Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nem indcheckning, nem kontrol, dejlig lounge område. Desværre er de faldet for tricket med ikke at sælge, coca cola men kun har kopi colaen, så det trækker ned i karakter ( jeg ved så ad omveje at per... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fløjet til København fem gange fra Aalborg. Det fungerer hver gang. Du går fra parkeringspladsen til gaten på syv minutter, næsten aldrig kø i security. Ventetiden passer, du sidder roligt og... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Handicaphjælpen eller mangel på samme. Handicaphjælpen i Ålborg lufthavn er stort set ikke eksisterende eller kun delvis. Både min kone og jeg har brug for hjælp . For eget vedkommende skal jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er fan af Aalborg lufthavn, der er altid rent og pænt, personalet er venlige og imødekommende. Men synes stadig der mangler noget for publikum der kommer for at hente/aflevere de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Internationaal vliegveld
  2. Vliegveld

Geschreven door het bedrijf

Aalborg Lufthavn er Danmarks tredje største lufthavn, og hvert år sender vi omkring 1,5 millioner forventningsfulde rejsende afsted til vante eller nye rejsemål. Vi er stolte af vores dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe en positiv og mindeværdig oplevelse for alle, der rejser gennem lufthavnen. Deres fokus på service, imødekommenhed og effektivitet sikrer, at din rejse starter på den bedst mulige måde, lige fra det øjeblik du ankommer. Vi ved, at en god rejseoplevelse starter længe før, man sætter sig i flysædet. Derfor har vi sørget for, at vores faciliteter og processer er nemme og overskuelige. Fra vores bekvemme parkeringsmuligheder til de korte gåafstande fra terminalen til sikkerhedskontrollen, og fra en afslappet ventetid i afgangshallen til en hurtig og effektiv boardingproces ved flytrappen, er alt designet til at gøre din rejse så problemfri som muligt. Hos Aalborg Lufthavn gør vi vores bedste for at være din yndlingslufthavn, hvor du kan starte din rejse med ro i sindet. Vi ser frem til at byde dig velkommen, hver gang du skal ud på nye eventyr, og vi håber at være en del af din rejse i mange år fremover.

3,6

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det er en fornøjelse at rejse på ferie…

Det er en fornøjelse at rejse på ferie fra Aalborg Lufthavn, som er godt indrettet til at få os gæster hurtigt igennem bagagetjek, Security m.v.
Eneste minus: nu har de ikke Cava (proceso) i VIP loungen mere som alle andre lufthavne altid har.

12 november 2024

Hej Ruth

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at det er en fornøjelse at rejse fra Aalborg Lufthavn, og jeg kan fortælle, at Cava/Prosecco er kommet tilbage i vores lounge efter en kort pause, da det selvfølgelig hører til hele loungeoplevelsen :)

Vi ser frem til at sende dig godt afsted fra lufthavnen en anden gang.

Aalborg rejser

Lille lufthavn med mange destinationer

16 december 2024

Hej Victor

Mange tak for din anmeldelse af Aalborg Lufthavn.

Vi ser frem til at sende dig godt afsted herfra en anden gang :)

Forfærdelig oplevelse

Jeg har idag, oplevet en forfærdelig oplevelse med en mandelige personale. Min Kone og mit barn skulle med flyveren og de nægtede at give mit barn hendes mælk, da det er væske. Det havde jeg forstået, men den måde han valgte at snakke til os på er på ingen måde professionelt. Han truede os med at vi ikke kunne komme med flyvet og snakkede enormt respektløst til os. På ingen måde hvordan man skal snakke til sine kunder. Han er enorm uhøflig og har gjort vores oplevelse forfærdelig. Han var racis

Racis Aalborg luf

6 januari 2025

Hej Mohamoud

Tak for din henvendelse.

Din oplevelse i Aalborg Lufthavn er beklagelig, og vi tager en alvorlig anklage som dette meget seriøst. Men efter at have afdækket forløbet omkring den pågældende episode, mener vi ikke, at en sådan anklage mod os og vores medarbejder er rimelig, da der ikke var tale om diskrimination, men utilfredshed med nogle gældende sikkerhedsregler, som vi er pålagt at efterkomme. Følges de ikke, kan det betyde, at man bliver nægtet adgang til flyet, som var det medarbejderen forsøgte at italesætte som en konsekvens, ligesom det er i alle andre lufthavne, og derfor ikke en trussel mod jer. Men i en tilspidset situation, kan det godt fremstå mere 'hårdt' end det egentlig var tiltænkt.

Kan også forstå på vores afdelingsleder for Security, at hun efter ønske tog en snak med dig, efter hun selv havde overværget dét episoden drejede sig om. Snakken med hende gik på, at I følte jer diskrimineret over en uretfærdig behandling omkring medbringelse af mælk gennem sikkerhedstjekket. Når det netop er til et barn kan det virke uforståeligt, men som hun forsøgte at forklare, så kan væskereglerne ikke gradbøjes og gælder for alle.

Selvom de pålagte sikkerhedsregler om fx medbragt væske skal overholdes, så er det selvfølgelig vigtigt, at det altid bliver gjort professionelt, og at der bliver talt ordentligt. Der blev gjort det vi kunne/var nødt til, i henhold til reglerne, i den konkrete episode, men din oplevelse vil selvfølgelig blive taget til efterretning, så lignende episoder kan undgås i fremtiden.

Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du ønsker at komme i kontakt med os igen omkring din oplevelse.

Mail. maje@aal.dk

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Min bagage er for anden gang ikke…

Min bagage er for anden gang ikke kommet med flyet, så har været så heldig at skulle på arbejde en måned uden min baggage.

Havde travlt og der var mange mennesker ved skrænken, så fik ikke lavet rapport.

Sidste gang leverede de min taske til min adresse, den her gang er jeg åbenbart nød til at bruge en fridag på at hente det selv i lufthavnen.

Det er fantastisk man skal bruge sin sparsomme fritid, på fejl lufthavnen har lavet.

27 december 2024

Hej Rasmus

Tak for din feedback, og din frustration over ikke at få din bagage med flyet er helt forståeligt. Det skal selvfølgelig være i orden hver gang, og jeg vil gøre vores passagerafdeling opmærksom på dette.

For at kunne identificere problemet konkret for Aalborg Lufthavn, håber jeg du vil være behjælpelig med at afklare forløbet, da jeg tænker der måske er flere lufthavne involveret her.

1. Hvornår og hvortil rejste du fra Aalborg Lufthavn, da din bagage ikke kom med flyet?

2. I hvilken lufthavn var det tidsmæssigt ikke muligt at lave en rapport?

3. Var det i Aalborg Lufthavn, at du var nødt til selv at hente din bagage?

På forhånd mange tak.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Altid problemer med bagage når man…

Altid problemer med bagage når man rejser derfra.

2 januari 2025

Hej Minik

Tak for din feedback, hvor din oplevelse af bagageprocessen selvfølgelig er beklagelig.

Jeg vil meget gerne give besked videre til den rette afdeling, men har du mulighed for at uddybe, hvor der er problemer med baggage? Er det, når du skal tjekke bagagen ind i Check-in området?

På forhånd tak og rigtig god dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tur med KLM til Amsterdam mm.

Tur med KLM til Amsterdam mm.
Rigtig god service ved selv indtjekning af bagage, Personalet hold tydeligvis øje med passagerer, der kunne bruge lidt hjælp.

9 oktober 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forsvundne Danskere på P Pladsen. JAGTEN ER TVUNGET OG FORFÆRDELIG!!

Usikker jagt på parkeringspladser.

Personale og service 5 stjerner. Jeres mennesker er outstanding og altid en fornøjelse!

Hele oplevelsen bliver dog ødelagt af den parkeringsjagt man ufrivillig skal tvinges ud på.

Jeg går ikke engang på almindelig jagt!

Der er i skrivende stund 19 ledige pladser på p1 og hurra for det....

Der er bare ingen på planeten jorden, som ved hvor disse 19 pladser Er, eller om de faktiske findes. Der er intet digitalt værktøj eller en simpel lowtech løsning til at finde dem.

Resultatet er usikkerhed og spildt tid, som bruges på at finde disse pladser hvorefter man alligevel ender et sted nede på p4.

Jeg har allerede glemt hvor min bil er og måske hvem jeg selv er... Netop fordi jeg skulle gå hvad der føles som 10 km for at komme til lufthavnen.

Nu er spørgsmålet om jeg skal finde bilen eller simpelthen købe en ny....eller bare blive på min destination for evigt for at undgå den stress som affødes af disse 3 verdens parkeringsforhold.

Kan vi få en oversigt over p pladser, så vi ikke skal lede efter dem? Skal jeg hjælpe jer på time basis?

Toilet problemer.
Til info: Den automatiske vandhane virker ikke på toilettet. 1.sal. Det første toilet til venstre når du kommer fra trappen, overfor handicap toilettet. Please fix.

Tak til mig selv for at medbringe håndsprit og overleve den værste og længste parkerings oplevelse nogensinde....

6 september 2024

Hej Jan

Tak for din anmeldelse af din oplevelse i Aalborg Lufthavn, hvor vi selvfølgelig er glade for, at du giver vores medarbejdere 5 stjerner for god service.

At din oplevelse på parkeringspladsen og toilettet på 1. sal trækker din samlede oplevelse af Aalborg Lufthavn ned på 1 stjerne er beklagelig, og vi håber, at din oplevelse her bliver meget bedre næste gang, du kommer forbi.

Der er over 2.000 parkeringspladser på P1, hvorfor det forståeligt har givet anledning til frustration at skulle finde én ud af de 19 ledige pladser. Vi undersøger løbende muligheder for forbedringer, men når vi kommer ned i dette lille antal, vil vi anbefale at søge mod de andre områder med flere ledige pladser.

Håndvask på toilettet er selvfølgelig blevet fikset.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Verdens bedste lufthavn :) hjælpsomme…

Verdens bedste lufthavn :) hjælpsomme og søde medarbejder der virker til at have det godt og yder deres bedste service. Man oplever ikke den typiske travlhed og stress forbundet med en rejse, fordi lufthaven er overskueligt, ren og pæn

2 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Er det en bådehavn? For alt sejler!

Højtalere virkede ikke i 90% af lufthavnen. Så vi fik ingen oplysninger om aflysning af fly. Kan se der er andre der har nævnt højtalerne ikke virkede for flere dage siden.
Ingen personale kom rundt og informerede om aflysningerne.
Og ingen opdateringer på infotavlerne og intet på sms eller mail på trods af man har skrevet sig op til info fra sms....
- Ja alt sejlede!!

27 juni 2024

Hej Henrik

Mange tak for din anmeldelse af Aalborg Lufthavn. Manglende information om eventuelle aflysninger/forsinkelser er beklagelig og skyldes som pointeret problemer med højtalerne på daværende tidspunt. Det er der selvfølgelig blevet kigget på, hvor personalet også fremadrettet skal prioritere at nå rundt med vigtig information, trods ekstraordinær travlhed, som følge af aflysninger.

Vores fly blev aflyst

Vores fly blev aflyst, og med kort varsel skulle vi finde løsning. Her hjalp medarbejderne Philip og Lukas med at finde et nyt fly til os. Kæmpe cadeau til drengene :-)

15 juni 2024

Skøn lufthavn

Altid en skøn oplevelse at flyve fra Aalborg Lufthavn.
Det går altid super hurtigt, og det er skønt at se hvordan personalet samarbejder med hinanden.

2 juni 2024

Мой любимый аэропорт

Мой любимый аэропорт! Уютный, с вежливыми сотрудниками и превосходной неформальной работой! Среди прочего очень милая табличка при входе: Целуйтесь и прощайтесь. Целоваться не более трех минут!"🤗😘. Очень поднимает настроение! это так по датски и очень хюгге! Моя особая бдагодарность дежурной консультанту Пия! В конце мая она все сделала для того, чтобы наш с мужем отпуск состоялся!
Min favorit lufthavn! Hyggeligt, med høfligt personale og fremragende uformelt arbejde! Der er blandt andet et meget sødt skilt ved indgangen: Kys og farvel. Kysser ikke i mere end tre minutter!"🤗😘. Meget opløftende! Det er så dansk og meget hygge! Min særlige tak til vagthavende konsulent Pia! I slutningen af ​​maj gjorde hun alt for at sikre, at min mand og jeg havde en ferie!

24 mei 2024

P område mørklagt

Totalt svært at finde sin parkerede bil , når pladsen ligger hen i mørke og områdeskilte ikke er belyste , her taler jeg omkring P område 1.

31 mei 2024

Hej Michael

Tak for din feedback tilbage i juni, hvor vi lige vil komme med en hurtig opfølgning. Der er generelt kommet lidt mere belysning på parkeringsområdet, og der kigges løbende på forbedringer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor tak til personalet i Aalborg…

En stor tak til personalet i Aalborg Lufthavn igen viser de en suveræn god service. Her den 15.03.2024 da det viser sig mit firmaetkort ikke var aktivret som lovet. Det kunne de lige hjælpe med og havde tiden. Et STORT tak til jer alle på Service kontoret

15 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

5/5 Altid en god oplevelse!

jeg er vokset op med aalborg lufthavn og har altid haft en god oplevelse med dem.
på min seneste rejse havde jeg min farmor som sidder i kørestol med og de var helt fantastiske til at hjælpe hende og respekterer hendes behov.

27 november 2023

Forsinkelser HVER GANG!

Jeg har rejst til og fra Aalborg Lufthavn 23 gange de seneste 7 måneder og jeg har endnu ikke oplevet at mit fly er gået uden forsinkelser på mindst 40 minutter.

13 december 2023

Hej Annika

Tak for din feedback tilbage i december. Det er uheldigt, at du oplevede så mange gange, at dit fly var forsinket, og det må siges at være ekstraordinært. Som en mindre lufthavn opstår forsinkelserne sjældent hos os, men på baggrund af fx forsinket ankomst eller vejrforhold på slutdestination. Vi gør altid, hvad vi kan gøre for at få flyene afsted til tiden.

God dag.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi har rejst mange gange fra Aalborg…

Vi har rejst mange gange fra Aalborg lufthavn og været meget tilfredse. Vi kan dog konstatere at der er sket en ændring , personalet ved indtjekning var direkte ubehagelige og meget lidt samarbejdsvillige.

4 december 2023

Hej Anette

Efter vi er blevet koblet op på denne Trustpilot-profil, vil jeg lige følge op på din anmeldelse tilbage i december.

Håber selvfølgelig, at du har fået nogle gode oplevelser siden i Aalborg Lufthavn, men ellers vil vi meget gerne høre, hvad vi kan gøre bedre til næste gang, du rejser herfra?

Vi kigger altid på forbedringer, så vi hver gang kan yde den høje og nærværende service, som vi vægter højt.

Skriv gerne direkte til mig på maje@aal.dk.

Mathias, Aalborg Lufthavn

Lees meer over geverifieerde reviews.