Wij hebben onze stempel papieren vorige vrijdag ingestoken in Zottegem ze zijn gewoon te lui om de brievenbus leeg te maken. Maar voor hun lidgeld zijn ze de eerste.blij dan we zijn overgestapt
Ik probeer al 6 maanden, JAWEL: 6 MAANDEN, om mijn dossier in orde te krijgen. Telkens per mail mijn gegevens bezorgd, toch blijven ze zeggen dat ze een document NIET hebben terwijl ze het al 3 kee... Toon meer
Heb een goeie ervaring en goeie medewerking gehad met nathalie.vingerhoets van het abvv super dame zo zouden ze allemaal moeten zijn vriendelijk simpathiek een dame die haar job in hart en nieren doet... Toon meer
Al meerdere dagen onbereikbaar via…
Al meerdere dagen onbereikbaar via telefoon / mail!
Wij hebben onze stempel papieren vorige…
Je had lang met u c4,inschrijven…
Je had lang met u c4,inschrijven bewijs,ontslag, loonbrief vanaf dat je werkzoekende bent en plots krijg je een mail 1 maand later ,kun je u c4 en inschrijving brengen dan reageren wij en staan we daar 4 maand later door dat ze zij steeds zijden je moeten wachten tot 14 april en stel mijn de vraag wat is het juiste want duidelijk is het niet meer want ik ben al sinds begin maart /april 2026 zonder loon ,hoe zullen we leven en eten,drinken, facturen betalen zonder inkomsten zeker als we niet direct werk vinden ?
Echt een super goeie service ben zeer…
Echt een super goeie service ben zeer tevreden
Ben van mizeri overgestapt naar t acv…
Ben van mizeri overgestapt naar t acv wat een verademing nergens voor lopen vriendelijk dag en nacht verschil
Na 6 maanden nog NIETS in orde
Ik probeer al 6 maanden, JAWEL: 6 MAANDEN, om mijn dossier in orde te krijgen.
Telkens per mail mijn gegevens bezorgd, toch blijven ze zeggen dat ze een document NIET hebben terwijl ze het al 3 keer hebben ontvangen.
Ze zouden beter wat doen aan hun eigen werking ipv op te roepen tot staken en de regering te zeggen wat niet kan.
ABVV: KIJK IN EIGEN BOEZEM!
Bereikbaarheid
Op de website staat dat ze telefonisch bereikbaar zijn van 13:00 tot 16:00 uur. Wanneer je echter belt, krijg je altijd het antwoordapparaat met de melding: ‘wegens technische redenen zijn wij niet bereikbaar’. Ook de e-mails die je ontvangt komen onprofessioneel over. Je betaalt voor een lidmaatschap, maar in plaats van service levert het vooral veel frustratie en gedoe op. Doe er wat mee!!!
Blijf daar gewoon weg is slechtste…
Blijf daar gewoon weg is slechtste vakbond ooit geef de onderstaande allemaal gelijk
onbetrouwbaar personeel
ABVV Antwerpen
Van 1997 klant bij ABVV en zolang je ze niet nodig hebt is alles ok maar een keer je ze nodig hebt is het een heel gedoe . Ze antwoorden op geen enkele vraag , je kan ze nauwlijks bereiken en ze sturen ze van het kaske naar de muur . Als je je wil aansluiten bij een vakbond denk dan twee keer na en zoek uit de welke wel goed is . Deze allersinds niet
Oplichters
20 jaar "klant" en heb wat antwoorden en informatie nodig. Ze sturen na een week wachten een zeer korte email dat helemaal onvolledig is. Ik antwoord met de vraag om alles te beantwoorden. Ik krijg geen antwoord, niets.
20jaar lidgeld, 1x hulp nodig en ze zijn er niet.. oplichters
Totaal geen service van ABVV!! Slechte communicatie
Ik was al jaren lid van ABVV. Wanneer je ze nodig hebt, laten ze je gewoon in de kou staan. Geen respons. Wanneer je hen telefonisch wil bereiken, (als werknemer) dan lukt dit niet, aangezien ze maar open zijn wanneer de gewone werknemer werkt.. dus je kan ze op 1 manier bereiken en dat is via mail. Helaas krijg je gewoon geen respons of als ze respons geven, is het heel beperkt (na lang wachten) of zelf gewoon foutief!! En dan betaal je maandelijks voor dit! Het is gewoon weggesmeten geld! Hun communicatie trekt op niks! Ik vraag me af of ABVV de mensen wel willen helpen of er enkel willen geld uitslaan.. helaas totaal niet klantgericht en geen service!
Geen sterren waard
Geen sterren waard. Een ondermaatse dienstverlening en ze gaan direct op de achterste poten staan als ze daar feedback over krijgen. Ze draaien het scenario dan ook gelijk om. En als je iets te veel weerstand geeft of hun oordelen niet zomaar slikt, dan dreigen ze je nog buiten te gooien ook. (Ik zou zelf politie gebeld hebben als de dat had doorgevoerd) Als betalende klant heb ik al veel geslikt, maar dat gaat mij toch een brug te ver. Mijn dossier sleept al sinds eind juli aan. (Bijna een half jaar) Hun communicatie daarin laat te wensen over. Ze vragen informatie en als je die bezorgt, dan vragen ze die de week nadien wederom. (Zelfs als ze die aangetekend krijgen) En dat enkele keren over hetzelfde stukje informatie. Ze beloven bepaalde deadlines te respecteren en houden zich er vervolgens niet aan. Waardoor in mijn geval, mijn dossier dan verjaart is en ik dus de gevolgen kan dragen. Ik krijg te horen: "je moet dat hier fysiek bezorgen". Maar toen ik daar een maand eerder voor hun neus stond, is mij dat niet meegedeeld. En ja zoals ze zelf zei aan het loket: "als het u niet zint, ga dan op een ander". Awel dat is exact wat ik iedereen aanraad. ABVV schuift verantwoordelijkheid van zich af. Voor een sociale instelling te zijn, gedragen ze zich niet als dusdanig. Ze behandelen mensen onrespectvol en zijn niet duidelijk in hun communicatie, als die al plaatsvindt.
59 minuten in wacht gestaan om dan…
59 minuten in wacht gestaan om dan wegens technisch probleem verbroken te worden - nee stoppen vrijdag om 3 PM
Ze gijzelen mijn uitbetaling
Ze gijzelen mijn werkloosheidsuitbetaling met als excuus dat ik mijn lidgelden niet heb betaald, wanneer ik met bewijs aantoon dat ik inorde ben met men betalingen, komen ze af met je moet nog een papiertje tekenen om u dosier inorde te maken ?
Mijn dosier is inorde en de betaling is vrijgegeven door de RVA dus welke recht hebben jullie om mijn geld tegen te houden ?
Mafia praktijken en niets anders!
Zat jaren bij ABVV
Zat jaren bij ABVV.
Toen mijn baas mijn aanwezigheden vervalste en mij ontsloeg wegens die valse onwettige afwezigheden. Mijn laatste 3 maandlonen was 3x 500€ waardoor ik met huurachterstand stond en bij mijn ontslag werd gevraagd het app te verlaten, toen raadde abvv me aan "gewoon nieuw werk te zoeken".
Ik werd dakloos en verloor alles door 1 machtsmisbruiker en ABVV zei me droog om het "gewoon van je af te zetten".
Of toen ik een novel schreef. Toen verloor ik een hele maand inkomen omdat ik mijn boek zelf-publiceerde en er 7€ mee verdiende. Zegden ze mij "7€ is een volwaardig inkomen". Werd ik geforceerd om een papier te ondertekenen waarin ik moest bekennen dat ik illegaal werk deed, en door dat papier te tekenen mocht ik ook niet meer verder schrijven èn verloor ik mijn recht om bijberoep aan te vragen.
Ik veranderde naar ACV, hopende dat het daar beter zou zijn.
Maar ze zijn nèt zo nutteloos. Ze delen de meningen en acties van ABVV. Daarbovenop is hun lidgeld hòger èn storten ze 2 tot 3 dagen later dan ABVV..
Volgens mij worden we allemaal gewoon int zak gezet.
Beoordeling van de vakbonden
Beoordeling van de vakbonden
De vakbonden beweren aan je zijde te staan en je nooit in de kou te laten staan, maar in de praktijk merk ik daar weinig van. Laat me niet lachen: ze lijken zelf meer achterban te zijn van de partijen die het Arizona-akkoord hebben ondertekend. En dan zouden ze nu ineens gaan staken tegen hun eigen achterban? Het voelt allemaal als een show of theater, niet als echte vertegenwoordiging van de leden.
Als je informatie vraagt over uitkeringen of andere belangrijke zaken, krijg je nauwelijks antwoord. In tegendeel: ze zijn erg geheimzinnig en ontwijkend. Dit zou "aan je zijde staan" moeten voorstellen, maar zo komt het totaal niet over. Als lid voel je je niet geholpen, niet geïnformeerd en zeker niet gesteund.
Mijn beoordeling:
De vakbonden laten in mijn ervaring een grote kloof zien tussen wat ze zeggen en wat ze doen. Transparantie en echte ondersteuning ontbreken. Hierdoor voelt hun rol meer symbolisch dan praktisch.
Abvv telefonisch nooit bereikbaar!!!
Abvv telefonisch nooit bereikbaar!!!
In 2025 kan dit toch niet!
Via email is het altijd moeilijker op te communiceren.
Een ramp
Je werkt heel u leven lang belasting…
Je werkt heel u leven lang belasting betaald , alsje onder dop valt dan moeten smeken achter u geld die zegge belt ma pakken shun gsm nooit op altijd iets met hun of maakten zij een fout dan moeten 2 maand wachten vr de loon dat zijn geen mensen die krijgen betaald door ons en behandelen ons gelijk appen
Onprofessioneler dan het ABVV is quasi onmogelijk
Jammer dat Trustpilot het ons niet mogelijk maakt om geen enkele ster te geven, want één ster is er zelfs één te veel en als ik al deze reviews lees, ben ik niet de enige die de diensten van het ABVV ondermaats en onprofessioneel vind.