Lees wat reviewers zeggen
345 / 5000 Çeviri sonuçları Jag kan inte säga att jag var nöjd med mitt köp. Först och främst klipptes inte alla klistermärken när jag fick det. Jag väljer en lekplats från webbplatsen och den lever... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otroligt bra kundservice med snabba svar! Hade problem med och lägga en beställning, skrev till kundservice som svarade snabbt och kunde hjälpa mig och få den rabattkoden som jag gick miste om. Jätt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Stort urval av lekställning med kana och gunga. Bästa kvalitet, bra priser och 10 års garanti. Det roliga börjar i Wickey-butiken!
Contactgegevens
Franz-Savels-Straße 69, 52538, Gangelt, Duitsland
- +46 (0)101 992 503
- info@wickey.se
- wickey.se
Wickey har ett superbra utbud med många…
Wickey har ett superbra utbud med många roliga tillbehör till klätterställningarna och massor av gubgtyper!
Detta kommer vi kunna ha länge med många olika roliga saker som ändras med barnens ålder!
Snabbt, enkelt och bra köpupplevelse!
Hoppas på bra kvalitet och snabb leverans.
Enkelt sida att beställa från. Verkar inte vara alltför lång leverans tid. Däremot så gillar jag inte att det står att vissa lekställningar är specifikt för tjejer/killar. Jag trodde vi hade kommit längre I utvecklingen år 2019 än att generalisera vad barnen har för lekar och intressen. Jag köpte i alla fall en som skulle vara "för flickor/vänninorna" till min SON. Min son är autistisk och har svårt med att leka där det är för mycket folk. så då får man fixa en egen lekpark hemma istället.
Hoppas på bra kvalitet och snabb leverans!
Fantastisk hemsida med bra information…
Fantastisk hemsida med bra information och mycket inspiration
Supersmidigt!
Gick supersmidigt att beställa via hemsidan och allt laddade snabbt.
Enkelt att handla :)
Synes dette er en fantastisk side
Synes dette er en fantastisk side, der det er masse utvalg til unger. Har akkurat bestilt et lekeapparat nå og ungene gleder seg masse. Voksne gleder seg og.
Snabbt och smidigt
Stort utbud med många olika…
Stort utbud med många olika lekställningar att välja på! Vi hade önskat att man kunde ändra färg på fler av detaljerna. Nu väntar vi med spänning på leveransen för att se vad barnen kommer att hitta på i sitt nya lekland!
Brett urval och fantastiska priser
Mycket brett urval att välja mellan, tydlig och bra information, lättöverskådligt och framförallt riktigt bra priser.
Så mycket fint att välja på
Så mycket fint att välja på, bra erbjudanden och nånting som passar alla. Vi är en förening med massa barn som kommer få leka i denna ställning, skulle vi vinna tillbaks pengarna skulle vi bekosta på oss ännu mer saker till lekparken
/ Jane
Allt har gått smidigt och nu längtar…
Allt har gått smidigt och nu längtar hela familjen till vi får hem vår Ghostrider :)
Väldigt enkelt att navigera på hemsidan…
Väldigt enkelt att navigera på hemsidan och hitta information om de olika produkterna. Bra med flertalet bilder för att få en bra uppfattning om slutprodukten. Stort utbud med olika lekställningar som jag letade efter, otrolige prisvärda jämfört med liknande produkter hom konkurrenter. Mina barn kommer bli överlyckliga med sin StormFlyer väldigt enkel betalninglösning.
Lätt och smidigt köp
Lätt och smidigt köp. Vi ser fram mot att få hem den efterlängtade sandlådan. Vi är familjehem och har fått 2 små killar som nu ska få sin sandlåda . Högst upp på deras önskelista stod en egen sandlåda att leka i. Killarna älskar att leka med sand så nu får dom en stor och väldigt prisvärd sandlåda, sin alldeles egen.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.