Billund Airport Reviews 28

TrustScore 1.5 uit 5

1,6

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

1 uge til Cypern / bagage vægt !!! Vi måtte medbringe 30 kg bagage ( 2 personer / 2 x 15 kg ) i alt medbragte vi 27 kg. 17 kg i den ene kuffert - 10 kg i den anden. Dette takseres som + 2 kg i den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter en kaotisk flyvetur med Great Danes/Bravo Tours lander vi sent i Billund lufthavn 28/9-2021 Flyet skulle været landet 2 1/2 time tidligere i Ålborg lufthavn. Der var ingen hjælp at hente hos... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det virker ikke særlig betryggende, at jeres parkerings - bestillings - system minder om et hacker angreb. Selskabet hedder "APCOA". Og de tager ikke imod Dankort. Og hver gang du ændrer et... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Vægt på bagage

1 uge til Cypern / bagage vægt !!!
Vi måtte medbringe 30 kg bagage ( 2 personer / 2 x 15 kg ) i alt medbragte vi 27 kg. 17 kg i den ene kuffert - 10 kg i den anden. Dette takseres som + 2 kg i den ene kuffert hvilket resulterer i en regning på 1130,- kr
Kunne man evt have bedt os om at fordele vægten anderledes ? Kufferten smuttede afsted og det samme gjorde extra regningen 😤 begge dele meget hurtigt. Hvor er det udspekuleret og dårligt!!!

23 april 2026

Elendig og inkompetent kundeservice

Elendig og inkompetent kundeservice
Hos Billund Airports Taxfree hersker kaos. Efter at have afgivet en ret stor ordre i taxfrees webshop bliver jeg ringet op af personalet, og får at vide, at priserne ikke er korrekte. Hvis jeg vil have varerne, skal jeg MobilePay 2.800 kr. ud over det beløb, jeg allerede har betalt. Medarbejderen hverken undskylder for fejlen og ulejligheden, og er heller ikke villig til at indgå et kompromis eller nogen form for kompensation. Det er desværre ikke første gang, at jeg har oplevet en arrogant og inkompetent kundeservice i Billund Airport Taxfree. Jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos taxfree.

1 november 2025

Dårlig dårlig service

Dårlig dårlig service. Efter indtjek osv sidder vi to timer i gaten da vi får at vide at vores fly til London er forsinket. En time senere får vi at vide at den er aflyst.
Her kl 22.30 ved vi stadig ikke hvornår vi kommer videre eller hvor vi skal tilbringe natten

6 juli 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Der er ikke nok siddepladser

Der er ikke nok siddepladser hverken i cafe-, butik- og/eller boardingområderne, så du kan stå op eller forsøge at finde en gulvplads, hvor du ikke generer andre.

24 mei 2025

Dårlig start på ferien

Troede at Billund lufthavn er et sted, hvor der er plads til alle, også dem der har nogle udfordringer?
Vi er en familie på 10 der skal til Chania, i aften den ordinære flytid er 19.55.
Flyet er forsinket til kl 22.15.
Vi har en lille pige med Autisme, der har det svært specielt når hun bliver træt, og 2 ældre mennesker på 84 og 89 år, derfor har vi spurgt om det er muligt at vi kan gå i King Amlet Loungen, det må vi gerne hvis vi betaler 200 kr pr person,
Hvor er servicen og rummeligheden i Billund lufthavn, overfor de personer som har udfordringer?

22 juni 2024

Toiletter vad ankomsthallen.

Jeg skulle hente familie som kom hjem fra ferie.
Benyttede toilettet ved ankomst hallen.
Det var ikke en god oplevelse.
Toiletterne er møg beskidte og meget slidte.
Trænger i den grad til renovering og oftere rengøring.

15 juni 2024

Værste system nogensinde

Værste system nogensinde, 5 min inden fly afgang får mig og min kæreste afvide at vi bliver valgt fra fordi der er overbooking. Vi fortæller dem at vores rejse er akut og at vi skal afsted, de er fuldstændige ligeglade og siger vi ik kan tage med flyet.
Simpelthen værste lufthavn nogensinde.

13 juni 2024

Hacker IT

Selskabet hedder "APCOA".
Og de tager ikke imod Dankort.
Og hver gang du ændrer et komma, så skal man starte forfra.

De har fine tilbud, som bare tilfældigvis ALTID er udsolgt - Om du så spørger et halvt eller et helt år i forvejen...
Alle alarmklokker ringer.

30 mei 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har ikke noget brok over service i…

Jeg har ikke noget brok over service i selve lufthavnen,de var super søde og hjælpsomme. Men at parkere som handicappet , og så den pris, det er sindsygt så dyr en parkerings afgift de holder. Over 600kr. For at holde på en betonplade i 2 dage.Og så kunne man ikke engang finde en plads som handicappet. Det bør i kunne gøre bedre. Og jeres elevator er istykker, og som kørestols bruger, kan jeg ikke bare anvende trapperne.

5 december 2023

Dårlig P(9)

Jeg havde via rejsebureauet købt en parkeringsplads, som selvfølgelig var på den mindst dyre P9. P9 viste sig at være en mudderpøl i Langtbortistan og jeg endte da også med efter en uge at måtte trækkes fri af en traktor. Efterfølgende måtte jeg have bilen på værksted for at blive rengjort for mudder i hjulophænget. Når man betaler for en parkering må man forvente til gengæld at P forholdene er i orden!
Humøret blev ikke bedre to dage efter da Apcoa opkrævede endnu en betaling for parkering, fordi jeg er reg. i deres parkerings App! Det sidste har jeg dog efter en lang mailkorrespondance fået lovning på vil blive refunderet

21 oktober 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ingen sikkerhed for, hvad man man kommer til at betale for parkering !

Da vi skulle flyve fra Billund Lufthavn, prøvede vi at bestille billetter til parkering 3 uger inden. Men alt var udsolgt i de billigste områder. Jeg ringede, og spurgte, om det så ville betyde, at vi ville risikere, at komme til at parkere i de dyre områder, og ja, fik jeg at vide af en ret uhøflig medarbejder, når vi var så sent ude. Jeg spurgte ham så, hvor tidlig man så skal bestille ? Folk bestiller da op til fem måneder før. Det kunne I jo have gjort, sagde han. Mage til dårlig og nedladende behandling !
Vores løsning blev lufthavnsbussen fra Århus til 133 kr, og så rejser vi nok ikke fremover fra Billund !

13 juli 2023

Må kunne gøres bedre👎🏼

Påsken blev annonceret som de travleste rejsedage men det fik Billund lufthavn åbenbart ikke fat i.
Bøvl med tjek in, bagageindlevering og Security på udrejse og 1 times venten på bagage ved ankomst tilbage. Det må kunne gøres bedre🤯👎🏼

17 april 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.