med.
4. Let at opsige.
5. Den smukkeste Adonis-maskine😅, nem at betjene, jeps en kvindeting.
6. Fiktiv dato, da jeg ikke husker korrekt dato.

25 december 2024

Quick service

Quick service. The person who came to install, gave some good guidelines on how to use the machine to get the best out of it.

3 december 2025

fantastisk service!

fantastisk service, installation, levering, alt! havde lejet en vaskemaskine plus tørretumbler, flotte maskiner med navne på hver som var Majida & Kattrin :D - havde dem i en kort periode, da jeg skulle flytte pludseligt - hvilket var meget ærgerligt, for jeg var så glad for dem, men jeg lejer dem gerne igen!!! det er da helt sikkert! (:

17 februari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik både leveret en ny maskine og fixet noget el

Fik leveret en kondenstørretumbler da vi troede vores egen kondenstørretumbler var i stykker og valgte så at leje en ny, i steden for at bruge 4000-5000 på køb af en ny, det viste sig så, at tidligere montør hvor vi købte den "gamle", havde forbundet den forkert for 3 år siden, så nogle ledninger var smeltet over tid, og den mistede strømmen.

Vi valgte at tage imod den nye alligevel, og montøren der kom, fixede både de smeltede ledninger og satte en ny stikdåse op, helt uden beregning, kan kun komme med store anbefalinger herfra

11 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun gode ting at skrive

Fantastisk service fra white on meget fin kundeservice og er yderst flinke til at hjælpe,jeg kan kun give min bedste anbefaling her fra . Dejligt man kan leje opvaskemaskine og vaskemaskine tørretumbler hos jer .

12 november 2025