Billund Airport Reviews 266

TrustScore 2.5 uit 5

2,3

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolut yndlings lufthavn ♥️♥️ Fem minutter fra ankomst med taxi til man sidder i loungen Lounge hvor der rent faktisk er noget man gider at spise :) Verdensklasse Security hvor alt kan blive i... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Customs clearance closed all weekends from march 🤷🏼‍♂️ so can’t get receipts stamped to claim shopping tax refunds when you get through departures. When do most people fly home weekends I mean... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sunday 29th May: The airport has really declined recently, departure areas are dirty and bins overflowing, saw a cleaner just push rubbish into the bin and walk off rather than change the full bin wit... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

En stor klage skal der lyde til den ubehøvlede herre der stod ved boarding terminalen til London Stansted 24/2 med flyver 07.30. Han havde ingen sams for medmenneskelig eller form for servicegen,... Toon meer

2,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Tjek jeres vekslinger i Billund Lufthavn

Så har jeg prøvet det også,tænk at tage til Tyrkiet og finde ud af at man er blevet snydt i vekselfirmaet i lufthavnen,vekslede 100 euro og fik 3200 lira,det skulle vist have været mere,håber det er en fejl og ikke bevist,desværre fik jeg ikke kvittering,så ikke noget at komme efter der,men jeg anbefaler alle at tjekke efter inden man går derfra.

28 april 2026

Absolut yndlings lufthavn ♥️♥️

Absolut yndlings lufthavn ♥️♥️
Fem minutter fra ankomst med taxi til man sidder i loungen
Lounge hvor der rent faktisk er noget man gider at spise :)
Verdensklasse Security hvor alt kan blive i tasken
Rejser til mange lufthavne grundet mit arbejde men intet er bedre end Billund ♥️

21 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Netop returneret fra ferie til Billund…

Netop returneret fra ferie til Billund lufthavn, ser jeg venstre sidevindue tapet til, og tænker: indbrud, men ser så en seddel påklæbet, hvor lufthavns parkeringen gør opmærksom på at de under deres patruljering har fundet mit vidje stående lidt oplukket, og derfor har lukket det til.
Fantastisk service, tusinde tak !

6 april 2026

Assistancesnyd

Efter at have rejstfra Billund Lufthavn gentagne gange føler jeg det rimeligt at klage:
Min ægtefælle er meget dårligt gående, og vi beder derfor regelmæssigt om assistance. Ved udrejse fungerer hjælpen udmærket, men ved hjemkomst er vi ved de to seneste ankomster blevet mødt at den samme hjælper (ingen navne) , men en ældre herre,som indleder med at fortælle, at han skal afhente yderligere to personer, hvorfor vores transport “nok vil tage lang tid”,
men at det vil være meget lettere (for ham?) hvis jeg( som selv ældre ,78 år) ville køre kørestolen selv!
Min klage er : når man anmoder om assistance er det fordi der er et behov, og logikken tilsiger jo at denne gråhårede herre næppe ville kunne transportere tre kørestole!
Ja, jeg kunne have argumenteret, men træt efter en længere rejse, er man ikke tilbøjelig til diskussion

8 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Customs clearance closed all weekends…

When do most people fly home weekends I mean wow who the hell came up with that idea???
Another reason not to come here anymore.

1 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vi rejser normalt altid fra Billund

Vi rejser normalt altid fra Billund, og har stort set altid mødt søde og hjælpsomme mennesker.
Men i dag var en mærkelig oplevelse.
Vi skulle rejse med Air France, Billund-Paris og Paris- Barcelona.
Som alle nok ved har vejret de sidste par dag ikke været i top, og vi syntes faktisk at vi havde taget vores forholdsregler ved at køre fra Aalborg kl.2.15 og at skulle rejse kl.6.30
Vi havde problemer med at check in hjemmefra, dog kun fra Billund-Paris, men kunne sagtens fra paris- Barcalona.
Vi ankommer præcist i lufthavnen 1 time før, vejene og vejret var ikke med os.
Men vores største fejltagelse er at vi forsøger først vis de computere hernede at check In, og kan så se at vi står på en stand by billet, så giver det mening hvorfor vi ikke kunne check in hjemmefra. Vi skynder os til skranken men står så også i kø. Da det så bliver vores tur meddeler hun os at der er lukket fordi vi kommer for sent, vi forklare at vi var i lufthavnen 1 time før men ingen hjælp at hente. Det skal siges at vi ingen bagage havde der skulle tjekkes ind, kun os og vores håndbagage.
Men ingen hjælp at hente.
Vi forsøger at henvende os for at se om vi kan ombooke vores billet men igen møder vi en ikke så venlig ansat, så bare fortæller os at vejret og vejene var været dårlig de sidste par dag, så man kunne jo regne ud at man skulle køre i god tid. Og hun ikke kunne hjælpe fordi vi var kommet for sent, hvilket ikke var korrekt.
Vi har måske lært af at hvis man ikke kan tjekke ind hjemmefra at man skal være i lufthavnen 2 timer før.
Men unanset hvad havde det ikke hjulpet os, fordi vi stadig stod til en stand by billet. Og ikke var kommet med.
Måske vi bare var trætte men den måde man bliver snakket til fandt vi faktisk ikke særlig venlig eller hjælpsom. Og de fralagde sig alt ansvaret, også da vi sagde vi stod i kø og dermed gik tiden også der.
Er med på at Air France også har en del af skylden her.

6 januari 2026

Sød medarbejder :D

Sikke en fantastisk oplevelse jeg havde! Jeg havde lidt problemer med at checke in men så kom VANESSA! Og hun var simpelhen det SØDESTE og VENLIGESTE og mest HJÆLPSOMME menneske jeg NOGENSINDE har mødt! Kan helt hjerteligt anbefale billund lufthan når Vanessa er på arbejde :D

10 december 2025

Aggressively boarding staff

Terrible boarding person! I showed her 2 passport and asked if both of them are ok? She said this is not real passport. First of all they are both real and secondly she saw 2 passport on my hand. I said both are real passport she looked at me like I cursed. I dont understand this aggressive attitude. And noting down my seat? If you have a personal problems Im not here to argue. Being nice wouldn’t hurt anyone trust me.

16 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Unfriendly staff and kids unfriendly

Unfriendly staff. I was travelling with my 2 months old kid and 3 different folks were extremely unfriendly and not helpful. Its the only airport that is so not kids friendly. There is no priority lines with kids.
Women that serviced luggage drop off for the airbaltic flight on 17.09 at 10 in the morning was particularly unfriendly and raised her voice on me. Travelling with kids is stressful enough so having stuff the wants to argue is not helpful and disrespectful.

The elderly guy at the boarding pass was angry that i stood at the wrong que. but if there are no signs for kids, where can i stand? Try to ask a person with a kid to go through the airport and ask how was their “user experience”

17 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

The airport is really nice and clean in…

The airport is really nice and clean in the arrivals and gates, but there isn’t much in the way facilities. I wanted to visit Billund town, but the transport into it was very poor with the 43 buses drivers insisting the bus didn’t go to the town? No baggage storage, so was stuck with my suitcase into town. Poor experience

13 september 2025

Meget dyrt

Jeg ankom til Billund lufthavn i går i forventning om at skulle ud af flyve, men flyet var helt aflyst og der kunne ikke findes acceptable alternativer. Jeg måtte dernæst tage hjem igen og blev i den forbindelse udstyret med en regning på 60 kr. for parkering. Der kunne man måske lave en ordning, så de kunder der får deres fly aflyst slipper for betaling af parkering.

11 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Når betjenten skal på pension….

Når betjenten skal på pension….

Da vi kom hjem for London og landende i Billund ved 19:30 tiden Onsdag den 30. stod en mor med 3 børn foran os ved paskontrollen…
Og mage til ubehøvlede og sure gamle stodder skal man lede længe efter.
I “buret” sad en absolut usympatisk betjent og tog i mod børnene hver for sig. Han sagde intet. Han smilte aldrig og end ikke et velkommen hjem kunne gå fremstamme…
Måske er han blevet for gammel i faget, men han er stadig en servicemedarbejder der bør vise respekt og tillid til de der betaler hans løn.

Jeg er selv i uniform og i mit arbejde er vi imødekommende og smilende for de der ønsker vores service..

Mit råd til Politiet. Send ham på pension, han er færdig med tjenesten!

30 juli 2025

Super service hos Billundlufthavns parkering

Jeg var på en forretningsrejse fra den 27-30 juli, hvor det har regnet meget i Danmark. Jeg havde glemt at lukke min bilrude der stod helt åben og forladt bilen. Ruden var tapet til da jeg kom hjem, jeg kunne sætte mig på et tørt sæde, super service fra Billund lufthavn.

30 juli 2025

Alt for dyr at parkerer!

Alt for dyr at parkerer!
Jeg undgår altid Billund da parkeringen er vanvittig dyr! Selv om du får billige flybilletter kan det ikke betale sig, da parkeringen æder hele besparelsen.
Og selv om Du betaler som var det en VIP parkering, skal du gå 1-2km med bagagen for at komme op til lufthavnen...

8 juli 2025

Elendige parkeringsforhold til mafiapriser

Fravælger oftest Billund kun pga. parkeringen.
I Hamborg kan man købe park & fly for 50 euro for 11 dage. Her parkerer du bilen på en aflåst plads med døgnvagter, bliver kørt direkte til afgangsterminalen med minibus, og hentet ved ankomstterminal når man kommer hjem. I Billund betaler du 625 kr. for 7 dage, for at holde på P9 Kina, hvor halvdelen af pladsen er blokeret & der er grus på vejen hvilket vil sige, at man ikke kan køre kufferterne det første lange stykke op til fortorvet.
Skræmmende at det koster lidt mere at køre hele vejen til Hamborg fra Horsens, som det koster i Billund… Besparelsen er så større hvis man runder Fleggaard på vejen hjem.
Hvis man vælger Kastrup er der endda flere penge at spare, hvis man køber orange billetter til toget.
Come on Billund… Elendige parkeringsforhold til mafiapriser, det er sgu ikke godt nok!!!

30 juni 2025

Handicap hjælp

I Billund lufthavn den 24 maj 2025. Vi havde bestilt handicap hjælp og lige så snart vi var indenfor døren var der hjælp. både med aflevering af kuffert, rollator og kørestol.. og igennem sikkerhedstjekket. Da vi kunne se gate nr. og kom derhen blev vi vinket hen til at vise pas og fik lavet boardingpasset og blev bedt om at vente lidt. vi blev hjulpet ud til fly og det gik fint og nemt. Det var vores første tur med hjælp og da vi kom hjem fra ferien den 14-6-2025 fik vi den samme service også af en venlig dame helt ud til afhentning. super service.

24 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.