Ze stuurden het verkeerde product op, en weigeren vervolgens het retourneren. Dit is gewoon fraude. Hier moet je absoluut geen bestelling doen!

Op 18-11-17 een originele Apple kabel besteld. Hele snelle levering. Na een week functioneerde de kabel niet meer. Wellicht toch minder origineel dan voorgespiegeld? Hoe dan ook, probeer sinds eind no... Toon meer

Na meerdere beoordelingen op deze pagina gelezen te hebben vraag ik me echt af waarom deze site nog steeds bestaat... Ik heb hetzelfde probleem als de meeste mensen hier. Besteld, niks binnengekregen,... Toon meer

3 weken terug telefoonhoesje besteld... telefonisch geen contact te krijgen en geen reactie op mail. Wel via afterpay al na enkele dagen rekening ontvangen. Met hun contact opgenomen, zij hebben ook a... Toon meer

1. Mobiele telefoonaccessoire winkel
  2. Computers en accessoires winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Nergens zoveel keuze als bij 123accessoires.nl! Ons assortiment accessoires voor smartphones, tablets is ongeëvenaard en groeit nog altijd dagelijks. We speuren de hele wereld af op zoek naar hippe, moderne en vooral unieke producten waarmee een accessoire méér wordt dan zomaar een hoesje. Laat u door ons verrassen!

1,0

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

1,0

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

met doet wat men zegt

Snelle levering en gekochte item voldoet precies aan de beschrijving . Plus nog eens een korting!!!

5 augustus 2014

hs100 bluetooth speaker

ergens anders geprobeerd maar daar kreeg ik hem niet op bestelling was iets mis met het product zeiden ze voelde me opgelicht ook klachten via internet opeens zag ik hier dezelfde bluetooth speaker ik bestelde hem meteen met een gevoel dat het hier meschien ook niet zou lukken maar uit eindelijk heb ik de bluetooth speaker netjes optijd en goed geleverd aangekomen hier kun je meer bestellen heb ik nu het gevoel is beter dan ergens anders alleen af en toe op de mails reageren voor de rest niks om op te merken super toppie

Goed en snel

Ze leveren erg snel, af en toe mogen ze iets beter aangeven wat voor kabel je precies krijgt (Had eenzelfde kabel besteld, maar die was ineens met lichtjes, geeft verder niet maar stond even verbaasd te kijken).

Als je een klacht hebt, reageren ze vrij snel en komen ze samen tot een oplossing. Super fijn!

4 augustus 2014

Snelle, goede en vriendelijke service.

Ik ben erg tevreden over de service. Kreeg het pakketje na een dag binnen, erg goed verpakt en zelfs met extra beschermfolie voor de telefoon. Helaas bleek er iets fout te zijn gegaan en had ik iets anders gekregen dan besteld. Ik heb een mail gestuurd en gebeld omdat ik bang was dat ik opgelicht zou zijn. Alles werd meteen beantwoord en de volgende dag had ik dat wat ik had besteld in huis. Dat wat fout geleverd was, mocht ik houden. Ook veel excuus ontvangen. Ik zeg super! En dat voor dat geld. Zeker een aanrader voor andere!

helemaal top

Hadden mij Bestelling niet binnen gekregen
Ik belden prima te wordt gestaan
En keurig de volgende dag een nieuwe binnen
kan niet anders zeggen dan top

3 augustus 2014

Geweldig

Leuke website veel keuzen.
Leuke spullen voor een redelijke prijs.
Snelle levering.

1 augustus 2014

In 1 woord, geweldig!!

Ik werd compleet verrast; aantrekkelijke prijzen, snelle levering zonder verzendkosten, gratis stylus pen en screenprotector en super goede kwaliteit!

Wat wil je nog meer.....?

1 augustus 2014