ik kocht hier een accu + versterkerte (De TA2024 ofzoiets) en het werkte PERFECT! ik gebruik de set nu als ik met vrienden ga chillen of melbourneshuffle ga doen :D echt een kwaliteit, levertijd en pr... Toon meer

1,3

Zeer slecht

Ik heb bijna alle onderdelen voor een …

Ik heb bijna alle onderdelen voor een kratspeaker hier gekocht, alles netjes binnen gekregen behalve de versterker want die zou nagezonden worden omdat deze niet meer op voorraad was. Helemaal prima maar vele mails en bijna twee maanden later heb ik het nog steeds niet.

EDIT: Ik heb ondertussen een versterker ontvangen. Omdat meneer het er mee eens was dat het een beetje lang geduurt heeft heb ik een gratis upgrade gekregen van de ta2024 naar de maxamp. Ben tevreden met de service.

11 mei 2017
Logo AccuSafe

Antwoord van AccuSafe

Hallo Edward,

Vervelend om te horen dat je een slechte ervaring bij ons hebt gehad. Ik heb de case proberen uit te zoeken echter kom ik er niet achter welk ordernummer jij hebt. Zou je deze aan ons kunnen door geven zodat ik de status kan bekijken?

Onze oprechte excuses dat er fouten zijn gemaakt tijdens jouw bestelling.

Ruud Martens - Klantenservice AccuSafe

Top service bij AccuSafe

Ik heb een paar weken geleden onderdelen besteld voor een kistradio in mijn scooter. Ik heb alle onderdelen netjes ontvangen, maar na een test bleek een onderdeel stuk te zijn. Dat heb ik gemeld en er werd gelijk aangeboden om een nieuw onderdeel te sturen. Top service dus!!

24 april 2017

Top service

De service van Accusafe is uitstekend. Sommige producten in de store bevatten wat weinig informatie, maar als het uiteindelijk verkeerd gaat bij de keuze van onderdelen lost AccuSafe dit zonder problemen op.

11 juni 2016

Geweldige service met oplossing op maat

Ze bieden standaard paketten aan die nog gesoldeerd moeten worden. Nou was dat voor mij geen optie, dus bieden ze voor een klein bedrag aan om het nog in elkaar te zetten. Nou was mijn situatie net iets anders dan de standaard situatie, maar dat was voor de heren van Accusafe.nl geen probleem.

16 maart 2016

Geweldige support!

Ik had een plan om een kistradio te bouwen en vroeg accusafe om advies. Advies hebben ze gegeven en netjes een lijst wat ik zou moeten bestellen. M.b.v alle FAQ's was alles goed te doen.
1 onderdeel bleek wat moeilijker geleverd te kunnen worden maar het was geen probleem om een alternatieve oplossing te gebruiken en het geld voor het onderdeel werd direct weer terug gestort. Kistradio is super gelukt!

7 september 2015

Overzichtelijke afhandeling van zaken en zeer goede afhandeling van service gerelateerde vragen!

Ik heb meermaals dingen besteld bij Accusafe voor mijn eigen projectje. Alle onderdelen waren netjes verpakt afgeleverd met een duidelijke factuur erbij. Na een leuk weekend klussen was mijn radio af en kon het feestje beginnen.
Na een foutje van mijzelf heb ik per ongeluk de gebruikte accu in mijn radio te diep ontladen waardoor deze overleden is. Na dit voorgelegd te hebben aan Accusafe waren zij zeer coulant door mij een nieuwe accu aan te bieden voor de helft van de prijs. Ook al was het waarschijnlijk volledig mijn eigen fout en was vergoeding eigenlijk niet nodig.

Dàt noem ik nou service, je klanten tegemoetkomen om de gebruikservaring optimaal te maken! Well done Accusafe! Well done.
Ik zal zeker vaker bestellen bij deze winkel!

30 juni 2015

Geweldige service, degelijke producten

Inmiddels al regelmatig onderdelen voor portable audio devices besteld bij deze jonge ondernemers. Blijf me iedere keer weer verbazen om hun meedenkwerk, behulpzaamheid en daarnaast de garantieafhandeling bij een defect wat aan mij zelf te wijten was. Ga zo door!

15 juni 2015

Voorbeeld voor alle webshops!!

Ondanks dat er wat probleempjes waren bij mijn order door AccuSafe opgelost zoals het hoort, ik ben erg blij met mijn bestelling. Zoals Accusafe met hun klanten omgaat is een voorbeeld voor alle webshops!

21 februari 2015

erg tevreden

Ik had problemen met het verwerken van de producten. Ik heb Accusafe om hulp gevraagd. Uiteindelijk hebben ze het defecte product kosteloos vergoed. Top service!

16 december 2014

ongekende service

Op zoek naar een kistradio. Als a-technish persoon werd mij een standaard pakket voorgeteld. Heerlijk, zo besteld. Ik had nog een onderdeel nodig. Geen probleem, wordt gratis nageleverd. Verschillende vragen via de mail gestuurd, direct de dag erna antwoord. Geen probleem voor de medewerkers.
Wat een steun. Dit moeten echte liefhebbers zijn!!
Hans.

29 augustus 2014

Uitmuntende service, goede website, goede communicatie!

Ik had hier een aantal dingen besteld, pakketje komt aan, blijkt er een deel te missen. De onderdelen die miste stonden op de achterkant van het factuur - foutje, kan gebeuren. Ondertussen had ik nog iets besteld, ik heb via de mail gevraagd of de missende onderdelen bij mijn tweede bestelling gestopt kon worden, dat was geen probleem.
Een dag later kreeg ik pakketje twee binnen. Tot mijn verbazing weer twee onderdelen missend. Wederom via de mail gecommuniceerd en het bleek dat ze die via de briefpost hadden opgestuurd, als ik het dinsdag nog niet had kon het zijn kwijtgeraakt werd mij verteld.
Woensdag nog niks ontvangen. Weer via de mail contact gezocht, de brief was blijkbaar zoek geraakt en er werd meteen een nieuwe opgestuurd.
Dag daarna alles binnen.

Ondanks de kleine probleempjes (zowel van Accusafe en PostNL) toch 5 sterren gegeven voor de zeldzaam goede, snelle en duidelijke service!
Volgende keer zeker weer!

26 juni 2014

Een top service

Hallo,

Ik had wat producten bestelt via accusafe.nl.
Maar ik hoorde een paar dagen niets, dus ik had ze een bericht verstuurd.
De volgende dag kreeg ik een mailtje, in dat mailtje werd precies beschreven wat er aan de hand was en zijden dat ze het zosnel mogelijk op de post zouden zetten.
De volgende dag kreeg ik al een mailtje dat het was verstuurd.

Een top communicatie en een top sevice!!!

17 juni 2014

Service waar je u tegen zegt!

Ik had één van de eerste accusafe 3.0 bordjes die door Wesley waren gemaakt. Vervolgens een hele poos niet meer met mijn kistradio projectje bezig geweest, tot ik onlangs op het idee kwam hem deze zomer af te maken. Helaas kwam ik er met het testen achter dat mijn accusafe was overleden. Ik heb toen via de mail contact gehad met het accusafe team en gevraagd of ze hem even voor mij konden nalopen. Even later een mailtje terug, dat ik hem direct op kon sturen en hij gerepareerd zou worden. 3 dagen later kwam mijn pakketje van accusafe binnen en zat er niet een gerepareerde accusafe 3.0, maar een gloednieuwe accusafe 3.5 in. Dat was een zeer aangename verassing, me heel happy!

Kortom, zeer snelle en klantgerichte service. Zo zie je het tegenwoordig maar zelden. Ode aan het Accusafe team!

8 juni 2014