WoodUpp - Danmark Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Industrivej 59, 6760 Ribe, DK

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Great customer service from WoodUpp. But your sub-supplier for transport (DHL), have some steps to go to call it a good service. We had to delay the delivery because the trasport office (Still DHL)... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har bestilt flere forskellige produkter, bl.a. spejl, magnettavle, hylder, kroge og LED-strips, og vi er meget tilfredse. Både kvaliteten af produkterne og hvor gennemtænkt og nemt systeme... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Akustikpanel Colored, Oxide Grey, Black Felt har netop fået monteret 3 paneler i min stue. Helt klar forbedring af akustikken, lever fuldt ud op til forventningerne. Meget flot spil i træet. Nemme at... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Meubelfabrikant

Over WoodUpp - Danmark

Geschreven door het bedrijf

At WoodUpp, we design products that make spaces feel extraordinary. From our signature acoustic panels to a growing range of accessories and interior solutions, everything we create is made to bring warmth, character, and calm to your environment.

We’re driven by a belief that great design should be both beautiful and functional—and that it should be built to last. Whether you’re styling a home, office, or commercial project, our products are easy to install, sustainably made, and designed to make a real impact.

We started WoodUpp because we saw a need for something better in the interior industry. Too many solutions are mass-produced, low quality, and forgettable. We're here to raise the bar—with craftsmanship, care, and a genuine commitment to doing things the right way.

Designed to Make People Feel Good

Geschreven door het bedrijf

At WoodUpp, we create acoustic panels that combine beautiful Danish design with practical sound absorption—perfect for homes, offices, and commercial spaces. All our products are crafted with care and a strong focus on sustainability, using high-quality materials that are easy to install and made to last. Whether you're after a modern, cozy vibe or need to tame the echo in a room, we’ve got you covered. We're proud to help people create spaces that look and sound great.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 93% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

1.648 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Meget fin service

Fin kvalitet, hurtig levering og fin service. Meget fin behandling ved reklamation.

18 augustus 2026

Hej Gert,

Tusind tak for din anmeldelse og for de rigtig fine ord! Hvor er det dejligt at høre, at både kvalitet, levering og vores service har levet op til dine forventninger.😀

Vi bliver især glade for at høre, at du følte dig godt behandlet i forbindelse med din reklamation. Det er netop dér, vi gerne vil være til at hjælpe – også når tingene ikke går helt efter planen. 💛

Tak for din tillid og for at vælge WoodUpp!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse…

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos WoodUpp. Alt fra bestilling til levering og service har generelt fungeret rigtig godt. Produkterne er af god kvalitet, og jeg er meget tilfreds med mit køb. Servicen har også været rigtig god og professionel.

Den eneste lille ting, jeg synes kunne forbedres, er leveringen. Det var ikke muligt selv at vælge leveringsdag og tidspunkt, hvilket gjorde det lidt svært at planlægge. Derudover synes jeg, at priserne var lidt høje. Hvis priserne var en smule lavere, ville det være endnu bedre.

Alt i alt er jeg dog rigtig tilfreds med WoodUpp og kan sagtens anbefale dem.

13 augustus 2026

Hej Azam,

Tusind tak for den fine og ærlige anmeldelse! 💛 Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem, og at både kvaliteten og vores service har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt din pointe omkring leveringen. Det gør selvfølgelig planlægningen sværere, når man ikke selv kan vælge en bestemt dag eller et tidspunkt. Din feedback omkring både dette og prisniveauet tager vi med os. 🙏

Tak for anbefalingen, og ikke mindst fordi du valgte WoodUpp. Vi håber, du får glæde af resultatet! 🪵✨

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Great customer service from WoodUpp.

Great customer service from WoodUpp.

But your sub-supplier for transport (DHL), have some steps to go to call it a good service. We had to delay the delivery because the trasport office (Still DHL) couldn't take a message

10 augustus 2026

Hi Bjørn,

It means a lot to hear such positive words about our customer service, thank you! 💛 I can see that you’ve been in contact with Ylva, and we’re so glad she could help you along the way. I’ll happily pass the compliment on to her 😊

At the same time, the delivery is part of the overall experience too, so we’re sorry the delivery experience made things unnecessarily difficult. Having to change your plans because a message couldn’t reach the right place is understandably disappointing.

We appreciate you bringing this to our attention and will take your comments about the transport experience on board.

Thanks for sharing both the good and the not-so-good with us. We really appreciate the honest feedback. 📦🤝

Super service, lækkert produkt. Skarp kundeservice. Kan kun anbefales

Thomas

3 augustus 2026

Hej Thomas,

Super service og et lækkert resultat, så kan vi næsten ikke ønske os mere 😄🪵

Tusind tak for anbefalingen og for at dele din oplevelse med os. Det sætter hele teamet stor pris på! 🙌

Acoustic panels and accessories

Very happy with the product quality - both the acoustic panels and the related accessories. The delivery service to Finland worked well, and the products were carefully packaged to avoid any damage along the long delivery. The company was also very accomodative to our special wishes regarding the delivery timeline in the middle of the summer holiday period.

17 juli 2026

Hi Seppo,

Thank you so much for this lovely review ⭐ It makes us really happy to hear that everything made it safely all the way to Finland 📦

We’re also glad Pia could help with your special wishes around the delivery timing and make things work around your summer plans. I’ll make sure she gets your lovely feedback too ☀️💛

We hope you’re just as happy with the finished result. Thanks for choosing WoodUpp!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Very satisfied with the Woodup products

This time I knew what I was getting into. When the products finally arrived they were exactly what I had ordered and everthing was carefully packaged. I have already recommended Woodup to friends who have commented on the result

14 juli 2026

Hi Harald,

It sounds like the finished result is doing a pretty good job of advertising for us already 😄⭐

We’re so glad you’re happy with everything, and hearing that you’ve recommended WoodUpp to your friends really does mean a lot. Thanks for trusting us again, Harald 💛

Meget god produkt.

Jeg er meget tilfreds med produktet og god service.

10 juli 2026

Tusind tak, Mirna! 😊

Hvor er det dejligt at høre, så bliver vi altså lidt ekstra glade her hos WoodUpp! 🙌

Vi håber, du bliver ved med at være lige så glad for resultatet derhjemme. Og skulle du en dag få lyst til endnu et WoodUpp-projekt, så ved du, hvor du kan finde os. 😉

Med venlig hilsen,

Bra produkt

Lett å orientere seg på hjemmesiden, godt forklart med instruksjonsvideoer og informasjon

6 juli 2026

Hei Kine,

Det er akkurat slik vi håper nettsiden vår skal fungere 😊🙌 Fint å høre at du enkelt fant frem og fikk den informasjonen du trengte.

Takk for de fine ordene 🌿

Med vennlig hilsen,

Good quality

Good quality

8 juli 2026

Hi Napat,

Thank you for the kind words 🙌 We’re so glad you’re happy with the quality. 🌿

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sød betjening ved afhentning og mega…

Sød betjening ved afhentning og mega hjælpsom ☺️💪

7 juli 2026

Mange mange tak, Berit 😊
Vi ELSKER når vi får besøg i vores showroom.
Vi håber i bliver så glade for jeres nye paneler og Create tilbehør.

I er altid velkommen tilbage til en kop kaffe. ☕

De varmeste hilsner

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super produkter og meget hjælpsomme og…

Super produkter og meget hjælpsomme og flinke når man ringer til kundeservice.
Deres hjemmeside er lidt uoverskueligt samt deres produkter er lidt dyre. Kvalitet og pris hænger sammen.

3 juli 2026

Hej Allan,

Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner 😊

Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med vores produkter, og at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder rigtig meget for os.

Tak også for din ærlige feedback om hjemmesiden og priserne. Vi har faktisk for nylig lanceret en ny hjemmeside, som vi håber opleves mere overskuelig og brugervenlig. Og selvom vi ved, at vi ikke altid er de billigste, arbejder vi hver dag på at levere en kvalitet og en service, der er pengene værd.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på. 🤩

Fantastiske produkter og webshop! TAK

Både kvaliteten af produkterne og hvor gennemtænkt og nemt systemet er at montere, har imponeret os. Det er virkelig smart, at man kan sætte det hele op uden at bore huller i væggen, samtidig med at produkterne nemt kan flyttes rundt efter behov. Derudover ser det bare rigtig godt ud. Man kan virkelig mærke, at der er kælet for både detaljerne og det æstetiske.

Derudover har kundeservicen været i top med hurtige og hjælpsomme svar, og leveringen var også hurtig.

Alt i alt en fantastisk oplevelse. Sådan burde alle webshops være.

Vi handler helt sikkert her igen. Tak for en rigtig god oplevelse. 5 stjerner+++

1 juli 2026

Hej Jonas,

Sikke en anmeldelse – tusind tak! 🤩

Det gør os virkelig stolte at læse, at I har haft så god en oplevelse med både vores produkter, levering og kundeservice. Det er især dejligt at høre, at I sætter pris på den fleksibilitet, vores system giver, og at I oplever, at der er tænkt over både funktionalitet og design.

At I har valgt flere forskellige produkter og er glade for dem alle, er den bedste feedback, vi kan få 💚

Og jeres afsluttende ord om, at "sådan burde alle webshops være", varmer virkelig. Det er præcis den oplevelse, vi hver dag arbejder på at give vores kunder.

Tusind tak for de 5 stjerner+++ og for at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!

Great Quality!

Perfect!

Love their panels in my studio! Great quality.

2 juni 2026

Antwoord van WoodUpp - Danmark

Thank you so much! Having panels in a studio really makes the whole difference. I am so happy to hear that everything worked out well for you. 😊

Thank you so much for this 5-star review! 🌟

Best regards,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kvaliteten lever desværre ikke op til…

Kvaliteten lever desværre ikke op til mine forventninger. På et af panelerne var der sort støv, som jeg antager stammer fra produktionen. Jeg fjernede det med en hårdt opvredet klud i overensstemmelse med WoodUpps anbefalinger, men det har desværre efterladt en synlig plet på panelet.

Jeg har efterfølgende kontaktet kundeservice, men har desværre ikke oplevet at få den hjælp, jeg havde forventet.

26 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Thomas,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med et af dine paneler.

Jeg kan se, at du sendte din mail fredag, og at vores kundeservice allerede mandag formiddag var i dialog med dig. Vi svarer altid så hurtigt vi kan, og vi er glade for at kunne hjælpe. 😊

Vores paneler er ubehandlede og plejer normalt ikke at reagere sådan på en hårdt opvredet klud. Derfor vil vi rigtig gerne undersøge sagen nærmere – Pia har netop bedt dig om at sende et billede på nærmere hold, så vi kan se, hvad der er sket, og hjælpe dig bedst muligt videre.

Vi er altid her for at give vores kunder den bedste oplevelse, også når noget går skævt. Vi vil rigtig gerne finde en god løsning sammen med dig, så vi afventer dit billede på mailen. 😊

Landechef, WoodUpp

Lækre produkter!

Lækre produkter.

Jeg var desuden kommet til at købe en forkert vare, og eftersom jeg lagde ny bestilling på et dyre produkt, valgte Woodupp at sende mig en returlabel.

17 mei 2026

Hej Simone,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊

Vi ved, at det kan være frustrerende at opdage, at man har bestilt den forkerte vare. Derfor er vi glade for, at vi kunne gøre processen lidt nemmere ved at sende en returlabel, så du hurtigt kunne komme videre med dit projekt.

Det betyder rigtig meget for os, at du både er tilfreds med produkterne og den service, du har oplevet.

De bedste sommerhilsner,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trods lidt ventetid på produktet

Trods lidt ventetid på produktet, så super service og virkelig lækker kvalitet af produktet da det så endelig kom.

23 april 2026

Hej Kim,

Hvor er det dejligt at høre, at produktet levede op til forventningerne, da det endelig kom.

Tak for din tålmodighed undervejs og for de pæne ord om både kvaliteten og servicen. Vi ved, at ventetid aldrig er sjovt, så det betyder ekstra meget for os, at du alligevel har haft en god oplevelse ✨

Pia fra WoodUpp 💚

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt produkt, hurtig fragt og god kvalitet

Gode tutorials, nemt at samle. Nu havde jeg købt en af de der vægge som bestemt kræver 2 personer som anvist, dog var væggen 2cm for lav til min lejlighed så skulle lige lave en løsning. Det er ikke deres skyld, jeg vidste godt den var for kort. Jeg ville bare ønske de der vægge kom i flere størrelser og lidt billigere :P
Leveringen er også den bedste jeg har haft. Modtog reelt pakken under 24t efter jeg bestilte og manden der leverede ringede i forvejen og var også sød nok at bære den ind for mig. Alt var pakket sikkert ind.
All in all god oplevelse.

28 april 2026

Hej Anne-Katrine,

Tusind tak for din grundige anmeldelse og de 4 stjerner ⭐️

Det glæder mig rigtig meget at høre, at du havde glæde af vores tutorials, og at både montering og levering levede op til forventningerne. Hvor er det fantastisk at høre, at pakken var fremme så hurtigt, og at leveringen blev en god oplevelse 📦✨

Tak også for din feedback omkring størrelserne på vores rumdelere og prisen. Det er værdifuldt input, som vi tager med os i vores videre udvikling af sortimentet.

Pia Lund

Den gode

Den gode, hjælpesomme ordreekspedition.

20 mei 2026

Antwoord van WoodUpp - Danmark

Så dejligt at høre, John. Mange mange tak for dine 5 stjerner! Vi er bare glade for, at du har fået en god oplevelse med os, og at vi kunne hjælpe dig. 😊

Country Manager

Flot design

Flot design, nemt at montere på væggen

18 mei 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både designet og den nemme montering. Vi gør os umage for at skabe løsninger, der både er flotte og enkle at arbejde med ✨

Pia Lund

God kvalitet på aluwood.

God kvalitet på aluwood.
Nemt at hente hos fabrikken i Ribe
Super god service

5 mei 2026

Tusind tak, Per! Det gør mig virkelig glad at høre om din oplevelse. 😊

Vi har lagt utroligt meget kærlighed og omhu i Aluwood, og det betyder enormt meget for os at høre, at produktet lever op til dine forventninger. ✨

Du er altid varmt velkommen tilbage hos os i Ribe.

De varmeste hilsner,
Country Manager, WoodUpp Denmark