Ik heb bij de bestelling 25 euro betaald omdat de enveloppen de erop volgende dag zouden geleverd worden. Jammer genoeg is de bestelling een week nadien geleverd i.p.v. één dag
Bestelling geplaatst welke na 3 dagen aankwam. Geen enkele communicatie dat het verzonden is, je hebt dus geen idee wanneer het aankomt. Hoe moeilijk is het om een mailtje te sturen als... Toon meer
ik heb een pakketje besteld en ze blijven beweren dat dit niet leverbaar is terwijl andere maatschappijen altijd zonder problemen kunnen leveren. Ik ben dus mijn geld gewoon kwijt want ik krijg niets... Toon meer
Ik heb jullie zending (order 122691) goed ontvangen, spijtig genoeg heb ik maar 3 van de 7 gevraagde artikelen ontvangen. Hopelijk komt de rest nog want ik ben werkelijk geïnteresseerd in jullie... Toon meer
President Kennedypark 19C, 8500 , Kortrijk, België
Site zéér overzichtelijk en aangenaam om de nodige info en de juiste goederen te vinden.
Bestelling handig om te maken en de levering was ook mooi in orde.
Trouwens ook zéér snel geleverd.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Mvg Steve
123envelop heeft een ruim assortiment en er is veel in stok. Doodeenvoudig bestellen en de dag erna heb je je levering
Voor herhaling vatbaar.
Correcte bestelling met goed uitgevoerde levering
Zeer vlotte communicatie en opvolging, zelfs bij verkeerde input van mij als klant én bij vraag tot omruiling van een artikel omwille van een verkeerde inschatting van de match tussen de enveloppen en de eigen ontworpen geboortekaartjes door mij. Ik beveel dit bedrijf aan iedereen aan die ik ken en zal voor verdere gelegenheden ook niet aarzelen om zelf bij 123envelop te bestellen! BEDANKT voor jullie perfecte service. - Anke
zeer goede service! snelle levering! perfect in orde.
Ik bestel bijna altijd bij 123envelop. Snelle levering + netjes verpakt + artikel zijn zoals omschreven en zoals op de foto afgebeeld. Merkte wel een lichte prijsstijging sinds augustus :-)
Beste,
Een kleine vergissing bij de verzending, kan iedereen gebeuren.
Door 123 envelop op een zeer gulle manier opgelost (de vergissing werd 5-voudig vergoed) Dit komt men niet alle dagen tegen.
Laat 2013 voor iedereen op deze positieve wijze beleefd worden.
Vriendelijke groeten
Daniël Van de Putte
123envelop.be heeft mijn bestelling goed opgevolgd. Vragen werden onmiddellijk beantwoord en bestelling is in perfecte conditie aangekomen.
Een aanrader!
123envelop biedt producten van hoge kwaliteit aan, aan lage prijzen. Eens besteld, krijg je jouw pakket 2 of 3 dagen later al geleverd.
dit heeft wel een cijfer 9 verdiend.
Alles in orde. Ben tevreden.
Ik heb nog geen 2 dagen moeten wachten op mijn bestelling! Fantastisch!
Product is kwalitatief en betrouwbaar voor onze documenten transporten.
Net zoals het beschreven is op de website.
we hebben voor de eerste maal omslagen besteld , dag nadien al geleverd.
verpakking was beschadigd maar eerste zicht alles oke .
bij nader inzicht omslagen toch beschadigd dus telefoontje en na wat foto's te hebben opgestuurd kregen we dezelfde dag nog te horen dat we een nieuwe bestelling kregen wat een paar dagen later dit in de bus (er zat een feestdag tussen)
dus een zeer correcte service door eigenlijk een fout van DHL
bedankt daarvoor

Antwoord van 123envelop.be
Snelle & correcte levering na bestelling!
Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit en precies op tijd.
Bestelling was gewoon goed & makkelijk. Snelle levering ! 2 maal contact gehad met de klantendienst en 2 maal snel, correct en met het juiste antwoord bediend !! Alles zoals het hoort ! Knap werk !