Lätt och smidigt köp. Vi ser fram mot att få hem den efterlängtade sandlådan. Vi är familjehem och har fått 2 små killar som nu ska få sin sandlåda . Högst upp på deras önskelista stod en egen sandlåd... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Väldigt enkelt att navigera på hemsidan och hitta information om de olika produkterna. Bra med flertalet bilder för att få en bra uppfattning om slutprodukten. Stort utbud med olika lekställningar som... Toon meer
345 / 5000 Çeviri sonuçları Jag kan inte säga att jag var nöjd med mitt köp. Först och främst klipptes inte alla klistermärken när jag fick det. Jag väljer en lekplats från webbplatsen och den lever... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otroligt bra kundservice med snabba svar! Hade problem med och lägga en beställning, skrev till kundservice som svarade snabbt och kunde hjälpa mig och få den rabattkoden som jag gick miste om. Jätt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Stort urval av lekställning med kana och gunga. Bästa kvalitet, bra priser och 10 års garanti. Det roliga börjar i Wickey-butiken!
Contactgegevens
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, Duitsland
- +46 (0)101 992 503
- info@wickey.se
- wickey.se
Dreams come true....
Enkelt att handla!!
The best playunit ever
The best playunit ever! Especially in this Corona time. The kids are bored of being home all the time, so this birthday present is amazing! They just love it and don´t ever want to leave.
Good costumer service, good quality. just have good things to say about Wickey!
Enkelt att beställa och utförliga…
Enkelt att beställa och utförliga beskrivningar på varorna jag tittade på.
Har precis beställt en lekställning så…
Har precis beställt en lekställning så det finns inte mycket att säga mer än att hemsidan var bra och betalningen gick bra.

Antwoord van Wickey GmbH & Co. KG
En riktig fin och stabil gungställning…
En riktig fin och stabil gungställning som kan starkt rekommenderas.
bästa siten att beställa saker från…
bästa siten att beställa saker från helt klart!
Jättebra sida
Jättebra sida, bra pris, leverans och kundkontakt! Rekommender starkt wickey! 👍
Väldigt smidigt att beställa
Väldigt smidigt att beställa. Barnen är överlyckliga.
Rekommenderas
Bra och prisvärd lekställning
Bra och prisvärd lekställning. Snygg och robust.
Jättebra erbjudande från Instragram
Jättebra erbjudande från Instragram och smydigt köp!
Stort utbud
Stort utbud, lätt och smidigt att välja rätt och beställa.
Rolig shopping!
Mycket bra priser och utbud
Mycket bra priser och utbud! Smidig betalning
Förhoppningsvis bra
Förhoppningsvis bra, har inte fått mina saker än men det gick smidigt att beställa
Jag och min fru handlar på Wickey för…
Jag och min fru handlar på Wickey för att vi vill ha en säker och tilltalande produkt till vårt kära barnbarn! Dessutom är det ingen nackdel att priset är attraktivt:)
Lättnavigerad site och kassa
Lättnavigerad site och kassa, däremot saknar jag fler betalningsalternativ.
Sara
Lätt navigerad hemsida
Lätt navigerad hemsida. Inväntar beställning och återkommer med uppdatering.
Easy to order but I am missing invoice…
Easy to order but I am missing invoice payment as option.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.