Ik heb bij de bestelling 25 euro betaald omdat de enveloppen de erop volgende dag zouden geleverd worden. Jammer genoeg is de bestelling een week nadien geleverd i.p.v. één dag
Bestelling geplaatst welke na 3 dagen aankwam. Geen enkele communicatie dat het verzonden is, je hebt dus geen idee wanneer het aankomt. Hoe moeilijk is het om een mailtje te sturen als... Toon meer
ik heb een pakketje besteld en ze blijven beweren dat dit niet leverbaar is terwijl andere maatschappijen altijd zonder problemen kunnen leveren. Ik ben dus mijn geld gewoon kwijt want ik krijg niets... Toon meer
Ik heb jullie zending (order 122691) goed ontvangen, spijtig genoeg heb ik maar 3 van de 7 gevraagde artikelen ontvangen. Hopelijk komt de rest nog want ik ben werkelijk geïnteresseerd in jullie... Toon meer
President Kennedypark 19C, 8500 , Kortrijk, België
Snelle service, maken gebruik van betrouwbare koerierdienst. Geen klachten!
Bestelling snel afgewerkt. Vlotte levering. Alles netjes in orde.
Ik heb mijn bestelling heel snel ontvangen. De enveloppen zijn heel goede kwaliteit. Zowel de kleur als het grammage van het papier.
Een artikel verkeerd geleverd ,maar de dag daarna reeds komen omwisselen !!!
Raad ik aan iedereen aan. Goede service en netjes op tijd geleverd en betalen pas na 30 dagen. Uitstekend gewoon.
Ik ontving slechts de helft van mijn bestelling...

Antwoord van 123envelop.be
Snelle en vlotte levering, prima service
Bij het betalen v/d factuur had ik een verkeerd bedrag gestort.(veel groter bedrag)
De dag nadien was het teveel al terug op mijn rekening gestort!
Ook de kwaliteit van de producten is zeer goed.
Ondanks het feit dat onze eerste levering van enveloppen nat en beschadigd toekwamen, hebben wij op een snelle en correcte manier een nieuwe levering aangeboden gekregen.
Deze was wel 100% in orde.
Bedankt voor de goede service :).
Je hebt een groot aanbod enveloppen in alle kleuren en maten van een goeie kwaliteit.
Eens de bestelling gebeurd is, heb je binnen de 1 à 2 dagen de enveloppen thuis geleverd.
Ook als er iets fout loopt bij de betaling, word je onmiddellijk op de hoogte gebracht en bij vragen krijg je heel snel een antwoord.
Zeker een aanrader!
Overzichtelijk site om te bestellen.
Bestelling heel vlot verwerkt en ook dag zelf nog bericht ontvangen dat mijn enveloppen reeds verzonden waren.
Levering reeds de dag erna.
Product voldoet perfect aan mijn verwachtingen.
Vlot contact, snelle afhandeling, goede prijs.
Enveloppen besteld en de dag nadien correct geleverd. De enveloppen zijn van van uitstekende kwaliteit. Nergens anders zo voordelig.
Vlotte service, duidelijke website. Brede keuze
Een vlotte afhandeling,zeer snelle regeling en het product is helemaal naar wens.Het kan niet beter !
Zeker aan te raden: snelle levering en wat ik bestelde voldoet helemaal aan mijn verwachtingen.