Tot driemaal toe in 1 week verkeerd geïnformeerd over een bezorging. Uiteindelijk geen bezorging gekregen en moet mogelijk een verspillingsbijdrage afstaan. Terwijl ik vanaf dag 1 zo druk was om dit t... Toon meer
Hoewel de winkel zelf volop reclame maakt voor glutenvrije producten, behandelt ze die als tweederangsburgers. Een voorbeeld uit week 31 van 2026: een Dr. Oetker pizza-aanbieding, ja, maar glutenvrij,... Toon meer
Wederom iets gekocht in de vestiging Deventerstraat Apeldoorn wat over de datum was. Nu weer Roggebrood. Iedere keer weer een slechte ervaring met deze winkel. Ga hier nooit meer naartoe. Soms geen k... Toon meer
Voor elke 10 euro boodschappen draaien aan het rad (maar lees eerst de kleine lettertjes, ook hier de slogan, op de kleintjes letten). Van de slogan klopt geen hout. Via de app doe ik boodschappen, ma... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bij Albert Heijn vergaat Nederland als…
Bij Albert Heijn vergaat Nederland als het een keertje lekker weer is en de zon schijnt. Onze bestelling van vrijdagavond 20:00 eenzijdig zonder bericht, alternatief of oplossing geannuleerd door AH. Het is dat ik iets toe wilde voegen en dit opmerkte, anders had ik morgen voor niks zitten wachten. lekker met een verjaardag voor de deur en een etentje met familie. Waardeloos AH. Was netjes geweest om jullie vaste klanten hierover te informeren en ze misschien iets van pick up zoals bij de Jumbo werd aangeboden.
Zeer goede service bezorgdienst Tilburg.
Vandaag de boodschappen bezorgd door Albert Heijn thuisbezorgd service.
Erg vriendelijk en mooi op tijd en goed en beleefd geholpen.
Vijf sterren meer dan verdiend.
Product is al bedorven voor de datum…
Product is al bedorven voor de datum (vandaag 23ste, datum op product is 24ste).
En daar komt bij dat een klacht, moet je het product op je bonus kaart gekocht hebben! Andere manier kan ik het niet melden!
Geen prettige zakelijke leverancier
Het feit dat AH het bedrijf niet geclaimd heeft op Trustpilot zegt denk ik al voldoende.
Dit is een review over AH als zakelijke partner.
Ik heb een prive en een zakelijke account. Als ik voor mijn prive account de app gebruik, moet ik voor de zakelijke de browser gebruiken. Dat beperkt mijn opties voor de klantenservice. Die zijn sowieso niet het goed, want het zou niet zo lastig moeten zijn om persoonlijk contact te krijgen.
AH heeft messenger afgeschaft, en met de chat moet je live zitten wachten tot je iemand 'aan de lijn' krijgt.
De reden dat ik contact op wilde nemen, is omdat de overstap van mfa via email naar sms voor zakelijke gebruikers niet werkt. Een zakelijke account gebruik je niet individueel, dus hebben we deze gekoppeld aan een adres dat voor meer mensen toegankelijk is. Met sms moet ik altijd beschikbaar zijn om een vervangende collega stante pede toegang te geven tot de account.
Ik kan bij allerlei andere leveranciers waar ik voor veel grotere bedragen bestel, zonder mfa inloggen. Of je kunt meerdere gebruikers aan een account hangen.
Daarnaast is de bezorgdienst niet ingesteld op verwerking van grotere hoeveelheden emballage, en werd na 1 verlate betaling van een factuur (nadat een opvolgende al wel betaald was) zonder waarschuwing ons krediet opgeschort, zodat ik opeens cash moest betalen bij een bezorging.
Conclusie: AH is geen prettige zakelijke partner.
Via de AH voordeelshop airpods gekocht
Via de AH voordeelshop airpods gekocht. Bleek dat deze airpods niet origineel waren en deze werden teruggeroepen.
Begin mei heb ik per ongeluk de verkeerde airpods opgestuurd naar TTP Concepts en deze nog steeds niet retour ontvangen!
Begin juni de aangekochte airpods (via AH) teruggestuurd naar TTP Concepts en nog steeds mijn aankoopbedrag niet retour ontvangen.
Div. mails gestuurd, beloven van alles maar geen actie.
Vorige week klacht ingediend bij AH en die doen ook niets met mijn klacht!!!
Nooit meer aankopen via AH !!
Wondverzorging Albert Heijn Theresiaatraat 75
Bij Albert Heijn Theresiaatraat 75 te Den Haag. Vanmiddag Pleisters gaan kopen nav 3 schaafwonden en val van de fiets na een glijpartij bij de brug. Zo aardig dat ze me geholpen hadden mijn schaafwonden te behandelen, ik hoefde de pleister en benodigdheden niet te betalen. Dat zie ik niet zo vaak meer om mij heen, deze medemenselijkheid! Enorm dankbaar werk van jullie , om eventuele infectie te voorkomen, super aardige dame! Hopelijk geneest snel, ik moet nog bekomen van de schrik. Daar wil ik toch een review van plaatsen. Dank hoor!
AH, Doe er iets aan!
Ik heb via deze weg onlangs al een ervaring met AH gedeeld over bonusartikelen die online vaak niet in voorraad zijn en gisteren (za. 20-06) was het weer raak. Bij mijn bestelling bleek het bonusartikel dr. Beckman Pre-Wash Spray (1+1 gratis) online niet in voorraad.
Ik moet zeggen dat ik na mijn vorige melding werd gebeld door een AH-medewerker met de mededeling dat het niet aanwezige artikel zou worden verrekend via een tegoed in mijn AH-app en dat is ook gebeurd. Maar nu gebeurde het dus weer en daarbij ontving ik ook krieltjes en andijvie met 22-06 als houdbaarheidsdatum en een brood (het is jammer dat ik geen foto kan bijvoegen) dat zó zat volgeplakt met stickers dat toen ik ze eraf wilde halen, de zak scheurde.
De AH-bezorgers zijn altijd vriendelijk en komen ook netjes op tijd, daar ligt het niet aan. Ik ga ervan uit dat gemelde zaken plaatsvinden in de distributiecentra van AH. Hoogste tijd om daar orde op zaken te stellen!
Tickets Efteling
AH heeft kennelijk geen oplossing zodra de website vastloopt en ik niet verder kan met het online bestelproces (incl. korting met gespaarde zegels). Ook verdwijnen zomaar mijn aangekochte zegels voor extra korting op mijn "Flexibel" tickets voor de Efteling.
Albert Heijn Leidschenveen slechte werkgever
Albert Heijn Leidschenveen gaat heel slecht om met het jeugdige personeel en er wordt slecht leiding gegeven wat te zien is in de rommelige winkel.
Ik zou mijn kind hier niet laten werken.
Er wordt gedreigd en geschreeuwd in de winkel. Ik kom er niet meer.
Ik kocht gisteren Jumbo mosselen.
Ik kocht gisteren Jumbo mosselen.
Na opening van de verpakking moest ik vaststellen dat de mosselen piepklein waren. (Nog nooit zo kleine mosselen gezien)
En dan waren ze ook niet lekker.
Foei zo de klanten uithalen.
AH xl in Venlo bij Tref
AH xl in Venlo bij Tref, sinds de nieuwe er is WAARDELOOS veel producten niet vooraadig, duurd dagen bv Halvarine van Blue Band. Echt teveel om noemen, de oude was prima de nieuwe TOTAAL niet.
PS,
Personeel TOP zoals voorheen daar ligt het niet aan !
AH Bennebroek zeer matige zaak
Er staat 2 man personeel met elkaar te chillen, ik wil bij de kassa afrekenen maar dat kan niet. Is overigens altijd zo in de avond. Dan staan er een paar snotneuzen die ook nog eens openlijk respectloos je te woord staan, echt niet te geloven. De vandaag gekochte mandarijnen, bananen zijn niet alleen duur maar zijn ook vreselijk smaakloos.
personeel was erg vriendelijk
personeel was erg vriendelijk! ik was op zaterdagochtend in de albert heijn in kapelle en toen viel mijn karretje om. toen heeft een hele lieve jongen van de groente mij geholpen. en toen de croissantjes op waren vroeg de manager persoonlijk aan mij of ze ze klaar moest leggen. echt superlief!
Ik wil graag betalen aan een gewone…
Ik wil graag betalen aan een gewone kassa. De zelfscankassa heb ik niet om gevraagd. Ze hebben bijna nooit gewoon een kassa open en dan ben je verplicht om naar de zelfscan te gaan. Ik vind dat echt niet kunnen. Zorg op zijn minst dat gewoon 1 kassa open is. ik hoor vaak dat mensen gewoon aan een kassa willen betalen, maar dat wordt je onmogelijk gemaakt.
de prijzen worden daar steeds duurder…
de prijzen worden daar steeds duurder dan bij andere winkels. b.v. i liter spa blauw is bij a.h.1,08 maar bij lidl 0,79 voor dezelfde fles.
wat een rot zaak tegenwoordig
wat een rot zaak tegenwoordig, geen voorraad 2 winkels allebei niks om half 10 . als er wel groente is breek je tanden op de de stronken die niet goed gesneden zijn en het fruit is van zeer slechte kwaliteit
Bonusaanbiedingen niet voorradig
Voor de zoveelste keer zijn diverse bonusaanbiedingen online niet op voorraad, 15 minuten nadat de bonus in is gegaan. Ik vind dit een vorm van de klant voir de gek houden: lokken met aanbiedingen die er helemaal niet zijn. Wanneer je artikelen niet op voorraad hebt moet je ze niet in de bonus doen. Het is al irritant dat je dit pas ziet nadat je 15 minuten bezig bent geweest om je mandje te vullen en een bezorgmoment te kiezen en niet direct wanneer je het product in je mandje doet. Voorheen zocht ik nog naar een alternatief, maar tegenwoordig annuleer ik de gehele bestelling en bestel ik bij de concurent, die zijn aanbiedingen wel gewoon levert. Dit was de 3e week op rij dat appie niets aan mij verdient en ik overweeg de app helemaal te verwijderen.
bezuinigt op kwalitiet huismerk pasta over de rug van de klant
ja hoor, het is de Albert Heijn weer gelukt om ergens nog meer op te bezuinigen over de rug van klanten. Receptuur van de huismerk pasta (ja, zowel spaghetti als fusili als macaroni) aangepast waardoor het nu niet te maken meer is zonder dat alles in een grote ranzige klont verandert. Schande voor een bedrijf dat wordt geacht top in het segment te zijn.
Schrappen extra airmiles
Erg jammer dat AH de extra airmiles per medio mei heeft geschrapt. Pas één maand tevoren kregen wij daarover bericht. Het is een ordinaire bezuiniging. Op mijn brief aan de directie te Zaandam hierover ontving ik nooit een antwoord. Naar mijn idee was een langere overgangstermijn beter op zijn plaats geweest, bijvoorbeeld per 1 januari 2027.
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Om te huilen. Boodschappen niet geleverd, kapot, over datum, verkeerde producten. En als je dan belt, krijg je het standaard antwoord we storten je geld terug. Ik wil me geld niet terug ik wil mn spullen!! Ik betaal gewoon bezorgkosten maar er missen wel hele tassen/kratten tijdens bezorging. Totaal niet service gericht. Deze winkelketen zou verboden moeten worden. Het is om te janken daar en iedereen die je spreek aan te telefoon heeft net z'n cursus Nederlandse taal afgerond met een 6- want verstaan doe je ze niet. Ook dat is lekker makkelijk om boze klanten af te wimpelen van albert heijn. Om je kapot te schamen. En als je dan een leidinggevende wil spelen, dat gebeurt gewoon niet. Slecht slecht slecht. Koop hier nooit geen spullen want ze draaien je een poot uit tot en met. Oplichters zijn het.
Als een leidinggevende dit leest of iemand die wel wat betekend binnen dit bedrijf, heb dan eens de ballen om contact op te nemen met mensen zoals ik die er voor zorgen dat jullie salarisen betaald worden. Maar bij wie er wel elke keer weer wat is met de bezorging. Wees eens service gericht en help je klanten inplaats van ze af te wimpelen.