Top kwaliteit
Top kwaliteit, verder geen opmerkingen.
Contact kan beter, dit verloopt niet altijd even goed, duurt soms erg lang voordat je antwoord terug krijgt.
Enorm assortiment aan premium tuningproducten, zoals Bull-X uitlaatsystemen, HF-Series carbon luchtinlaten en intercoolers, Big Brake Kits enz. ✓ GRATIS verzending ✓ Snelle levering ✓ Deskundig advies
Maastricht, Nederland
Top kwaliteit, verder geen opmerkingen.
Ik heb gisterochtend de Cold airintakekit en siliconen intake hose besteld voor mijn Ford Focus Black edition.
Gisteravond stond de bezorger al op de stoep, had een paar vraagjes over het omzetten van de sensoren die vragen gisteravond nog beantwoord!!
Vandaag alles geïnstalleerd en was in een uurtje klaar.
Al met al top service!!
Verkeerd en of kapotte bougies geleverd
Webshop kan heel vlug handelen alleen klantenservice ver te zoeken
Als ze eenmaal een oplossing moeten bieden reageren ze niet meer
Voor mij duidelijk ik hier nooit meer iets bestel
Probleem met bougies opgelost met de oude bougies erin te doen
Webshop meent vanuit de computer te vertellen dat de bougies goed zijn en me injectors even moet vernieuwen
Terwijl de missfires duidelijk weg zijn na het plaatsen van oude bougies
Test dan even dit en dat ze willen geen oplossing bieden
Nu hoeft het ook niet meer bestel wel elders de juiste bougies
Zaterdag bestelling geplaatst voor een set bobines/bougies en vandaag (maandag) al ontvangen. Dit is echt ongekend snelle service! Wat het extra persoonlijk maakt is een handgeschreven briefje erbij wat altijd leuk is. En altijd fijn een luchtverfrisser erbij.
Ik had om 9 uur s'ochtends een air intake besteld en s'avonds stond de bezorger al voor de deur. Dankzij de duidelijke instructies kon ik zonder enige sleutel ervaring eenvoudig de intake installeren. Zeer tevreden over alle facetten.
's morgens performance bobines en bougies besteld en 's avonds al geleverd.
Ongelofelijk snel, super!
Snelle levering en zeer tevreden met de service!
Zondag avond besteld en maandag avond al ontvangen in huis top service
Meer dan tevreden! Klantenservice heeft me snel en goed geholpen
Wat een geweldig bedrijf, zeer vriendelijk en snelle reactie's voor een denk ik toch wel druk bedrijf. De service is echt over de top goed mega snelle levering en over de top goede communicatie dikke duim👍
Waren er maar meer bedrijven zoals 24Tuned!
Bedankt boys.
Dit is mijn tweede bestelling bij 24tuned en weer vandaag (23.00) besteld morgen in huis. Waar ik bij andere verkopers weken moest wachten was hier ruim op voorraad. Eerst via Instagram alle nodige informatie gekregen en eerlijk informatie in mijn voordeel daarna besteld. Mijn Vw TCR voorzien van Maxton Design.
Zondag luchtinlaat pre-blackfriday deal besteld, maandagavond al geleverd. Handgeschreven kaartje in de doos, zakje pepernoten en wat kortingsbonnen voor een vervolgaankoop. Uitstekend
ingepakt. Helemaal top team 24Tuned!!
Van de week mijn luchtfilter binnengekregen van 24Tuned. Makkelijke montage en vooral een hele fijne ervaring met dit bedrijf. De handgeschreven kaart was heel leuk om erbij te krijgen.
Dit bedrijf is zeker de moeite waard.
Gr Hennie ( Velserbroek )
Motor bijna opgeblazen bij chiptunen door een verkeerde map sensor, ik had een 4 bar sensor besteld maar de sensor die ik had kon maar tot 1 bar uitlezen. bijna me blok opgeblazen waar ik maanden aan heb gesleuteld voor stage 4.
Goede service en kwalitatieve producten ontvangen