We zijn heel tevreden hoe de bestelling en bezorging is verlopen. De producten zijn met zorg gemaakt en dat zie je terug nadat alles geplaatst is goed betrouwbaar bedrijf.
Plankje besteld om 2 fotolijstjes op te zetten. Zwarte schroeven extra erbij besteld om eenheid te creëren. Helaas zijn deze schroeven tekort omdat onze panelen ergens anders vandaan komen terwij... Toon meer
Snelle service snelle levertijd en goede kwaliteit. Zou alleen het heel fijn vinden als de kortingsacties nog iets naar beneden kunnen in prijs: dan zou ik meer accessoires aan kunnen schaffen. Ligge... Toon meer
Erg mooie panelen, goed assortiment. Vrij veel accessoires waar onder de lichtstrips, die ook echt iets toevoegen. Vrij snelle levering tegen een redelijke prijs. Jammer dat wanneer je de controlle... Toon meer

Wittevrouwen 14, 1358 CD, Almere, Almere Haven, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 95% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snelle (wel dure!) levering. Mooi materiaal. Erg blij mee, veel positieve reacties.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Netjes verpakt en een vriendelijke bezorger!
Nu nog zelf plaatsen!

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Levering en service, helemaal top!
Materiaal is ook echt van de beste kwaliteit

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Snel geleverd en mooie kwaliteit van de panelen. Ik moest er eentje op maat maken en dat ging redelijk makkelijk dus ben erg blij met het eindresultaat. Super leuk dat je er allemaal accessoires aan kan hangen. Ben er erg blij mee.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
De 2 panelen waren zorgvuldig verpakt en we hebben van deze 2 panelen een mooie hoek gemaakt. De 2 schapjes waren ook makkelijk te monteren. We zijn er blij mee.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Het is een fraai product deze wandpanelen. Service is ook prima. Door grote succes Black Friday duurde levering langer. Mooie oplossing gehad van leverancier.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Helaas zit er voor de 2de keer kleurverschil in de panelen.
Voor de rest een prima product

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Top kwaliteit. Ik heb verschillende aanbieders vergeleken en deze panelen zijn van uitstekende kwaliteit.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Heel tevreden met de mooie panelen en assessoires! Super service ook toen er wat bleek gemissen in de bestelling een snelle nalevering zonder probleem. Echt top!

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Snelle levering in de Black Friday tijd. Goede communicatie tijdens het afleveren en als aanvulling op het al gebruikte Woodupp weer een fantstiche afwerking en beleving.

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Woodupp heeft een goed assortiment in accessoires. Wij hadden de ledstrips met afstandsbediening en kapstokhaken besteld. De afstandsbediening zat niet in de doos. En werd spoedig nagezonden. De strips passen goed in het paneel met fijn dimbaar licht

Antwoord van WoodUpp - Netherlands
Zeer goed en uitgebreid geholpen zonder dat wij van tevoren een afspraak hadden gemaakt. Snelle levering van de bestelde materialen. We hadden 1 paneel teveel besteld en deze mocht retour.