Vandaag hebben wij onze VW tiquan opgehaald. Bij binnekomst werden we warm ontvangen met koffie en een lekkere gevulde koek! En lag er een mooie bos bloemen op onze nieuwe auto😂 Iets wat ik nog n... Toon meer
Adelhart is een betrouwbare en fijne garage. Je kunt rustig rond kijken prettige verkopers. Wij hebben inmiddels onze 3e auto een nissan qashqai hier gekocht. Na 2 maanden bleek dat onze airco het... Toon meer
Zaterdag onze nieuwe Mercedes Cla shooting break AMG afgeleverd gekregen door Adelhart auto’s. Het zijn nette jonge mannen met verstand van auto’s ! Een mooie blinkende showroom waar alleen maar m... Toon meer
Vriendelijk personeel met verstand van zaken die doen wat ze zeggen, dank jullie wel Piet en Pierre. Keurige showroom vol met prachtig gepoetste auto's Woensdag onze aangeschafte Hyundai Tucson op... Toon meer
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zaterdag onze nieuwe Mercedes Cla…
Het zijn nette jonge mannen met verstand van auto’s ! Een mooie blinkende showroom waar alleen maar mooie occasions staan.
Tot nu alleen maar lof,we zullen zien.
Wij hopen veel rijplezier te hebben aan onze auto.
Teleurstellende ervaring: BMW Inruil en proefrit misgelopen
Vrijdagochtend gebeld met Hans en aangegeven dat wij belangstelling hadden voor een BMW (BMW X1 SDrive18i High Executive M- Sport Automaat / Full map navigatie / Cruise control / Climate control / Camera 24.950) en graag een proefrit wilde maken en omdat we niet in de buurt wonen een indicatie van onze inruil wilde hebben.
Alles met het doel om elkaars tijd niet te verdoen. In dat gesprek gezegd dat we een BMW 318i Touring (5-2017, 129.000km) met als extra: 18" velgen en allemaal voorzien van nieuwe banden, privacy glas en de motor professioneel gechipt van 139 pk naar 165 pk wilde inruilen.
Hans kon geen bedrag noemen maar vroeg wat wij in gedacht hadden. We hebben hierop 15,5K gezegd en dat we tussen de 9K en 10K wilde bijbetalen. De verkoopwaarde van een standaard BMW 318i Touring is volgens o.a. de ANWB koerslijst 15.0K-16.9K.
Volgens Hans zouden we hier wel uitkomen en dus een proefrit gepland voor de volgende morgen (zaterdag). Daar aangekomen zijn we prima ontvangen en stond de auto binnen vlak voor de ingang. Tot onze verassing kregen we niet de sleutels om een proefrit te maken maar wilde Hans eerst onze auto bekijken. Hij vond het een nette en mooi onderhouden wagen, maakte foto's om de prijs met de inkoper te bespreken.
Na een behoorlijke tijd gewacht te hebben (wel met koffie en thee) moest er nog een persoon naar kijken. Dit bleek achteraf de eigenaar (?) van Adelhartautos te zijn. Na enkele minuten kwamen zij terug en Hans toonde snel op zijn telefoon een auto (we nemen aan een BMW 318) en gaf aan dat er in zijn regio massa's van onze auto's te koop zijn voor minder dan 16K (de werkelijkheid is dat er geen een te vinden is met minimaal dezelfde specificatie als onze huidige auto).
Na veel woorden kwam het hoge woord eruit: hij kon maximaal 13K bieden wat in onze ogen een belachelijk laag bedrag was en wij wilde dan ook gelijk weglopen (bij een andere dealer hadden we al 15,5K geboden gekregen) en de eigenaar (?) van Adelhartautos probeerde in heel veel woorden uit te leggen dat die andere dealer zijn verkoopprijs te hoog had geprijsd waardoor hij zo'n bod kon doen - nou echt niet; de verkoopprijs bij die dealer was een zeer scherpe en reële prijs en we kregen de auto gelijk mee voor een proefrit).
Hans had n.a.v ons gesprek op vrijdag moeten weten dat 13K natuurlijk veel en veel te weinig was. We zijn geïrriteerd en teleurgesteld weggegaan en na het wegrijden werden we binnen een aantal minuten gebeld dat ze toch opeens 14K konden bieden ("dan nemen we wel genoegen met onze mindere marge" - yeah right).
Nou... natuurlijk nog steeds belachelijk laag en idioot dat opeens 1K meer geboden kon worden. De relatie was wat ons betreft natuurlijk al verstoord en we hebben hierop niet gereageerd; stel dat we de auto gekocht hadden en er was iets mis mee... gaf ons niet veel vertrouwen dat zoiets goed en makkelijk wordt opgelost. Dit had allemaal door Hans verkomen kunnen worden; we hebben er uiteindelijk maar een dagje strand van gemaakt.
Waarom deze review? De aangeboden auto is prachtig en ook de andere auto's zien er goed uit. Tot deze ontmoeting hadden we dan ook alle vertrouwen in Adelhartautos. Het is jammer dat Adelhartautos op deze manier met zijn klanten omgaat en ik hoop dat ze hiervan leren - geef een reel bod (~15K hadden we al geaccepteerd) en dan hadden we er zeker uitgekomen. Wij hebben gelukkig geen haast en kijken gewoon verder.

Antwoord van Adelhartautos
Auto zonder garantie, denk na
Wij hebben een import auto Mazda CX3 gekocht al enige tijd terug. na ongeveer een half jaar ontdekte wij dat de gordels op de achterbank niet oprolde na gebruik. via google zagen wij dat dit een bekend probleem is bij Mazda waarop wij contact hebben gezocht met Adelhart via contactformulier.
helaas tot op heden nooit meer iets gehoord.
denk dus 3x na voordat je een auto zonder garantie koopt. Wij lopen nu tegen hoge kosten aan..

Antwoord van Adelhartautos
Goede auto's en net bedrijf
Fijne ervaring en een bedrijf wat hun werk serieus neemt.
Snel geregeld. Prettige mensen.
Veel expertise, goede service en klantvriendelijk!
Ontzettend fijne en persoonlijke service. De heren denken met je mee, zijn vriendelijk en beleefd en willen voor iedereen het beste. De koffie is goed en in de showroom hangt een fijne sfeer.
Blij met de auto die we bij Adelhart gekocht hebben!
Vorige week onze nieuwe Tiquan…
Vorige week onze nieuwe Tiquan opgehaald erg blij mee goede uitleg gekregen en zeer vriendelijke en professionele verkopers
Bedankt Johan en Hans
Super snelle service
2 weken geleden ben ik wezen kijken voor een Hyundai Tucson en vandaag heb ik hem opgehaald inclusief een heel mooi afleverpakket!
Een auto kopen vind ik altijd wel heel erg moeilijk, maar voor deze jongens was geen vraag teveel! Ze hebben mij heel netjes geholpen.
Bedankt voor de snelle service! Ik kom zeker voor een volgende auto weer bij jullie terug!
Wij hebben een mooie nieuwe Hyundai…
Wij hebben een mooie nieuwe Hyundai gekocht bij Hans van Adelhart auto’s ! Vriendelijke verkopers en mooie zaak.
Bedankt Hans.
Gister een nieuwe Mercedes A klasse gekocht.
Nette heren en goede service
Mooie occasion en vriendelijke personeel
Hele mooie occasion
Geen opdringerige verkopers
Vragen staat vrij en nemen ruim de tijd voor je.
Proefrit maken is geen probleem
Helaas stond er nu niet iets voor ons bij, maar ga zeker terug komen. Houdt de site goed in de gaten.