Bestel niets dat via dit bedrijf wordt verkocht. Het pakket wordt niet geleverd en men weigert terug te betalen onder het mom van interne onderzoeken en dergelijke.

Vuile vieze stelletje oprichters!!!! Ik sleep jullie nog eens via het gerecht werk zelf bij het o.m ergens voor betalen wat niet geleverd wordt dat is pure misleiding en oplichting en vervolgens reage... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

OPGEPAST!! Malafied bedrijf

30 januari 2026

Wel betaald niets ontvangen

Je betaalt, DPD ook Duits schrijft op zijn site bezorgd.
Waar dan te gierig om een briefje in de bus te steken waar dan?
Je spreekt wat af als je thuis bent, nee ze komen week eerder.
Alles een Duitser zegt "es tut mir Leit" Klantviendelijkheid 0,0. Geld ontvangen stik maar. Gewoon legale diefstal door Herr Dr Dr Professor en wat nog meer oplichters titels ze hebben.

8 mei 2025

Zelf geen 1 ster waard.

Zelf geen 1 ster waard.
Oplichters eerste klas! Toestel onder wettelijke garantie is kapot. Werkt niet meer. Geven een tegemoetkoming van 30€ !! Op een toestel van 250€ dat 7 maand oud is.
Vragen om filmpjes en bekijken ze gewoon niet.

22 oktober 2024

Geld kwijt!

2 keer defecte traphekjes ontvangen. Deze retour gestuurd maar nooit mijn geld terug ontvangen. Klantenservice is waardeloos. Al sinds juli bezig mijn geld retour te krijgen. Koop hier niet!!

15 juli 2024

Rollator besteld Reiskoffer set ontvangen

Hebben in juli een rollator besteld. Pakket werd bezorgd toen bleek dat er een reiskoffer set in zat. Retourzending aangevraagd, retour gestuurd na goedkeuring. Maar tot op heden nog altijd geen geld terug ontvangen. Meerdere mails gestuurd maar nooit antwoord op terug gehad.

26 juli 2024

Pakket onvolledig, en geven 10% korting op volgende aankoop.

Ik heb een barbecue gekocht bij dit bedrijf via Amazon.com.be, bij aankomst / montage blijken de RVS roosters (voor het vlees op te leggen) niet aanwezig in de doos.
Ik krijg de optie van de verkoper om de doos terug te sturen (wat heel duur is, en de Barbecue zit al in elkaar), en voor de rest een 10% korting op mijn volgende aankoop bij een bepaald bedrag.
Ook antwoorden ze heel de tijd in een andere taal, eerst Duits, dan Engels en dan weer Frans.
Ze kunnen even goed roosters uit een andere doos opsturen maar ze weigeren dit te doen, op amazon.com.be is de Barbecue uitverkocht maar op hun eigen website staan er nog voldoende op.

5 augustus 2024

Koop niet bij deze verkoper via Amazon

Koop niet bij deze verkoper via Amazon. Slechte goedkope China artikelen. Wettelijk garantie? Daar geven ze niets om, je krijgt een tegoedbonnetje van 10% voor een item van 200 euro dat binnen 3 maanden kapot is. Wat een opliichters!

5 juli 2024

Een tevreden klant

In november 23 een verwarmingstoestel besteld bij deze firma. Na enkele dsagen werd dit toestel geleverd.
In januari 24 ging dit toestel stuk. Via bol.com contact opgenomen met de verkoper om een herstelling aan te vragen. Enkele uren later ontving ik een mail van de verkoper om het toestel terug te nemen en de betaalde som terug te storten. Vier dagen later stond de som op onze rekening. Een woord, klasse

15 januari 2024

Wmk🗑🗑

Nep, oplichting en ponzi. Ik was wekenlang geblokkeerd voor mijn account. Ik moest een alternatief vinden door te rapporteren aan het team/de website die op mijn profielnaam stond en kreeg later mijn terugbetaling van £ 53.000.

24 december 2023

Slecht bedrijf en zeer zeer klantomvriendelijk

Ik heb bij dit bedrijf via bol.com twee bladzuigers besteld op 28 november.
als eerste instantie had ik er een besteld en geannuleerd maar heb me toch bedacht en heb er twee besteld voor onze zoons tweeling de verjaardag.
in november al besteld maar tot heden nog niets binnen gekregen.
Heb meerdere malen mails gestuurd krijg wel mails terug maar Kort en krachtig.
maar tot nu toe zie ik dar ze alleen nog maar zijn aangemeld op de DPD depot dat ze niet veel verder komen vanaf
de dag dat ik ze besteld heb ze hebben daar wel gelijk de etiket aanmelding gedaan (3× apart zelfs)maar niet verstuurd.
tot nu toe staan ze nog steeds op dezelfde plek.
sturen ze me een retour sticker en mag ik met drie stuks omdat die ene geannuleerde niet meer lukte op zoek gaan naar een DPD locatie om ze terug te gaan brengen. ALS ZE überhaupt nog binnenkomen.
slechte slechte review voor dit bedrijf vraag of ze me willen bellen maar schepen me Kort en krachtig af met een e-mailtje.
Ik raad echt niemand aan om bij hun te kopen het duurt nog langer om het binnen te krijgen als dat je het aan de andere kant van Europa besteld.
Er zal maar iets mis zijn met het apparaat qua garantie...
Nou dan raad ik het wel dat je dat jan vergeten.
Nee snap ook niet dat bol.com hun in het systeem hebben staan Dit kan gewoon niet zo kun je niet met klanten omgaan.
Maar het belangrijkste het merk van de bladzuiger komt wel goed uit de strijd Dat is dan wel weer jammer alleen je moet ze niet bij hun kopen.
Hun zorgen er wel voor dat de naam van de bladzuigers een slechte naam krijgen terwijl die er niets aan kunnen doen

8 december 2023

Kocht een kachel butaan bij hun maar…

Kocht een kachel butaan bij hun maar voor 181 euro week later staat de zelfde kachel alleen ander merk voor 95 euro dus emailen met ze maar geen normale reactie. Ben al dagen bezig met ze. Maar krijg geen retour etiket ben ook bang als ik terug stuur me geld ook nog kwijt ben. Dus ik denk 2 x na voor ik überhaupt bij wmk trading ga bestellen met hun kesser kachels. Oplichters.....

28 oktober 2023

Communicatie snel maar volledig mis

Pakketje was zogenaamd afgeleverd, ik heb Amazon gecontacteerd en aangegeven dat ik alsnog de bestelling geleverd wilde hebben.
Van WMK moest ik een formulier van niet-levering invullen, en kreeg binnen een dag het bericht dat het volledige bedrag teruggestort zou worden.
Ik gaf aan dat ik iets anders had aangegeven, namelijk levering van de goederen. Weer een bericht van WMK teruggekregen dat geld was gestort

Het bijzondere is dat ik vandaag erachter kom dat het pakketje bij de buren is afgegeven, zonder dat ik ook maar iets daarover heb vernomen. Het bedrag staat inmiddels op mijn rekening, dus dat gaat weer richting WMK; benieuwd hoe ingewikkeld dat gaat worden

Waarom maar 2 sterren? Omdat dit allemaal nodeloos ingewikkeld en tijdrovend is, en WMK geen rekening houdt met mijn gemaakte keuze, noch daarop ingaat.
Product overigens netjes gekregen, in goede staat

25 augustus 2023

Op 2 juli 2022 via amazon een dure…

Op 2 juli 2022 via amazon een dure bolderkar van €203 bedoeld. Was meteen al niet goed maar hierop korting gekregen. Maar na 4x zuinig te gebruiken en nog geen jaar oud is die kapot. Dakje zitten al wat gaatjes in en sommige wieltjes zwenken zo erg dat ze soms niet werken of lijkt dat het wieltje er zo af vliegt. Ben al zolang bezig maar enigste antwoord is 15% korting? Wat denk je zelf? Geef de €203 maar terug. Retour sturen doe ik ook niet eventueel pas wanneer wij het geld teruggestort hebben. Zoveel slechte recensies ook over dat mensen spullen retour sturen en dan hun geld niet krijgen.

Enigste oplossing is ons geld terug! Ik zal anders hier van een zaak maken en het programma BOOS mailen!!

2 juli 2022