FORFÆRDELIGT STED FOR DYR OG DENS EJER
Jeg blev chokeret af den måde de ansatte behandlede mig og min kat da jeg kom til klinikken for at aflevere min døde kat.
Dyrlægen kom slet ikke for at hilse på mig og tilser katten, og de 2 assistenter tog ellers ikke imod katten.
De bare stod ved skranken for at udfylde skemaet for kremering, og nægtede at komme ud når jeg bedt dem om at tilse katten for at sikre at han var død.
Katten var helt slap i hele kroppen, og ikke stiv som han burde være, selv om det var 8 timer siden at døden indtraf.
Jeg var derfor i tvivl om han var i koma eller død.
Men dyrlægen, som sad i et kontor ved siden af, nægtede at komme ud.
Jeg betalt 1.800 kr for kremering, og alligevel nægtede dyrlægen at komme for at sikre at katten var død.
Jeg ønskede bare at han skulle lytte til hjertet og fortælle mig om det var normalt at rigor Mortis var ikke at se.
Istedet for, de piger spurgt ham om at komme ud og fortalt mig at han vil betales for konsultation for at konstatere døden, til trods for at det burde være almen praksis at dyrlægen bese den kat som er blevet afleveret til kremering, især når katten død af ukendte årsag, og at man er usikkert om han er død eller i koma.
Pigerne var virkelig groft, ingen tog den pakke jeg var kommet med med katten i. Det eneste de var interesseret i var betalingen.
Jeg kom der ved fejl, fordi jeg troede at det var kremering stedet, og burde have afleveret min kat til min dyrlæge istedet for, som har aftale med Adas kremering, men i telefon samtale med Ada hospitalet, jeg fik at vide at det var samme sted da de arbejdede sammen, og aflevere dyret til kremering stedet.
Jeg havde også aftalt samme morgen om at tale med dyrlægen, når jeg vil aflevere katten, som kunne give mig hans bud på hvorfor katten døde, af hvad, udfra de symptomer han vist lige inden han døde.
Men det gik helt anderledes da jeg ankom det sted.
Jeg fortrød fuldstændig at være kommet der, og kunne se at jeg burde have afleveret min kat til min dyrlæge istedet for.
Men det var for sent, og jeg var træt efter den dag, og en bekendt havde kørt mig fra København til Taastrup, og jeg følt mig tvunget at lad katten hos dem.
Jeg ringede dagen efter for at ændre aftalen så at urnen blev afleveret til min egen dyrlæge tæt på hvor jeg bor, og bed om at tale med dyrlægen for at spørge om grunden for at rigor Mortis ikke var træd ind, og om der var tilfælde hvor det kunne ske, og hvorfor, og om katten døde af hypothermia.
Men den samme pige ved skranken, som påstod at være dyrlæge studerende, nægtede at lad mig tale med dyrlægen, og sagt at han vil ikke tale med mig, og at tingene var uændret siden igår.
Jeg spurgt også om hvor katten var og om hvem havde set katten efter jeg gik.
Hun vist ikke hvor katten var, vist ikke om den var stadig hos dem eller på krematorium, og sagt at katten blev sat i en speciel box, men at der var dem som havde håndtere katten, og at dyrlægen så slet ikke katten inden da. (!)
Dvs. at de sat katten på køl uden at nogen havde undersøgt om han var død eller ej.
Hvad er det for et dyrehospital og en dyrlæge som ikke engang kommer ud for at hilse med patienten og har ingen empati??!!
Jeg syntes at de var meget groft og uforskammet, også da jeg ringede dagen efter, virkelig ingen hensyn, fuldstændig ligeglad, og meget afvisende, hvor det mindst man vil forvente er en form for støtte og forståelse, og at en rigtig dyrlæge vil selvfølgelig undersøge den kat man afleverer, især når der er mulighed for at han var ikke død.
Hold jer væk fra den klinik. Man kan ikke stole på dem, de tager ingen hensyn til dyret og til ejeren. Det eneste de er interesseret i er penge, resten er bare en byrde for dem, som de ønsker ikke at have noget med at gøre.
Jeg så aldrig den dyrlæge, aner ikke engang hvordan han ser ud. Så galt er det.
Jeg syntes at det er ufattelig at han kunne bare sidde på kontoret og ignorer det hele, når ovenikøbet der var ikke andre kunde end mig.
Det vil have taget ham 5 minutter at gøre det han er forpligtet til at gøre: konstatere døden.
Et forfærdeligt sted, som jeg ønsker at jeg var aldrig kommet til, og havde ikke afleveret min stakkel kat til, især når han var - måske - død.
De vist ingen forståelse og ingen hensyn, hverken for mig eller katten, og ingen etiske og moralske sanser, og ingen dyrlæge færdigheder og pligt, og ingen kundeservice.
Man bliver behandlet som skidt, af de pengegriske svin, er den mest anstændig måde at sige det på.
Vælg en anden dyrlæge og en anden klinik.
Det sted er en skændsel.
De folk burde skifte branchen til noget som har intet med dyr og natur at gøre, og som ikke involverer mennesker kontakt, for det er de ikke egnet til.
Beton branchen lyder som en god idé, så de kan beskæftige sig med byggerier istedet for, som de er bedre egnet til end dyr pasning.
Det var en frygtelig oplevelse.
22 januari 2020
Review zonder uitnodiging