Ik heb bijna alle onderdelen voor een kratspeaker hier gekocht, alles netjes binnen gekregen behalve de versterker want die zou nagezonden worden omdat deze niet meer op voorraad was. Helemaal prima... Toon meer

1,3

Zeer slecht

1,3

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer goede service, top bedrijf

Ik heb vandaag een custom-product bij Accusafe besteld. Het stond niet op de site maar na een kleine mail-conversatie was het zo geregeld zonder enkel probleem en voor een heel schappelijke prijs. Het contact met accusafe kwam vanuit hun erg snel tot stand en was erg positief.

7 mei 2014

GEWELDIG!

Deze mensen met wie ik heb gesproken zijn geweldig, ze reageren op de mail snel maar als je geen zin hebt om te wachten dan maar even facebook, daar reageren ze meestal al binnen 1 uur, tenzij je een echte nachtbeest bent!

Had een paar probleempjes en die zijn gelijk opgelost in allebei de voordelen! Echt gewoon GEWELDIG, als je wat zoekt is die een mooie site en zeker betrouwbaar, heb drie keer een bestelling gedaan en binnen 2 dagen had ik het binnen GEWELDIG!

24 december 2013

Hier kan elke webshop een voorbeeld aan nemen

Geweldige service! zelf als je een speciaal gemaakte accusafe aanvraagt, is deze binnen 2 dagen al bij je thuis. Mocht je daarna problemen of vragen hebben, dan kan dit via de mail, en deze wordt binnen een uur of 2 beantwoord, soms zelfs laat in de avond.

Een aanbeveling aan iedereen!

30 augustus 2013

Snel en uitstekende service

Hier voor 50 euro wat electronica onderdelen besteld. De bestelling werd direct verwerkt en is de volgende dag verstuurd. Ik werd goed (automatisch) op de hoogte gehouden.

Ik was nog wat klein grut vergeten (ter waarde van enkele euro's) en had gevraagd om dit erbij te mogen bestellen. Dit kruiste met de verzendbevestiging, maar dezelfde dag kreeg ik een persoonlijke mail dat dit er bij gedaan was zonder bijkomende kosten. Klasse.

Geen ervaring met verdere aftersales.

29 augustus 2013

Voorbeeld voor alle webshops!

Als er één webshop 5 sterren verdient is het de webshop van Accusafe. Twijfel niet om contact op te nemen met de klantenservice bij vragen of opmerkingen. Deskundig advies en geweldige service ontbreekt zeker niet. Bestellingen worden snel en professioneel afgehandeld .
Ik, als leek op het gebied van elektronica, ben er samen met Accusafe toch in geslaagd een monster van een speakerkist te maken!

Onwijs bedankt heren!

8 augustus 2013

goed en snel geholpen!

Ik heb een net een versterker besteld en was vergeten om de stekker bij te laten maken. geen probleem voor accusafe! Even een mailtje en het is geregeld. Nu krijg in zowel de versterker als de kabels.

Nu kan ik lekker snel verder aan mijn eigen project (losse subwoofer voor mijn homemade seround-sound)
top gedaan guys!

5 augustus 2013

Prima voltmeter voor een prima prijs

Dit schreef ik aan AccuSafe:
Hai Ruud
Vanmorgen de voltmeters ontvangen.
Het blijkt dat zelfs een onhandige, niet elektronicus de blauwe achtergrond- verlichting wel uitkrijgt.
Naast de aansluitstekker lopen 2 dunne draadjes (rood en zwart) naar de display, 1 doorknippen, klaar.
Stroomverbruik met/zonder licht: 3,5 / 8 mA. Dat is 2,6 Ah per maand (zonder licht)
In mijn toepassing (accu’s in de boot) kan ik ze permanent aansluiten. Licht eventueel via schakelaar.
Zonder licht zijn ze ( naar mijn mening) mooier.
Prima display voor een prima prijs en heel goede snelle klantenservice !

15 juni 2013

Need it? get it!

ik kocht hier een accu + versterkerte (De TA2024 ofzoiets) en het werkte PERFECT! ik gebruik de set nu als ik met vrienden ga chillen of melbourneshuffle ga doen :D echt een kwaliteit, levertijd en prijs waar geen enkele winkel tegenop kan! echt een aanrader voor elke beginner of gevorderde!

4 juni 2013

Perfect!

Ik had de spullen snel binnen ondanks iets dat niet op voorraad was. Na alles aangesloten te hebben kreeg ik de speakers niet aan de praat. Mail gestuurd, werd nog geen 5 minuten later gebeld en gevraagd wat er precies mis was. Conclusie telefoongesprek: stuur de versterker en de speakers terug dan gaan wij kijken wat er mis is. Alles opgestuurd, speakers bleken defect, einde van de week alweer netjes alles terug met nieuwe speakers! Alles weer aangesloten, zet hem aan en de versterker begint te roken. Twee dagen later had ik een nieuwe versterker in huis. Alles werkt inmiddels. Kortom, topservice! Een waar voorbeeld voor andere (web)shops. Bedankt!

25 mei 2013

Super!

Zelfde dag nog verzonden en dag erna binnen! Super service

19 februari 2013

super site/levering/prijzen/reacties

Ik heb alweer een tijdje terug alles voor mijn kistradio bij Accusafe besteld.
Het lukte niet helemaal met aansluiten dus even een mailtje gestuurd, verschillende keren teruggemaild en uiteindelijk kwam er geluid uit de kist, super!

6 november 2012

Zoals een webshop zou moeten zijn.

De verzending/verpakking is Super!!

De service is ook Super kreeg eerst een kapotte MP3 module binnen stuurde er een mailtje over stuurde `m terug en kreeg weer een nieuwe. Uitstekend dus.

En je kan altijd bij ze terecht om dingen te vragen. En binnen 24uur antwoord is ook wel zo fijn.

Gr Wout.

19 oktober 2012

Een bedrijf zoals elk bedrijf zou moeten zijn!

Accusafe.nl is echt een super goede webshop. Ze zijn heel erg klantgericht. Ze reageren heel snel op vragen via de email en leggen je alles goed uit over wat en hoe je een kistradio moet bouwen. Deze winkel verdient echt een 10. Ben op dit moment bezig met mijn tweede kistradio en zonder accusafe was dit niet mogelijk geweest. Heel erg bedankt Ruud en Wesley!

mvg Jim

17 oktober 2012

Een webshop hoe een webshop hoort te zijn.

Kent u ze nog, de winkels van 'vroeger'? Waar je vakkundig geholpen werd en waar de verkoper met je meedacht op zoek naar een oplossing? Goed nieuws! Ze zijn er nog hoor. En online welteverstaan.
De mensen achter Accusafe hebben veel kennis van zaken, bieden snelle service en je kunt rustig je vraag stellen via e-mail. De overzichtelijke website, prima webshop en nette handleidingen op het gebied van kistradio's. Big thumbs up!

5 oktober 2012

Prima levering

Natuurlijk zoals je mag verwachten alles in orde.
De helpdesk reageers vrij snel en zijn bereid je te helpen met een probleem waar je tegen aan kan lopen.
Prima en goede winkel

31 augustus 2012

Top top top

Een top bedrijf snelle levering zeer aardige help desk ik het veel vragen steeds goede antwoorden en wisten veel op alle vragen goed antwoord gehad nu eindelijk beginnen aan de krat radio hopelijk wordt het wat en doet alles het ook nog.... Maar de shop accusafe is in 1 word top

8 augustus 2012

gewoonweg super

de service bij dit bedrijf is uitmuntend, had gewoon niet beter gekund!

bv. ik plaatste 2 orders op 1 dag, kreeg ik direct een mailtje dat de bestellingen samengeoegd zouden worden zodat onnodig hoge verzendkosten beperkt zouden blijven.
ook had ik een belangerijke (moeilijke) vraag, deze vraag werd netjes via de email binnen 24uur beantwoord. buiten dat hij erg snel werd beantwoord werd deze ook nog eens duidelijk en met veel uitleg beantwoord. zo kreeg ik veel meer inzicht in het schema van mijn kratradio.

kortom: dit bedrijf is super!

31 juli 2012

Top service

Ik had een TA2024 versterker besteld (vanuit België) en kreeg de bestelling al enkele dagen later in de bus.
Na het aansluiten van de versterker kwam er echter geen geluid uit de boxen...
De heren stelden zelf voor om mijn 'oude' kosteloos om te ruilen voor een nieuw exemplaar. Ik ben dan zelf naar Roosdaal gereden om samen met hen de versterker te testen. Bleek het probleem niet bij de versterker te liggen, maar bij mijn (defecte) jack kabel... Met een nieuwe kabel ondertussen de versterker aangesloten en alles werkt perfect!
Eigenlijk vat ik het best zo samen: prima kereld & top service!

10 juli 2012

Uitstekende service en goede communicatie.

Onlangs heb ik een versterker bij dit bedrijf besteld. Al snel kwam deze binnen maar na inbouw bleek hij niet te werken. Van AccuSafe mocht ik de hem ter vervanging terugsturen. Het versterkertje heb ik vervolgens met PostNL zonder trackingnummer geretourneerd maar na een kleine week was hij nog niet aangekomen. AccuSafe besloot desondanks toch vast een nieuwe op te sturen Dat noem ik topservice!
Nadat ik de werkende versterker heb ontvangen kwam "gelukkig" voor AccuSafe ook de defecte aan. Prijzen, levertijden en communicatie waren perfect, dus hier bestellen is een aanrader!

29 juni 2012