Tot driemaal toe in 1 week verkeerd geïnformeerd over een bezorging. Uiteindelijk geen bezorging gekregen en moet mogelijk een verspillingsbijdrage afstaan. Terwijl ik vanaf dag 1 zo druk was om dit t... Toon meer
Wederom iets gekocht in de vestiging Deventerstraat Apeldoorn wat over de datum was. Nu weer Roggebrood. Iedere keer weer een slechte ervaring met deze winkel. Ga hier nooit meer naartoe. Soms geen k... Toon meer
Hoewel de winkel zelf volop reclame maakt voor glutenvrije producten, behandelt ze die als tweederangsburgers. Een voorbeeld uit week 31 van 2026: een Dr. Oetker pizza-aanbieding, ja, maar glutenvrij,... Toon meer
Voor elke 10 euro boodschappen draaien aan het rad (maar lees eerst de kleine lettertjes, ook hier de slogan, op de kleintjes letten). Van de slogan klopt geen hout. Via de app doe ik boodschappen, ma... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Om te huilen. Boodschappen niet geleverd, kapot, over datum, verkeerde producten. En als je dan belt, krijg je het standaard antwoord we storten je geld terug. Ik wil me geld niet terug ik wil mn spullen!! Ik betaal gewoon bezorgkosten maar er missen wel hele tassen/kratten tijdens bezorging. Totaal niet service gericht. Deze winkelketen zou verboden moeten worden. Het is om te janken daar en iedereen die je spreek aan te telefoon heeft net z'n cursus Nederlandse taal afgerond met een 6- want verstaan doe je ze niet. Ook dat is lekker makkelijk om boze klanten af te wimpelen van albert heijn. Om je kapot te schamen. En als je dan een leidinggevende wil spelen, dat gebeurt gewoon niet. Slecht slecht slecht. Koop hier nooit geen spullen want ze draaien je een poot uit tot en met. Oplichters zijn het.
Als een leidinggevende dit leest of iemand die wel wat betekend binnen dit bedrijf, heb dan eens de ballen om contact op te nemen met mensen zoals ik die er voor zorgen dat jullie salarisen betaald worden. Maar bij wie er wel elke keer weer wat is met de bezorging. Wees eens service gericht en help je klanten inplaats van ze af te wimpelen.
De krimpflatie begint nu de spuigaten…
De krimpflatie begint nu de spuigaten uit te lopen!
Koop toiletpapier eigen merk.
Er staat dubbelzijdig maar het is zo dun dat enkelzijdig onmogelijk is.
Steeds minder vellen op een rol.
En als klap op de vuurpijl de rollen steeds smaller.
Nu is het eindelijk zover dat de rollen uit de houder vallen.
AH trekt zich totaal niets van de klachten aan.
Schande Appie!
Bij hijgallerij Hilversum perziken…erg slecht
Bij hijgallerij Hilversum perziken gekocht best prijzig! Keihard begint wel te rimpelenen 2 rotte met schimmel! Dat verwacht je niet van de AH prijzen! Schandalig geen bon dus geen geld terug en bedankt ah
Altijd te laat met bezorgen!
Altijd te laat met bezorgen!! Betaal extra geld in de maand voor een vast bezorgmoment maar altijd te laat, en als je dan een klacht indient reageren ze niet. Uiteindelijk gebeld maar ze kunnen niks voor je doen! Slechte service, lekker makkelijk voor hun boeit het niet die domme geiten aan de telefoon
Onbetwiste marktleider!
Albert Heijn is op dit moment onbetwist de beste supermarkt van Nederland (en vele andere landen).
Tegenwoordig gebruik ik alleen nog maar online bestellen en dat gaat heel erg makkelijk. Soms zitten er nog wel wat foutjes in het bestelproces, maar op klachten wordt zonder uitzondering (!) uitmuntend en klantvriendelijk gereageerd. Ik zou niet meer zonder kunnen!
Kritiekpuntje: de diepvries is een aparte afdeling en als je bijvoorbeeld op lamsvlees zoekt, dan krijg je níet ook de diepvriesproducten te zien.
Wat ik graag zou willen zien, is de algehele integratie met Etos (is van AH) en Gall en Gall.
In de avond met een volle kar bij de AH…
In de avond met een volle kar bij de AH Venray ( 2 locaties) is ook geen succes. Alle kassa's dicht . Alleen zelfscan. HOE DAN!!!!! Terwijl er 3 medewerkers rondhangen bij de zelfscan. Maar zelfs dan bieden ze hun hulp nog niet aan. Slecht bezig meer AH
Teleurstellende ervaring met AH…
Teleurstellende ervaring met AH Voordeelshop.
Ik kocht een Elysium-ticket, maar achteraf bleek de geldigheid erg kort en was het ticket inmiddels verlopen. De klantenservice weigert elke vorm van coulance, verlenging of terugbetaling. Ik vind dit niet klantvriendelijk en de communicatie over de geldigheidsduur had veel duidelijker moeten zijn. Voor mij geen fijne ervaring en daarom raad ik dit niet aan.
Graag kocht ik altijd bloemen bij AH op…
Graag kocht ik altijd bloemen bij AH op de Daalseweg in Nijmegen. Sinds de verbouwing van de servicebalie en bloemenafdeling is de kwaliteit enorm achteruitgegaan. Tulpen die uitdrogen, narcissen die niet opengaan en nu de pioenrozen waar de knoppen van knakken en wegrotten. En dit na twee dagen in de vaas. Echt erbarmelijk slecht. Zo jammer, want eerder was een bloemetje van AH altijd een cadeautje.
Slechtste klantenbinding ooit
AH Biltstraat Utrecht heeft vandaag haar grote opening.
Minimaal 25 Bobo's die in de weg staan en zichzelf op de borst kloppen en voor de klanten helemaal niets, business as usual.
Andere Supermarkten geven bloemen allerlei lekkere hapjes enz bij opening.
Het is wel weer duidelijk hoe de duurste supermarkt over zijn klanten denkt.
Ik word kotsmisselijk van dat vieze…
Ik word kotsmisselijk van dat vieze Amsterdamse accent waarmee de reclame van AH begint. Waarom moet dat? Is gewoon accentloos Nederlands te ordinair voor schrijvers van reclameteksten?
Online producten niet verkrijgbaar
Ik heb een bezorgbundel, maar bijna wekelijks loop ik tegen het probleem aan dat veel producten online niet beschikbaar zijn. In de winkel zijn deze producten er wel. Deze keer online niet te krijgen: AH BBQ zalmspies, CoolBest orange, AH koolzuurhoudend water, westland luxe zalmschotel. Dodoni griekse yoghurt, BBQ runderhamburger, premium brioche etc.
Een persoonlijke reactie krijg ik niet.......
Albert Heijn Dierenriemstraat Groningen met onbeschoft personeel
Albert Heijn Dierenriemstraat Groningen. Ben - nu: was - er vaste klant. Afgelopen vrijdag 3 lege flessen in te leveren en boodschappenlijstje afwerken. Voor mij een statiegeld-uit-afvalbakken-verzamelaar met twee supergrote afvalzakken bomvol bij elkaar gesprokkelde emballage. Was net begonnen met afstorten. Dit drukke AH filiaal heeft slechts 1 retourmachine. Ben naar personeel gelopen met kar en scanner en hebt hen gewezen op deze absurde situatie. Tien stappen verderop in namelijk in het WC een splinternieuwe inlevercentrale met meerdere machines. De man in kwestie kwam niks kopen, alleen een uurtje de machine laten draaien voor zijn vrachtje. De desbetreffende personeelsleden verwezen echter nota bene mij door naar het inleverpunt verderop, terwijl ik dus ook aan het winkelen was. Heb aangegeven dat ik die reactie niet acceptabel vond. Vervolgens deden ze de poortjes respectloos voor mij open om de winkel en selfscanhoek te verlaten bij een onbeschoft bejegening. Ik kom daar dus niet weer!! Bij de Jumbo verderop in het WC 2 inlevermachines en wel een respectvolle bejegening!
Update 9/626: Het is dus nog erger dan ik dacht! Tot vandaag geen enkele reactie op deze review van AH!!!
De spaarproduchten van de AH zijn…
De spaarproduchten van de AH zijn zonder uitzondering afgekeurde spullen volgend mij. De pannen gaan nog geen jaar mee, de borden zijn allemaal gechipt na 6 maanden. De waterfles van Brabantia heeft grote designer fouten. Jammer voor het milieu. Do better!
AH verkoop runderlever
AH verkoop runderlever, iets wat ik graag lust al is het nu zonder zout. Maar misschien moet ik het wel elders kopen want die bedorven rommel hoef ik niet. En dan zeggen ze dat ze er mee bezig zijn. Hoelang hebben ze er niet bij gezegd helaas.
Oud groente en fruit
Albert Heijn vestiging Soendaplein Haarlem. Vandaag in de schappen Mini watermeloen. Ik denk , lekker met deze hitte. Thuis aangesneden. Wat blijkt ? Ouwe watermeloen die niet meer goed was. Te slecht om te eten. Dus 4 euro in de vuilnisbak kunnen gooien. Dan als je uit privacy overweging geen bonuskaart wilt. Kan het ook nog zijn dat je €2 meer kwijt bent op 1 artikel. Klantvriendelijkheid is over het algemeen ver te zoeken. En haal mijn boodschappen bij de Plus op het Marsmanplein. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Misschien niet zo uitgebreid met het assortiment als een AH. Maar gewoon je korting zonder rompslomp aam de kassa.
met dank aan jarenlang trouwe klant zijn
Wat kunnen we doen om onze service nóg beter te maken, kreeg ik te lezen toen ik een feedback gaf van 1 ster op de ervaring met de klantenservice. Wat denk je ervan om je trouwe klanten op hun woord te geloven als jullie blijkbaar niet in het systeem kunnen terugzien waardoor mijn bestelling steeds werd gezet als "levering" in plaats van "ophalen bij pick up point" zoals we vanaf het allereerste moment al deden? Het viel me al op, dat het niet meer als voorkeur stond zoals altijd, maar toch te gek dat ik het iedere keer moest wijzigen en de bestelling dan weer plaatsen en dat het uiteindelijk vandaag toch doodleuk wordt afgeleverd en op een tijdstip dat het absoluut niet uitkomt. 🤬 En dan krijg je als reactie dat ze dat niet gaan doen, omdat het niet kán dat het systeem het automatisch aanpast! Dat was de druppel. Het gaat nooit mis met software...? Dûh! Niet gewend dit van AH: als er iets niet geleverd is of iets anders mis, doen ze niet moeilijk, en misschien had ik een overijverige klantenservice medewerker, maar dat is dan je dank voor jarenlang klant zijn en zelfs anderen te hebben overgehaald om ook de boodschappen bij het pick up point van AH op te halen in plaats van hun concurrent. Ik zal ze nu waarschuwen.
Had die medewerker gezegd, sorry, maar ik kan je enkel dat verschil in leveringskosten terug geven (zo'n 4 euro? en sorry voor de overlast, dan was het flink Balen geweest, zou ik regelen dat er alsnog iemand thuis was voor het aannemen van de boodschappen en dan was het dat wel geweest. Maar eigenlijk gewoon tegen me zeggen, dat ik zit te liegen?! Slimme zet voor een multi national die niet wakker zou liggen van die paar euro.
Dag Albert Heijn, wij doen vanaf nu onze boodschappen wel elders.
Ik heb 2 verspakketten gekocht bij AH
Ik heb 2 verspakketten gekocht bij AH. Over t algemeen is het makkelijk. Maar vandaag niet. Ik had een verspakket mosterdsoep. Daarin zit een kwart knolselderij. Deze was helemaal rot van binnen.
Het sndere pakket zalm met tagliatella. Daarin zat niet het zakje kruidenmix. Daarnaast was de courgette op een stuk ook rot. Heel jammer
Dorst!
Tweede Pinksterdag 2026. Voor veel mensen een vrije dag. Stralend mooi weer, ongeveer 27 graden. Maar Albert Heijn Klaver-Kortwijk / Bannerschultestraat 7 / 7841 AA Sleen verkoopt geen gekoelde drankjes (water, cola, bier, etc.).
In mijn leven (71 jaar) ben ik duizenden keren bij een Albert Heijn geweest in tientallen verschillende vestigingen. Maar dit is de eerste keer dat ik het heb meegemaakt dat ik er op zo'n zomerse dag geen koel drankje kon kopen.
Het Pieterpad komt notabene dóór Sleen, op nog geen 120 meter van deze Albert Heijn. Wat denk je, zouden daar ook dorstige wandelaars lopen?
Als je op zo'n plek en op zo'n mooie dag geen gekoelde drankjes wenst te verkopen, dan wil je dus gewoon geen geld verdienen en dan wil je dus gewoon geen service aan je klanten bieden.
AH zegels uitbetalen
Ik ben over het algemeen heel tevreden over Albert Heijn. Goede service, vriendelijk personeel en de winkel is meestal netjes en goed georganiseerd. Daar heb ik eigenlijk weinig op aan te merken.
Maar één ding vind ik echt onbegrijpelijk: de uitbetaling van de Albert Heijn-zegels. Als ik één of meerdere volle spaarkaarten laat uitbetalen, duurt het soms 4 à 5 dagen voordat het geld op mijn rekening staat. Dat is toch niet meer van deze tijd?
Als ik met een volle boodschappenkar bij de kassa sta, kan ik toch ook niet zeggen: “Ik betaal over vijf dagen wel even.” Dan verwacht Albert Heijn direct betaling — en terecht. Maar andersom moet de klant blijkbaar wel dagen wachten op zijn eigen spaargeld.
Dat mag/moet echt sneller geregeld worden.
Vriendelijke groet,
Alwine Dikkers
Wegens brand in het magazijn veel lege…
Wegens brand in het magazijn veel lege vakken.dit in AH midden Beemster!