Afuture is een betrouwbare en klantgerichte onderneming. De service is uitstekend en ze nemen altijd de tijd om mijn vragen uitgebreid te beantwoorden. Hoewel het verwerken van mijn bestelling 7 werkd... Toon meer
Onderdelen besteld om zelf een Pc samen te stellen. Niet alle onderdelen waren direct leverbaar maar via de website heb je een duidelijk overzicht van de bestelstatus. Uiteindelijk de bestelde o... Toon meer
Een compliment naar de mensen van Afuture die ons vandaag geholpen hebben met teruggave van ons systeem! Ons systeem was voor RMA bij Afutere toen ze failliet gingen. Vandaag konden we het ophalen... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Voor al uw elektronica. Wij verzenden 7 dagen in de week en onze klantenservice is op werkdagen tussen 8:00 en 24:00 bereikbaar.
Turbinestraat 6, 3903 LW, Veenendaal, Nederland
- 0318-510226
- info@afuture.nl
- www.afuture.nl
lekker goedkoop, waardeloze service.
Men probeert op slinkse manieren de wet te omzeilen, zodat er geen service hoeft te worden verleend. Het is het mij niet waard om te procederen, er zijn genoeg webwinkels die wel weten hoe het hoort èn zich daar naar gedragen :)
Slechte Service hoop hoofdpijn
Aankoop.
Ik ben iemand die bijna nooit een review schrijft maar dit moet ik hier even kwijt ongelofelijk. Voor bijna 800 euro aan spullen gekocht serieus de helft terug moeten sturen cool whine kan gebeuren. Website is niet echt overzichtelijk en best slordig ingericht. Power supply defect binnen gekregen, slordige afhandeling vanuit de mail. Ik vroeg me geld terug rma wordt zonder pardon terug gestuurd.
Verzending.
Verzending was snel en gratis. Mag wel duidelijker op de website staat, het was heel onduidelijk. Hou rekening mee retour moet jezelf betalen, niet echt iets van deze tijd vind ik. Dinsdag besteld stond volgende dag thuis heb tot vrijdag moeten wachten omdat iets niet op voorraad was dus moest wachten tot me hele bestelling compleet was, had wel even gemeld mogen worden voor de betaling.
Klantenservice.
Voor service hoef je niet bij deze website te bestellen die laten het er van af weten als er een probleem is. Onprofessioneel contact via de email. Moederbord terug gestuurd, krijg vervolgens te horen dat er pinnetjes beschadigd zijn. Naar mijn weten niks aan de hand en netjes teruggestuurd omdat een memory slot het niet meer deed. Ze hebben het kunnen repareren maar kreeg geen geld terug omdat er blijkbaar nog schade was, lekkere service gratis terugsturen maar terugnemen ho maar.
Afhandeling van de andere Rma vond ik ook heel slordig gaan. Voeding defect aangekomen teruggestuurd op eigen kosten, vroeg daarna me geld terug en je kan het al raden ze sturen het zonder pardon terug. Telefonische contact opgenomen en moest het pakketjes aan de deur weigeren, lastig aangezien ik serieus nooit thuis ben. Kortom drama
de eerste en laatste aankoop bij deze website, volgende keer dus lekker naar de concurrent dus. Jullie zijn goedkoop maar de service is echt verschrikkelijk.
Conclusie.
Betaal liever iets meer zodat je wel goede service krijgt Azerty is hier een goed voorbeeld van, vooral als het aankomt op zakelijke aankopen. Naar mijn ervaring een dikke afrader. Klacht is dus naar mijn weten niet opgelost verder zie ik het somber in aangezien ze niet klantgericht zijn.
Gratis verzending
Telefonisch bereikbaar
Onverwachte kosten
Helpdesk niet professioneel
Trage reactie op mail
- Niet oplossingsgericht naar de klant
Een cpu koeler en twee ventilatoren besteld bij afuture. Één van de ventilatoren bleek echter defect, nadat ik een RMA had aangevraagd, heb ik via de mail een reactie ontvangen. Na uitgelegd te hebben wat het probleem was heb ik vervolgens een nieuwe opgestuurd gekregen. De defecte ventilator hoefde ik geeneens terug te sturen. Prima service dus.
Als klein verbeterpunt kunnen de opmaak van de e-mails en facturen wat beter, deze zijn nogal kaal.
Snel en goedkoop!
Bij Afuture een Corsair H110i GT besteld aangezien zij deze snel en goedkoop (inclusief gratis bezorgkosten) konden leveren.
De waterkoellings set zat keurig in een doos met zat verpakkingsmateriaal er in verpakt. Behalve dat mijn bestelling zo veilig zat verpakt had mijn dochter ook weer een half uur lol met het laten knallen er van.
Deze keer de klantenservice niet nodig gehad, maar mijn ervaring uit het verleden is positief.
Prima bedrijf!
Inmiddels 3 keer ervaring met dit bedrijf.
Goede prijs en goede service.
Ik zou ze sterk aanbevelen bij iedereen.
Tevreden!
Acces point besteld die waarschijnlijk retour was gedaan (open box). Leuke korting en doet het perfect. Zondag besteld, dinsdag in huis. Ik ben tevreden.
Kapotte harde schijf geleverd en geweigerd er iets aan te doen: schandalig!
Ik heb onlangs een harde schijf voor mijn iMac gekocht bij Afuture. Het pakket was van buiten in orde maar de verpakking van de schijf was beschadigd. Waarschijnlijk dus voor het inpakken een keer gevallen. Ik heb de schijf uiteraard teruggestuurd maar tot mijn verbazing kreeg ik van Afuture de schuld in mijn schoenen geschoven. 'Mogelijk' (dat woord gebruikten ze echt!) was het mijn schuld. Mogelijk. Wat een schandalige klantenservice. De klant is in principe altijd koning. Nou snap ik dat die vlieger niet altijd opgaat. Maar dit gaat echt te ver.
Oftewel: koop nooit wat bij Afuture. Wat een afzetters. En wat een onsympathieke, onredelijke benadering van hun klanten. Mij zijn ze kwijt en ik hoop dat ik zoveel mogelijk mensen kan behouden hiervoor!
Slechte service
Na mijn totale PC bij afuture te hebben bestelt kwam ik er tijdens het installeren achter dat er een socket van het moederbord beschadigd was. Contact gehad met de RMA en ze zouden kijken of het nog gerepareerd kon worden. Di te horen gekregen dat het moederbord was aangekomen bij de RMA, mij was beloofd binnen 1 dag zou ik wat horen. Na vrijdag nog niks te hebben gehoord heb ik zelf maar gebeld en kwam ik erachter dat het niet meer te repareren was. Teleurgesteld over dit werd mij verder geen oplossing geboden...ik stelde zelf voor om nogmaals hetzelfde moederbord bij hun te bestellen en of zij dan niks met de prijs konden doen. Dit was niet mogelijk en hier werd zeer kortzichtig over gedaan. Moederbord bij een andere leverancier bestelt en zal zeker NOOIT meer bij Afuture iets bestellen. Mij zijn jullie kwijt als klant.
ik toch voor mijn nieuwe PC een moederbord nodig was en of zij als ik het nogmaals bij hun kon bestellen
goede service
Goede klantenservice. Geld na cancellen order binnen een dag terug op mijn rekening
Helemaal tevreden
Ik wilde zelf een PC bouwen en heb eerst uitgezocht welke onderdelen ik precies wilde gebruiken. Enkele leveranciers konden al deze onderdelen leveren waaronder Afuture. De prijzen waren scherp en toen de processor op een zondag toevallig afgeprijsd bleek (scheelde weer enkele tientjes) heb ’s avonds de bestelling geplaatst. De onderdelen hadden verschillende levertijden (24 uur tot 5 werkdagen). De dagen erna kon ik via mijn account zien welke onderdelen gereed waren voor verzending en welke nog niet. Op donderdag was alles compleet en op vrijdag ontving ik alles in 1 levering thuis. Verzending via DPD, alles was goed verpakt (samen in een grote doos, opgevuld met slierten pakpapier) en onbeschadigd. De zending was via track&trace te volgen.
Alle onderdelen zaten in de originele verzegelde verpakking, en geen enkel was defect. Ik heb er een prima PC mee gebouwd en ben helemaal tevreden.
Met de klantenservice heb ik geen ervaring, dus daar kan ik geen oordeel over geven.
Dat het 5 dagen duurde voordat ik de zending thuis kreeg vind ik geen probleem. Ik wist het van te voren en had geen haast. Ik vind het veel belangrijker dat ik geen beschadigde of verkeerde dingen geleverd krijg, dan dat er binnen 24 uur geleverd wordt.
snel en in 1x goed
SSD defect, vlotte bevestiging van mijn diagnose en meteen nieuwe verstuurd naar het buitenland op mijn verzoek: compliment
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.
Ik wilde graag een artikel omruilen voor een andere (lees nieuwer) type.
dit heb ik binnen 2 dagen kenbaar gemaakt en het te retourneren product zat nog netjes in de doos.
Na een vriendelijke medewerker te hebben gesproken werd er een RMA ticket aangemaakt.
Tot dat moment alles netjes en vriendelijk. Staat er later opeens in de RMA mail dat er 15% word ingehouden als re-stocking fee!! het scherm kost ruim 400,- euro en dit betekend dus een dikke 60,- Euro re-stocking fee? Dus hier netjes voor gebeld, maar er werd kort en krachtig gezegd dat dit hun procedure was en hier is niks aan te doen... en dat nog wel terwijl wij al langer klant zijn en de order voor het andere beeldscherm al geplaatst was! Die tweede order dus nu maar gecanceld...
Ons zijn ze als klant in ieder geval kwijt!
- Verzending traag
- Helpdesk niet professioneel
- Onverwachte kosten
- trage reactie op mails
+ prijs
+ telefonisch berreikbaar
HP Z8000 bluetooth muis
alhoewel de muis alleen op voorraad was bij de toeleverancier. Toch de muis binnen 4 dagen netjes verpakt binnen gekregen.
top!
zelf een pc samengesteld- Een tevreden klant
Onderdelen besteld om zelf een Pc samen te stellen.
Uiteindelijk de bestelde onderdelen ruim binnen de verwachte levertijd ontvangen. Kleine opmerking v.w.b de verpakking: De harddisk en de cd-rom drive lagen los in de doos, die hadden wat beter verpakt kunnen worden dus een sterretje minder.
Gelukkig geen schade en de Pc werkt uitstekend.
Communicatie via mail is snel en duidelijk.
2 videokaarten bestel
ik heb 2 videokaarten bestel eerste was een club 3d die altijd de pc laat laat uitvallen met een blauw scherm en op een ander datum heb ik een ander besteld msi gtx 660 oc wat blijkt nou dat afuture geen goede producten kan leveren allebei niet goed ik vertrouw afuture niet meer. beter paar cent meer betalen bij een ander webshop dan een kapotte kopen bij afuture !
Goede ervaring!
Prima ervaring met dit bedrijf.
Verruit de goedkoopste wanneer je een computer samenstelt.
Heb 2000euro aan onderdelen geselecteerd en met een 50euro meerkost werd deze zorgvuldig en perfect in elkaar gestoken. Had veel wensen zoals verplaatsen van fans, locatie van harde schijven, andere aansluitingen enz...en alles werd mooi gevolgd.
Raar om te zien dat er soms moeilijk gedaan wordt bij rma maar bij mij werkte alles perfect dus geen beroep moeten op doen.
Klantendienst is niet de snelste maar beantwoord zeker al je wensen. Prijs kwal enorm goed.
Gewoon goed
Een grafische kaart en een power supply besteld. Netjes volgende dag binnen, en flink verpakt.
De power supply was iets mis mee, het probleem zat in de stroom kabel. Dus kreeg ik een andere stroomkabel toegestuurd.
Alles werkt perfect.
Ik ben heel tevreden
Altijd goed koop en goede service
Dit bedrijf heeft bijna alles goed koop en toch goede service.
Ik heb bij dit bedrijf bijna alle elektronisch gerelateerde spullen gekocht van printers tot een nieuw moederbord. en altijd zoals als de beloofde levertijd binnen geweldig
Gr. lars
De verkeerde Solid State Drive besteld
Tja.... Na een boel uitzoekwerk over de inhoud van de laptop vond ik mij blijkbaar goed genoeg om zelf een bestelling te doen voor geheugen en hard disk. Inmiddels had ik al veel gelezen over de voordelen van een SSD (Solid State Drive). Maar..... ik behoor tot de 50% mensen waarvan men zegt dat ze weinig verstand hebben van techniek (althans de meesten). Ik bestelde dus de verkeerde drive. Had blijkbaar niet het emmetje gezien dat vóór SATA stond. Maar.... géén probleem. Ze stuurden meteen een juist exemplaar. En de vraag die ik daarna had werd binnen enkele uren beantwoord. Prima toch.....