NIWO: duidelijk uitleg van de docent. Voor sommige onderdelen iets te veel stof in korte tijd. Nog een module te gaan, dan binnen heel korte tijd het diploma op zak!
Snel geregeld! Goed opletten sommige rekensommen moet je zelf uitrekenen of gokken. Verder best gelopen.
Vrachtwagen theorie cursus in 1 dag! Wilt u ook uw vrachtwagen theorie in 1 dag behalen dan bent u bij ons op het juiste adres, wij bieden namelijk: • 100% slagingskans! • Ervaren docenten • Examen gericht les • Locaties door heel Nederland! • Geen lastige boeken meer! Enigste wat u hoeft te doen is goed opletten tijdens de cursus. • klantvriendelijkheid • Wij regelen alles voor u • Ook ideaal voor mensen met faalangst, dyslexie en/of taal gebrek Waar wacht u nog op? meld u nu bij ons aan en slaag ook in 1 dag voor je vrachtwagen theorie of neem contact met ons op voor meer informatie.
Polakweg 10-11, 2288GG, Rijswijk, Nederland
- 0638204490
- info@123-vrachtwagentheorie.nl
- www.123-vrachtwagentheorie.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Top niwo cursus,
Top niwo cursus,
Zoals verwacht enige wat je nodig heb is koffie en oren en je slaagd.
Wil de al jaren de Niwo opleiding…
Wil de al jaren de Niwo opleiding volgen maar dacht dat het mij niet zou gaan lukken.Dankzij Kaan is het mij gelukt.Was voor mij iets lastiger, maar Kaan heeft mij geholpen om op mijn niveau toch alle 6 module's te kunnen behalen.Zal zeker iedereen aanraden, het is niet alleen een docent maar ook een goede coach die je graag helpt en aanmoedigt .Geeft duidelijke lessen en neem tijd voor zijn leerlingen.Hij was altijd te bereiken, stond voor je klaar.Kaan zo door blijven gaan, zal je zeker weer ontmoeten.
Niet intrappen.
Wat een slechte bedrijf. Uit ervaring zou ik je nooit aanraden om opleiding bij hun te doen. Heb alle 3 module voor het vrachtwagen theorie bij hun aangevraagd. Heb €350 betaald en ook me datums doorgegeven en ook een bevestiging mail ontvangen. Dag voor die cursus hoorde ik dat ze geen beschikbaar datum hebben op die datum waar ik die bevestiging heb gekregen. Na meerdere telefoontjes kreeg ik ze niet te pakken. Kan heeft me uiteindelijk teruggebeld en heeft aangegeven via mail een bericht te sturen en dan ontvang ik me geld terug. Tot dag van vandaag nog steeds niet ontvangen. Heb uiteindelijk van nuvrachtwagen.nl alle 3 module in één keer gehaald.
Prima uitleg
Snel geregeld
Super goed NIWO cursus gehad met Kaan…
Super goede NIWO cursus gehad met Kaan als docent. In 8 dagen tijd alle 6 onderdelen behandeld. 2 wat lastigere onderdelen maar daar krijg je van te voren cursusmateriaal voor zodat je kan voorbereiden. Cursus is echt CBR examen gericht. Smorgens cursus (in Rijswijk) daarna gelijk door voor examen. Super geregeld. Koffie met wat lekkers op locatie, zaterdag zelfs verse croissants gehad :) Zeker een aanrader!
Super duidelijke uitleg en topservice!
Hier 4 onderdelen voor de nivo gevolgd top service! Leggen het goed uit en als je goed op let is het zeer goed te doen!
Top les gehad van Samed
Top les gehad van Samed! Duidelijke uitleg en mooie les materiaal
Goede docent heeft alles goed en…
Goede docent heeft alles goed en duidelijk uitgelegd
Heb mijn NIWO in een stuk direct…
Heb mijn NIWO in een stuk direct behaald. D.m.v gerichte theorie lessen.
Een vaste instructeur die duidelijke instructies en adviezen geeft.
Ook zijn de lesstoffen examen gericht.
Behoren zwz tot de goedkoopste in de branch
Top service
Ik heb de snelcursus voor de niwo gedaan en binnen 6 dagen in een keer geslaagd! Ik ben super tevreden en zou het zeker adviseren om het bij 123 vrachtwagen te doen
Examen gerichte training
Examen gerichte training, snel en eenvoudig.
Top cusses!
2 van de 3 theorie delen in 1 keer gehaalt zeker een aanrader
aanrader
Alles wordt snel en duidelijk uitgelegd! 3x in 1x geslaagd💪🏻
Het was leerzaam en was duidelijk !!!
Het was leerzaam en duidelijk !!!
Docent was goeie
Ik ben geslaagd goede duidelijke uitleg
Duidelijke les gehad en een…
Duidelijke les gehad en een professionele docent.