De service die Wristler biedt is geweldig, ik heb altijd een goede ervaring gehad tijdens het bestellen en dit is voor mij erg belangrijk als het gaat om (dure) luxe horloges. De website en het gehele... Toon meer
Zeer tevreden bij de aankoop van het nieuwe horloge. We hadden een zoekopdracht uitstaan bij Wristler en de heren kwamen met een paar mooie voorstellen. Er is goed en snel contact met het bedrijf voor... Toon meer
Zeer goede service. Klantgericht, denkt goed mee en mooie locatie waar je het horloge mag ophalen! Super fijn dat alles vooraf wordt gecontroleerd. Zo koop je met een gerust gevoel.
Terugkerende klant bij Wristler. Wederom een erg goede ervaring. Na het vinden van mijn droom horloge het horloge gekocht. Na de aankoop kreeg ik updates over mijn aankoop en de vervolg stappen. Supe... Toon meer
At Wristler, we believe buying or selling a luxury watch online should feel just as safe and effortless as any everyday purchase. We are an independent marketplace connecting watch enthusiasts with certified professional dealers across Europe. Every seller on Wristler is carefully vetted, ensuring authenticity, reliability, and the highest standards of service. Our mission is simple: to make luxury watches more accessible, transparent, and secure: without compromising on experience. From competitive pricing and secure payments to personal support throughout your journey, we’re here to make every transaction smooth and worry-free. Whether you're searching for your dream watch or offering one to a new owner, Wristler is built to give you complete peace of mind.
Nederland
- support@wristler.eu
- wristler.eu
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Een fan erbij 🙌🏻
Afgelopen weekend mocht ik mijn Rolex Datejust persoonlijk ophalen, welke ik via Wristler heb aangeschaft. Super blij mee!
Vanaf het begin af aan een erg fijn gevoel gekregen. Via de chatbot direct snel advies ontvangen op al mijn vragen (en dat op zaterdagmiddag 31 december). Vervolgens na het aanschaffen van de horloge keurig ingelicht over de status van mijn bestelling welke ik al na 1 werkdag kon komen ophalen (bezorgen was ook een optie).
Uiteindelijk mijn horloge op zaterdag kunnen ophalen. Super leuke mensen, de passie voor de horloges spat er vanaf! Daarbij een duidelijke uitleg ontvangen over het horloge, wat voor mij als onbekende in de horloge wereld erg fijn is!
Leon en compagnon, super veel succes met jullie mooie bedrijf! Jullie hebben er een fan bij 🙌🏻
Top gasten
Top gasten, snelle service en goed advies. Thanks...
Fijne gasten
Fijne gasten, heel persoonlijk en nemen de tijd voor je, goeie service en een fantastisch mooie klok gekocht!
Goede communicatie, snelle levering, van harte aan te bevelen
Wat ben ik blij met mijn horloge, geen seconde getwijfeld aan de organisatie, communicatie en levering. Ik ben goed van vertrouwen en dat bleek volledig terecht.
Ik werd door een van de mensen van Wristler nog gebeld na de levering of ik blij was met het horloge. Dat gaf blijk van betrokkenheid, vond ik best bijzonder eerlijk gezegd. Ik kan deze organisatie van harte aanbevelen😄👍.
Super service
Super service. Persoonlijk contact. Fijne partij om mee samen te werken. Dank jullie wel.
FANTASTISCH!
Onwijs blij met de hulp die we kregen bij de zoektocht naar mijn man zijn droomhorloge. Eindelijk gevonden, en thuis persoonlijk afgeleverd met een fles champagne. samen geproost op de nieuwe aanwinst. Kortom allemaal fantastisch. Onze volgende horloges kopen wij zonder na te denken weer bij wristler.
Mijn eerste Rolex via Wristler
Ik heb via Wristler mijn eerste Rolex aangeschaft. Een spannend proces waar je, mocht je dat willen, kundig en persoonlijk bij wordt geholpen.
De jongens van Wristler nemen echt de tijd voor je en weten waar ze over praten.
Uiteindelijk de knoop doorgehakt en ik ben super blij met mijn Datejust.
Betrouwbaar en snel, niets aan te merken op de service van Wristler!
Nogmaals veel dank!
Zeer tevreden
Mooie website, overzichtelijk, en met een fantastisch aanbod; voor elk wat wils.
Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en de support en afhandeling door Wristler!
Zeker voor herhaling vatbaar
uitstekende ervaring
Mooi, overzichtelijk en soepel werkend platform. Zowel de helpdesk van Wristler als de helpdesk van de verkoper waren erg snel met antwoorden, en hebben alle vragen duidelijk beantwoord.
De aankoop zelf verliep snel, en de betaling liep via de derdenrekening van Wristler. Dat geeft een veilig gevoel. Ik had het horloge snel in huis, en ben zeer tevreden met de aanwinst.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Overzichtelijk en betrouwbaar
Overzichtelijk en betrouwbaar. Zou Wristler bij iedereen aanbevelen.
Mooi platform met geweldige service!
Wristler made me do it!
Heel blij met mijn aankoop! Wilde al langere tijd een mooie klok, en kwam via via op wristler terecht. Na wat research dan toch een aankoop gedaan. 100% veilig en 100% authentiek. Wel zo fijn met exclusieve horloge's. Voor wat mij betreft een aanrader!
Excellent service
Excellent service. Perfect place to shop for your next treasure.
Zeer tevreden met mijn aankoop
Ik vond het best lastig om een horloge online te kopen, want je weet eigenlijk niet wat je koopt en van wie. Uiteindelijk toch de keuze gemaakt om mijn droom te verwezenlijken en de knoop door te hakken. Toevallig stond het horloge dat ik zocht op Wristler. Ik kende dit platform nog niet, maar ik had heel leuk contact met de verkoper van het horloge en uiteindelijk volledig betrouwbaar overgegaan tot de aankoop. Ik ben echt super trots op mijn nieuwe Cartier, zelfs de mannen op kantoor zijn jaloers, haha! 😉
Heel blij
Van het kiezen van het gewenste horloge tot beveiligde betaling, verzending, de transactie voelde erg veilig. De responstijd met de verkoper was uitstekend. De verpakking waarin het werd aangeleverd werd was zeer gelikt.
Heel erg tevreden!
Mijn eerste horloge via Wristler aangeschaft. Altijd spannend om zo veel geld via internet uit te geven. Gelukkig werden al mijn zorgen al snel weggenomen bij het lezen van de voorwaarden: verzekerde verzending, 100% authentieke horloges, betrouwbare handelaren en snelle levering. Dat kon dus ook niet misgaan! Alles is uitstekend verlopen en ik geniet nu enorm van mijn nieuwe Rolex Sub!