Wristler Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

De service die Wristler biedt is geweldig, ik heb altijd een goede ervaring gehad tijdens het bestellen en dit is voor mij erg belangrijk als het gaat om (dure) luxe horloges. De website en het gehele... Toon meer

Zeer tevreden bij de aankoop van het nieuwe horloge. We hadden een zoekopdracht uitstaan bij Wristler en de heren kwamen met een paar mooie voorstellen. Er is goed en snel contact met het bedrijf voor... Toon meer

Zeer goede service. Klantgericht, denkt goed mee en mooie locatie waar je het horloge mag ophalen! Super fijn dat alles vooraf wordt gecontroleerd. Zo koop je met een gerust gevoel.

Terugkerende klant bij Wristler. Wederom een erg goede ervaring. Na het vinden van mijn droom horloge het horloge gekocht. Na de aankoop kreeg ik updates over mijn aankoop en de vervolg stappen. Supe... Toon meer

1. Horlogerie
  2. Online marktplaats

At Wristler, we believe buying or selling a luxury watch online should feel just as safe and effortless as any everyday purchase. We are an independent marketplace connecting watch enthusiasts with certified professional dealers across Europe. Every seller on Wristler is carefully vetted, ensuring authenticity, reliability, and the highest standards of service. Our mission is simple: to make luxury watches more accessible, transparent, and secure: without compromising on experience. From competitive pricing and secure payments to personal support throughout your journey, we’re here to make every transaction smooth and worry-free. Whether you're searching for your dream watch or offering one to a new owner, Wristler is built to give you complete peace of mind.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

100 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top communicatie en goede prijzen

Prachtige Omega Seamaster Professional bij Wristler gekocht. Het oorspronkelijke horloge was al verkocht maar door de juwelier niet van de site gehaald. Dit werd heel transparant met mij gecommuniceerd en er werd een alternatief horloge van hetzelfde model aangeboden voor dezelfde prijs. Deze was zelfs twee jaar jonger en in betere staat. Top communicatie van aankoop tot bezorging en zeer goede prijzen!

31 mei 2023

Na aankoop bleek dat de wijzers nog…

Na aankoop bleek dat de wijzers nog even goed ingesteld moesten worden, dus de mannen van wristler hebben gelijk actie ondernomen. Het horloge is meteen opgehaald en dezelfde dag nog goed ingesteld en terug bij mij geleverd! Top service ! Dank

23 mei 2023

persoonlijk contact via de chat. Ook bereikbaar per telefoon. reageren snel snelle levering. Duidelijke info!!

11 april 2023

Blij en zeer tevreden

Ik was al enige tijd op zoek. Verkrijgbaarheid, prijs en zekerheid brachten mij bij Wristler. Enthousiasme en klantvriendelijkheid waren voor mij de doorslag daar te kopen. Alsof het niet genoeg was werd aangeboden het horloge thuis af te leveren. Resultaat; mooi klokje, nette prijs en gezellig bakje koffie gedronken met Timo. Voor mij een prima basis voor toekomstige aankopen. Wristler, bedankt!!!

21 april 2023

Betrouwbaar, behulpzaam en goede service!

Wristler is voor ons op zoek gegaan naar een moeilijk te krijgen horloge. Uiteindelijk is het ze gelukt waarbij het contact erg prettig en goed verliep. Je merkt hun enthousiasme voor horloges en zijn daarbij erg klachtgericht. We hebben het horloge bij hen opgehaald en hebben ze top service geleverd!

22 april 2023

Timo en zijn team .

Timo en zijn team jullie zijn meer dan 5 sterren waard, service is super goed!! Tot aan huis mijn horloge bezorgd. Wie wilt dat nou niet!

14 april 2023

Super geholpen in mijn zoektocht en heel blij met m'n Chopard Mille Miglia

Was eigenlijk al jaren op zoek naar een Chopard Mille Miglia-klok. Dat is geen model waar door duizenden mensen naar gezocht wordt of waar er veel van gemaakt worden. En dat maakt het lastig om te vinden én een beetje spannend. Krijg je dan wat je zoekt, met wat voor partijen doe je zaken. In een interview las ik over Wristler. De passie die deze jongens uitstralen plus het feit dat ze alle aanbieders persoonlijk kennen gaf voor mij de doorslag en ik ben op hun platform gaan zoeken. Kon niet direct vinden wat ik zocht maar ik werd wel super goed geholpen. En na een paar weken kreeg ik twee opties in de chat waarmee ik super blij was. Bestellen, betalen, ophalen: het was voor mij een hele fijn, warme en vertrouwde ervaring!

7 april 2023

Fijne site om je horloge te kopen

Fijne site om je horloge te kopen, reageren heel vlug als je vragen hebt. En de volgende dag kon ik hem al ophalen/laten bezorgen. zeker een aanrader!
Volgende horloge ga ik ook zeker hier weer kopen!

6 maart 2023

Wow! Wat een service!

Dit was een erg fijne aankoopervaring. Via wristler vond ik het horloge waar ik al tijden naar op zoek was. In eerste instabtie kwam ik er qua prijs niet uit met de juwelier, maar na tussenkomst van Wristler kon er toch nog wat vanaf. Deal dus! Uiteindelijk kwam Leon van Wristler het horloge persoonlijk langsbrengen; wow! Dan merk je ook gelijk dat er pure liefhebbers achter het platform zitten die graag nét een stapje extra zetten. Kortom; betrouwbaar, vriendelijk en persoonlijk!

10 februari 2023

Ik ben zeer te spreken over de manier…

Ik ben zeer te spreken over de manier van werken van de mensen van Wristler. Snelle en duidelijke communicatie (ook na de koop). Een betrouwbare club die waarmaken wat ze beloven. En niet onbelangrijk; ik heb er een prachtig horloge gekocht.

9 februari 2023

Horloge net ontvangen

Horloge net ontvangen, zoals Wristler beloofd heeft! Waanzinnig mooi horloge en erg te spreken over het prettige en persoonlijke contact tijdens de aankoop! Ook het persoonlijke kadootje dat gestuurd is, was zeer welkom. Kortom, zeer aan te bevelen!

26 januari 2023

Heel blij mee!

De mensen van Wristler hebben me van begin tot eind heel erg goed geholpen. Geen vraag was te veel, duidelijke uitleg en geweldig hoe de aflevering georganiseerd is. Blijf daar vooral mee doorgaan!!

26 januari 2023

Een pluim op de hoed van Wristler

Door een artikel in de 'Quote' kwam ik op de site van Wristler. Een keur aan fraaie horloges werd mij daar voorgeschoteld. Ook het merk Oris waar ik een voorkeur voor heb, is ruimschoots vertegenwoordigd.
Ik heb mijn keus laten vallen op een prachtig blauwe Pro Pilot die ik de komende tijd met veel plezier zal dragen. De communicatie, de service en de snelle levering hebben mij aangenaam verrast.
Een pluim op de hoed van de heren en dames Wristler.

13 januari 2023