Woodenfactory Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har bestilt en familievægkalender i træ, som blev leveret i løbet af kort tid. Vi modtog kalenderen med posten og var meget spændte på at se resultatet. Øverst stod vores familienavn og neden... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte bordkort fra Wooden Factory som først og fremmest blev leveret utrolig hurtigt! Derudover er vi super glade for bordkortene, kvaliteten er i top. Kundeservicen er desuden det bedste jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig service. Havde bestilt forkerte navne (2-3 stk.). Skrev til dem og fik meget hurtigt svar tilbage fra en venlig og hjælpsom medarbejder som hjalp med at få de rigtige navne med min oprindelig... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Decoratie- en interieurwinkel

Geschreven door het bedrijf

Der blev brugt meget energi på indretning, da jeg endelig havde fundet drømmeboligen. Idéen til at gøre huset mere personligt med blandt andet toiletskilte i træ og navneskilte til drengenes værelser opstod men jeg havde svært ved at finde bogstaver og figurer, der levede op til mine forventninger. Jeg begyndte derfor selv at designe filer, så jeg kunne producere dem i netop det materiale jeg ønskede. Lige så stille udviklede jeg flere designs - her i blandt mine populære toiletskilte og bordkort til min mindste søns dåb og sådan startede eventyret om Woodenfactory ♡ Jeg designer, producerer og pakker med stolthed og kærlighed fra Hasseris ved Aalborg ♡

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

63 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Really cute, ordered two times.

The delivery was fast. I really like the "lables", so much so that I ordered again, however the new ones were made from a darker wood which made them stand out from the ones we already had, ruining the uniform look that the lables were creating. Anyways, it's a really cute product, worth ordering, just keep in mind that since it's made on wood they can be slight variations if you chose to order again in the future.

15 februari 2025
Logo Woodenfactory

Antwoord van Woodenfactory

Thank you so much for your thoughtful review and for ordering from us not just once, but twice! ♡
We're truly happy that you love the look of the labels – and we completely understand your wish for a consistent appearance. Since we work with real, natural wood, small variations in color and grain can occur between batches, and we’re so sorry this affected the uniform look you were going for.
We're really grateful for your kind words and your understanding – and we’re always here if you have questions before a future order.

Woodenfactory ♡

Logo Woodenfactory

Antwoord van Woodenfactory

Hej Susanne ♡

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿
Vi er glade for, at både bestilling og levering gik som det skulle – det betyder meget for os!
Tak fordi du valgte os.

De kærligste hilsner
Woodenfactory ♡

Fin kundeservice

Der var i første omgang lidt problemer med min ordre, men blev ringet op og fik lovning på at få tilsendt en ny, uden beregning, meget fin kundeservice.

2 februari 2025

Super tilfreds!

Jeg er helt igennem tilfreds med min oplevelse med Woodenfactory. Jeg bestilte bordkort formet som fodbolde til min søns konfirmation og de var lige som de skulle være og virkelig flotte. Og så var der super hurtig levering!

26 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Service og produkter er i top!

Jeg har bestilt hos woodenfactory 2 gange, og været fuldt ud tilfreds begge gange! Jeg har bestilt organiserings- og oprydningsbrikker, med personlige designs! Service og produkter er i top!!! Handler der gerne igen! 🤩

31 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og produkt over al forventning

Bestilte en kaffefilterholder og den er simpelthen så fin!! Der stod på hjemmesiden de først bliver lavet ved bestilling og jeg fik den alligevel allerede efter 5 dage (trods bestilling lige op til weekend)!
Hjemmesiden var nem og overskuelig og levering hurtig! Produktet er over al forventning!

31 januari 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde en mega god oplevelse

Jeg havde en mega god oplevelse, jeg fik både bestilt de fine brikker til organisering og ekstra brikker som de lavet efter ønske, rigtig god kommunikation og super god service, kan stærkt anbefale dem😊

16 januari 2025

Fantastisk kundeservice!

Vi havde bestilt bordkort på en anden dansk hjemmeside, som desværre viste sig at være svindel. Derfor stod vi, en uge inden vores bryllup, uden bordkort. Vi lagde en bestilling hos Woodenfactory, ringede dagen efter og forklarede, hvor "kritisk" vores situation var. Her blev vi mødt af en yderst kundeorienteret kundeservice, der lovede, at de sagtens kunne løfte opgaven. I dag, blot et par dage før vores bryllup, har vi modtaget de flotteste bordkort sammen med en håndskrevet lykønskning fra Jesper, der ønsker os en fantastisk dag. Bedre kundeservice skal man lede længe efter!

14 januari 2025
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde bestilt en medalje holder med navn og figur på. Jeg modtager en pakke, som tydeligt er blevet trampet på, og dermed også en knækket holder. Jeg tager billeder og mailer afsted til firma, som kvitterer med: Vi sender en ny afsted til dig ❤️‍🩹 Super service og forståelse, og ny vare nåede frem inden det blev jul. Tak skal I have! 😍🙏🏼

10 december 2024
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk produkt og alt over…

Fantastisk produkt og alt over forventningen. Håber personen bliver glad for den :)
Jeg var virkelig bange for om man ikke kunne stole på hjemme siden. Men det kan man sagtens.

Hurtig levering og fantastisk service, stor anbefaling her fra

29 november 2024