Mooi hangertje besteld duurde lang voor ik het thuis kreeg mijn vrouw blij gemaakt was op een dag hangertje vergeten uit te doen stapt in de douche hangertje wordt nat het goud en zilver klapt eraf .
Geen ster waard! Vreselijke webshop met rommel. Als je vervolgens wilt retourneren moet je retourinstructies opvragen via de email maar daar krijg je nooit reactie op. Wanneer je dan via een d... Toon meer
Producten komen weken later aan dan geadverteerd. Verkoper beweert 14karaats sieraden te verkopen, maar het is AliExpress dropshipping. Dus enorm slechte kwaliteit. Het product is niet te retourneren,... Toon meer
Heb in maart bestelling gedaan via Klarna die was nooit binnen gekomen, nu wachten op onderzoek via Klarna..en nu zijn we in Julie, ik krijg opeens een e-mail van WIVIO dankjewel voor u bestelling b... Toon meer
Wivio is dé online webshop voor topkwaliteit producten en betrouwbare service. Shop een breed assortiment aan must-haves en ervaar klantenservice van topniveau. Vertrouw op Wivio voor al je online aankopen.
Hofland 65, 3641gd, Mijdrecht, Nederland
- support@wivio.nl
- wivio.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Opgelicht
Dit is SCAM!
Dit is SCAM!! Niets bestellen aub. Ik zit ook al weken te wachten op m’n kattendonut.
Kattengrot aangekocht op 05.12.2023
Kattengrot aangekocht op 05.12.2023, nog steeds niets ontvangen ook al zou het na 1 dag worden geleverd.
Als ik vandaag mijn volglink wil open komt er een error. Eveneens op hun website, niet te vertrouwen en 40 € armer hier....
Poezen "donut" besteld via Instagram…
Poezen "donut" besteld via Instagram link bij Wivio.nl en nu al 3 weken op mijn bestelling aan het wachten!
Mail gestuurd naar support en die zouden contact opnemen, maar is nog niet gebeurd. Nu ook mail naar hustens.nl.... ben benieuwd... maar ik vrees dat ik mijn centen kwijt ben en ook ben opgelicht. Ik zal op elke advertentie van Wivio een alert bericht sturen!!!!
Ik vrees dat ik ook ben opgelicht
Ik vrees dat ik ook ben opgelicht! Ik heb weken geleden een kattengrot besteld én betaald en tot op heden nog niks ontvangen! Ik krijg ook geen contact met hun, ze antwoorden niet terug op mijn talloze mails! Ik baal er ontzettend van!!!
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het, ben al vanaf juli aan het wachten op mijn bestelling. En ze komen met een aflever bericht die ik nooit gehad heb.
Poezen donut besteld
Artikel besteld. Verkeerde kleur ontvangen. Mail gestuurd. Foto gestuurd. Daarna nooit meer iets gehoord. Rekening van Klarna stopgezet. Ga ik niet betalen. Ze komen niet met een oplossing. Heel slecht. Laat je niet verleiden hier iets te kopen. Nooit meer.
Nooit iets bestellen hier
Nooit iets bestellen hier! Verkeerde maat, schoenen met lijmresten en kapotte veter. Zelf betalen voor retourneren en reageren ho maar.
GROTE KLACHT
Ik wacht al maanden op mijn bestelde Kattengrot, heb hem ook al betaald!!! Krijg de vreemdste mails van hun in het Engels, begrijp er helemaal niets van. Wil mijn geld terug, maar geen enkele reactie!!!! Volgens mij bestaat het hele bedrijf niet!
SLECHT SLECHT SLECHT RAAD IK HELEMAAL…
SLECHT SLECHT SLECHT RAAD IK HELEMAAL NIET AAN NIEMAND
heb een bestelling gekregen die niet de juiste is elke keer mailen mailen, ze vragen nonsence en sturen geen retour adres 2 maand al bezig met dit SHIT 🤬🤬🤬
Geen product ontvangen
Ik heb op 18 september een ketting besteld zou tussen 7a 10 werkdagen worden bezorgd. Het is nu 13 oktober en nog niks ontvangen. Meerdere malen gemaild en geen reactie. Ben bang dat ik me 45 euro kwijt ben.
Dus zeker hier niet bestellen.
Wat een slechte site
Wat een slechte site, nooit maar dan ook nooit iets op bestellen. Je krijgt ook absoluut geen contact met de klantenservice, heb ook geen mail gehad dat het bevestigd is. Waardeloos echt waar.
Super slecht!
Super slecht nooit mijn product ontvangen en reageren niet op mijn emails!!! Ondertussen krijg ik aanmaningen voor mijn product dat ik nooit heb ontvangen
Geen ster waard
Geen ster waard!
Vreselijke webshop met rommel.
Wanneer je dan via een dispuut toch retour instructies krijgt willen ze ineens maar 50% retourneren omdat je te laat bent!
Het is dat ik een ster aan moet klikken…
Het is dat ik een ster aan moet klikken om tekst in te voeren, maar 1 ster is nog teveel voor ze.
Ook ik heb een slechte ervaring met dit bedrijf. Sneakers besteld in mt 41, gelukkig met achteraf betalen via Klarna. Toen de betalingstermijn weken later bijna was verstreken en ik nog niets had ontvangen, contact opgenomen via mail en gezegd dat ze de order mochten laten vervallen.
Toen kwam de bestelling plotseling wel.
Alleen op de sneakers stond mt 40, dus dat klopte sowieso niet. Vervolgens, denk ik, dat het mt 36 of 37 was. In ieder geval veel te klein. Kosten voor retour moet je zelf betalen ook al klopt er niets van de levering.
Onbegrijpelijk dat dit soort bedrijven in Nederland mag adverteren met deze waardeloze producten.
Geen levering of mogelijk tot contact met de klantenservice
Twee maanden geleden een jurk besteld met de achteraf betaalmethode.
Nooit iets ontvangen ondanks meerdere pogingen tot contact te leggen.
Ik raad het niet aan. Als je toch besteld, pak zeker Klarna of een methode waarbij je pas na levering betaald.
Schoenen te groot wilde terug sturen…
Schoenen te groot wilde terug sturen wel 10 x gevraagd om retour label geen antwoord. Gelukkig met Klarna betaald slecht bedrijf!!! Gewaarschuwd!!!
Onlangs een hart met ketting besteld en…
Onlangs een hart met ketting besteld en zeer snel geleverd. Heel mooi. Bedankt
het zijn een stelletje pleuris dieven…
het zijn een stelletje pleuris dieven ik ben 109euro kwijt en heb helemaal niets zelfs met paypal achter hun aan komen ze iedere keer met rot smoezen ik zou 7juli alles krijgen is nu 24ste en komen ze weer met een trut smoes ze hadden trackingnummers gestuurd die helemaal niet gevonden werden als er mensen zijn die ze op willen zoeken ik ga mee want dit moet niet kunnen ik ga in elk geval tv erbij halen het programma opgelicht ofzo ik kijk wel wie er trek in heeft liefst ga ik er zelf naartoe terugbetalen kunnen ze niet ja de helft kreeg ik als mail terwijl hun je proberen te bestelen door niets te verzenden en zeggen dat het verzonden is Je review bevat ongepast taalgebruik. Wijzig de gemarkeerde tekst om je review te kunnen publiceren. sorry mag niet schrijven hoe ik erover denk is dat erg wat heeft een review dan voor nut
Dropshipping met slechte klantenservice
Dit is gewoon dropshipping, aka geen eigen producten en geen goede kwaliteit. De broek die ik besteld had ging bij het passen al kapot, toen ik de klantenservice mailde zeiden zij dat ze ‘met de leverancier contact op zouden nemen’, terwijl zij zelf degenen zijn die dit product verkopen. Daarna ook nooit meer een update gehad, ook niet nadat ik er nog een mail achteraan heb gestuurd.